Cum să elimini procrastinarea și să ai mai multă productivitate în ceea ce faci - curs online gratuit

Procrastinarea apare în vieților foarte multor persoane. Un studiu realizat de PhD Piers Steel la Universitatea din Calgary a arătat că până la 95% dintre studenți amână diverse activități la facultate, mai cu seamă când vine vorba despre proiecte.

Lucrurile lăsate de azi pe mâine duc la aglomerare, generând stres și întârzieri în activitate și potențiale probleme la serviciu, în lucrul cu clienții și chiar în viața personală.

Vestea bună este că există tehnici extrem de utile care ajută la eliminarea procrastinării și chiar la folosirea ei pentru a avea mai multă productivitate.

Violeta-Loredana Pascal, business coach și specialist relații publice cu o experiență de afaceri de peste 16 ani a creat un curs intitulat „Procrastinarea: ce este, cum să o învingi și cum să o folosești ca să nu te distrugă” care este disponibil în mod gratuit aici: https://www.subscribepage.com/eliminaprocrastinarea .

Cursul cuprinde trei părți. Prima prezintă în detaliu motivele pentru care sunt amânate diverse activități de pe lista cu lucruri de făcut; a doua parte include 12 strategii eficiente pentru a elimina procrastinarea, iar cea de-a treia parte cuprinde trei moduri de a folosi procrastinarea pentru a avea mai multă productivitate în activitate.

„Lucrând de acasă de peste 16 ani știu că există foarte multe tentații de a amâna diverse activități. Însă știu și care este impactul negativ al procrastinării și faptul că sunt multe persoane care amână să facă unele lucruri. Am creat cursul „Procrastinarea: ce este, cum să o învingi și cum să o folosești ca să nu te distrugă” în urma experienței mele, dar și din experiența lucrului cu clienții mei de-a lungul anilor,” a declarat Violeta-Loredana Pascal, autoarea cursului și business coach și specialist relații publice.

„Procrastinarea poate fi învinsă. Primul pas este să înțelegem de ce apare în viața noastră și care sunt tipurile de oameni care amână. Astfel, putem să ne dăm seama de ce dorim să amânăm diverse activități în unele momente. Pasul următor este să vedem care strategie care duce la eliminarea procrastinării ni se potrivește cel mai bine – în funcție de personalitate, dar și de motivul pentru care amânăm să facem un anume lucru. În plus, putem, uneori, să folosim procrastinarea în folosul nostru, așa că am inclus în ultima parte a cursului trei modalități de a utiliza procrastinarea pentru a ne crește productivitatea.”

Cursul în limba română poate fi accesat aici: https://www.subscribepage.com/eliminaprocrastinarea .Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Vero Milano lansează o nouă colecție dedicată pasionatelor de modă

Inpirată din eterna eleganță feminină boemă, noua colecție suprinde cu 20 de piese care promit tuturor pasionatelor de modă avantajul stilistic de a etala ținute…

Top cele mai frumoase și utile cadouri eco friendly de Paște!

În ultimii ani se vorbește tot mai mult despre adoptarea unui stil de viață sănătos, despre cum să avem mai multa grijă de noi și…

B-Cure Laser - permite tratamentul durerii acasa si ne scapa de vizite la doctor

B-Cure Laser este un dispozitiv medical, precum cele pe care le găsești în cabinetele specializate, dar are un avantaj semnificativ pentru tine. Care? Faptul că-l…

De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 Aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba.

De Ziua Internațională a Romilor, scurtmetrajul “Bilet de iertare” va fi disponibil online

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Romilor, se va difuza gratuit scurtmetrajul “Bilet de iertare”, în regia Alinei Şerban.
Vezi profilul Ioana Marinescu