Cum sa obti carburant gratis la inchirieri auto

In acest comunicat am sa va invat cum sa obti carburant gratis atunci apelezi la o firma de inchiriari auto in Bucuresti si in principalele orase din Romania.

Ai nevoie de mobilitate, vreisa calatoresti sa explorezi Romania sau vecinatatile Bucurestiului, Clujului sau Sibiului, ei bine avem o veste minunata pentru tine. Singura ta grija va fi doar alegerea traseului, de masina si carburant se ocupa Swiso rent a car.

Swiso rent a car ofera carburant gratis la inchirieri auto in Bucuresti si principalele orase din Romania.

Vrei carburant gratis atunci cand apelezi la servicii de inchirieri auto in Bucuresti? Iata cum poti beneficia de carburant gratis pentru masina inchiriata. Swiso Rent A Car va ofera carburant gratis la inchirierile auto din perioada 10 Ianuarie – 28 Februarie 2018. Inchiriaza o masina pentru o perioada de:

10 – 14 zile si primesti 10 litri de combustibil;
15 – 19 zile si primesti 15 litri de combustibil;
20 – 24 zile si primesti 20 litri de combustibil;
25 – 30 zile si primesti 25 litri de combustibil;
pentru mai mult de 30 de zile primesti 30 litri de combustibil.

Aceasta oferta la carburanti nu se cumuleaza cu alte oferte!

Cine este Swiso Rent a car?
Swiso Rent a Car este cea mai importantă rețea de inchirieri masini in Bucuresti si din Romania, condusă de o misiune care permite o viață urbană simplă și responsabilă.

Cu o mare varietate de autovehicule disponibile, de la clasa economica pana la clasa business, compania Swiso Rent a car, operează în zone urbane și în apropierea aeroporturilor internationale acolo nde este cazul din 10 orașe din România cum ar fi București, Brașov, Buzău, Pitești, Ploiești, Timișoara, Sibiu , Cluj Napoca, Galați, Târgoviște.

Închirierea unei mașini cu Swiso oferă cele mai complete, mai convenabile preturi de pe piata de inchirieri auto din Romania, practica preturi de inchiriere auto incepand de la 6 Euro/zi fara TVA!.

Swiso Rent a Car Bucuresti este o filială a Swiso Group, un furnizor de soluții pentru mobilitate in Romania. Mai multe informații sunt disponibile la https://www.swiso-rent-a-car-bucuresti.ro/carburant-gratis/

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

carburant, gratis, inchirieri auto, rent a car, bucuresti, romania, sibiu, cluj

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 3646 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 3646 AND validat = "da" ) ' at line 14