Cum să începeți o firma de transport persoane

Pornirea unei firme de transport de persoane necesită o cheltuială mare de capital . Trebuie să aveți un garaj unde să vă depozitați vehiculele atunci când nu sunt folosite și să facă reparații de bază.

Pornirea unei firme de transport de persoane necesită o cheltuială mare de capital . Trebuie să aveți un garaj unde să vă depozitați vehiculele atunci când nu sunt folosite și să facă reparații de bază. În unele orașe, trebuie să aveți o flotă de cel puțin 25 de vehicule pentru a începe o companie. Alte orașe vă cer să vă operați compania de transport de pasageri 24 de ore pe zi, ceea ce presupune angajarea mai multor șoferi. Cunoașteți reglementările pentru orașul dvs. înainte de a investi în afacerea dvs. de transport terestru.

Pregătiți un plan de afaceri pentru compania dvs. de transport de călători. Stabiliți obiective clare pentru profit prin afișarea tarifelor și a locațiilor anticipate ale pieței. Exista cheltuieli, cum ar fi forța de muncă, vehiculele, asigurările, combustibilul și întreținerea. Cercetați temeinic piața pe măsură ca sa vă pregătiți planul.

Achiziționați finanțare pentru compania dvs. de transport de persoane. Informațiile pe care le-ați adunat pentru planul dvs. de afaceri devin parte din prezentarea dvs. către instituțiile de creditare pentru finanțarea afacerii dvs.

Faceti angajari. În funcție de starea dvs. și de numărul de pasageri permisi în vehiculele dvs., oricine conduce unul dintre vehiculele dvs. închiriate trebuie să aibă vârsta de 18 ani și un permis de conducere valabil. În plus, trebuie să aibă permis de sofer. Dacă transportați mai mult de 16 pasageri la un moment dat, șoferii au nevoie de o licență de conducere comercială.

Înregistrați-vă afacerea la biroul secretarului de stat din statul dvs. Configurați numerele de identificare fiscale de stat și federale, astfel încât să puteți plăti taxele pe care le colectați din tarif. Plătiți toate taxele.

Achiziționați vehiculele dvs. Trimiteți-le la inspecțiile corespunzătoare vehiculelor solicitate de guvernul de stat și plătiți taxele de licențiere. Modificați vehiculele, după cum este necesar. Aceasta include instalarea de contoare, echipamente de comunicații și scuturi de siguranță între șofer și pasageri.

Înființați biroul de afaceri și garajul de depozitare / întreținere. Achiziționați calculatoarele, telefoanele și alte echipamente de birou necesare pentru a organiza o afacere. Cumpărați echipament de comunicare pentru a putea comunica cu șoferii.

Solicitați o licență de afaceri în municipalitatea în care vă desfășurați afacerea. O emblemă afișată în cabina dvs. de la această agenție de licențiere vă informează pe clienții dvs. că urmați un set de linii directoare stabilite pentru autobuze. Plătiți toate taxele pentru licența de afaceri.

Transportul de pasageri include angajamente cu transportul de pasageri și transportul în masă, autostrăzile și căile ferate, precum și operatorii de croazieră și autobuz. Am ajutat companiile din industrie să optimizeze utilizarea flotei, să îmbunătățească infrastructura regională, să-și definească cu succes piețele și câmpurile de luptă și să evalueze și să urmărească apropierea – regionale, verticale și orientate către clienți – având în vedere activitatea principală a acestora.

Experiența în consultanța în domeniul transportului de pasageri include activități în următoarele domenii strategice și operaționale:

Strategie de creștere a unităților corporative și de afaceri

Schimbări strategice

Îmbunătățirea performanței și managementul lanțului de aprovizionare

Relațiile de muncă

Optimizarea flotelor și rețelelor

Tehnologia de informație

Strategia clientului, inclusiv marketingul și prețurile

Strategia de portofoliu

Rezultate livrare

Firma noastra de stabileste o puternică fuziune și achiziții și un obiectiv privat de capital privat la munca noastră. Colaborând cu grupul nostru de investiții private și cu experți în practici de fuziuni și achiziții, putem ajuta clienții să evalueze tranzacțiile potențiale prin intermediul diligenței și să realizeze fuziuni și achiziții și integrarea după fuziune.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
firma de transport persoane firma transport persoane


Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Ferestre termopan Timisoara – pentru un viitor mai luminos !

Ferestre termopan Timisoara dezvoltă și vinde soluții de sistem pentru ferestre, uși, fațade, sisteme de alunecare, tehnologie de securitate și umbrire

Servicii funerare Bucuresti-alaturi de dumneavoastra!

Ca cineva care are vasta experienta in domeniul serviciilor funerare noi cei de la servicii funerare Bucuresti, am văzut că plata pentru o înmormântare este…

Nisip Iasi-procesul tehnologic in obtinerea nisipului !

Firma Nisip Iasi va pune la dispozitie materiale de constructii cum ar fi: nisip, ciment si agregate de balastiera: balast, balastru margaritar, pietris.

Service laptopuri sector 2 – cea mai buna alegere !

Există un număr mare de companii de service-uri de laptopuri în Bucuresti și în imprejurimi, dar nici una dintre ele nu este atat de performanta…

Usi de garaj Brasov – avantajele oferite de usile de garaj pentru casa dumneavoastra !

Cu cât ușa de garaj este mai veche, cu atât este mai probabil să pierzi bani pe costurile cu energia. Un garaj atașat scade factura…
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL