Cum sa obtii mai mult spatiu intr-o baie cu dimensiuni reduse

Fiecare incapere din locuinta noastra are rolul sau special si necesita aceeasi atentie atunci cand dorim sa o amenajam si sa o decoram, astfel incat sa obtinem decorul si confortul pe care ni le dorim, in functie de stilul si preferintele noastre.

Cand apartamentul nostru dispune de o baie cu dimensiuni reduse, asa cum se intampla in multe cazuri atunci cand locuim in blocuri vechi, avem senzatia ca, oricat ne-am stradui, nu vom reusi sa sporim impresia de spatiu mai generos, avand in vedere ca aceasta incapere trebuie musai sa contina cateva elemente indispensabile, la care nu avem cum sa renuntam, cum ar fi chiuveta, WC, cada. Dar, daca vom tine cont de cateva elemente, vom constata ca baia noastra mica nu mai este chiar atat de neincapatoare, ci se poate transforma intr-un spatiu aerisit, placut si relaxant.

De la inceput, trebuie sa avem in vedere achizitionarea obiectelor sanitare corespunzatoare spatiului la dispozitie, optand pentru cele de dimensiuni mai mici, dar care pot fi la fel de practice, plus ca se vor incadra mai bine in baie. Pentru montarea corecta a acestora si buna lor functionare ai nevoie de specialisti, asa ca apeleaza la o firma in domeniu, cum este 07Handyman, pentru a beneficia de servicii de calitate, executate de instalatori autorizati si cu experienta.

O alta modalitate de a castiga spatiu intr-o baie mica este renuntarea la cada si inlocuirea acesteia cu o cabina de dus. Poti opta pentru pereti din sticla la cabina de dus, care vor da continuitate spatiului. Pentru alegerea locului potrivit al cabinei si montarea corecta a acesteia vezi instalator Bucuresti. In privinta zugravirii peretilor baii, alege cele mai deschise nuante, care vor da luminozitate si vor mari vizual spatiul. Mobilierul necesar baii este recomandat sa fie realizat la comanda, astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul avut la dispozitie, iar cele mai potrivite modele sunt cu siguranta in acest caz cele suspendate, pentru a evita incarcarea suprafetei reduse a pardoselii si care vor contribui la obtinerea unui decor placut si modern.

De asemenea, esentiala pentru crearea unui spatiu marit si pentru un plus de luminozitate a incaperii este alegerea pentru baie a unei oglinzi de dimensiuni mari, care sa imbrace o portiune semnificativa din perete. Un rol important il are totodata si sistemul de iluminare al baii, mai ales atunci cand nu dispunem de o fereastra sau aceasta este foarte mica.

Astfel, alaturi de tipul de iluminat clasic, pozitionat central, poti completa cu spoturi incastrate in perete sau montate deasupra oglinzii. Placile de gresie, mozaic sau ceramice din baie este bine sa fie de dimensiuni mari, astfel incat vor contribui la randul lor la impresia de mai mult spatiu, alaturi de posibilitatea de a opta pentru usi glisante, in locul celor clasice, tot in favoarea unui plus de spatiu.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
instalator autorizat Bucuresti, 07Handyman


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Descoperă cele mai hazlii bancuri cu blonde

Dacă vorbim despre bancurile românești, blondele reprezintă ținta diferitelor bancuri mai sarcastice.

Social media? Merita sau nu sa ii afli toate secretele?

93% dintre utilizatori au indicat ca social media influenteaza deciziile lor si, de asemenea, rupe barierele de comunicare. Acolo unde media sociala devine cu adevarat…

Sfaturi utile pentru că mămicile să aleagă cea mai bună formulă de lapte praf Humana pentru dezvoltarea copiilor

Varietatea firmelor producătoare de lapte praf pentru bebeluşi, dar şi a produselor existente pe piaţă la momentul actual aduce numeroase dileme în rândul mămicilor care…

Cum ajută un curs de coafură persoanele care doresc un loc de munca plăcut şi de viitor?

Domeniul coafurii se află într-o continuă dezvoltare. Acest lucru este datorat faptului că moda este în continuă schimbare, iar femeile au învățat că podoaba capilară…

Cele mai importante echipamente dintr-un magazin alimentar

Peștele, carnea și alte produse alimentare, inclusiv semipreparatele sau chiar preparatele finite, aranjate frumos pe rafturile frigorifice ale unei vitrine cu o formă și o…
Vezi profilul Digital x