Cum sa devii actor intr-un escape room?

Fiecare fiinta umana are aceasta nevoie constanta, exacerbata sau nu, de a demonstra lucruri. Da, dar pentru a demonstra lucrurile in ce scop? Tocmai pentru a-ti umfla ego-ul, pentru a fi mandru de tine. Nu este rusine sa vrei si te felicit!

Un motiv important pentru care este distractiv sa faci o sesiune de joc in escape room este pentru ca este si un mod bun de a-ti flata ego-ul. Cum? Indrazneste sa spui ca nu ai nevoie de el!

Actor in escape room

Punerea in scena a maestrului jocului si a seturilor au mult de-a face cu calitatea unei sesiuni in escape room. Dar, in cele din urma, cel care face toata munca este jucatorul insusi! Cine este in centrul problemei? Si da, va fi frumos sa pui totul la punct, daca participantii nu vor fi prinsi in joc, ar putea dura mult … foarte mult. Si mai presus de toate mai multa distractie. Si asta nu se poate pune in discutie! 

Prin joc, echipa devine un adevarat actor al povestii. Rolul sau este crucial. Este vorba despre a merge la sfarsitul misiunii incredintate lui. Pentru asta, nu te joci cu viata, ci aproape … Timp de o ora, te lupti, mergi inainte, uiti orice altceva si te concentrezi asupra misiunii tale. 

Intr-un fel, totul se afla pe umerii jucatorilor. Acest obiectiv comun va stimula jocul intregii echipe si va face experienta unica. Fiecare escape room are o tema, complotul sau. Dar aventurierii ei vor face acest lucru unic in fiecare sesiune. Dincolo de a fi simpli jucatori, ei devin eroii povestii. Si castiga mai mult? Imagineaza-ti ca da! 

Iti dezvalui sufletul tau de aventurier!

Chiar daca acest concept al jocurilor de evadare in marime naturala este foarte popular in zilele noastre, in toata lumea, fiecare joc va fi unic in felul sau. Nu ai niciodata aceeasi experienta de doua ori, garantat! Totul depinde de tema jocului, de atmosfera sa, dar si de echipa. Si asta e bine! Daca toate partile jocului din escape room ar fi aceleasi, cum ar fi asta distractiv?

Indiferent de escape room pe care o alegi, cu umor si hotarare, incepi un joc. Esti gata sa gandesti out of the box timp de o ora. Te pregatesti mental, stii ca va trebui sa fii creativ. 

Cand vorbim despre creativitate, se intampla la nivelul creierului. Efectul Einstellung, este despre tine? Ideea este „de ce sa o simplifici atunci cand o poti face complicata?”. Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Istoria bijuteriilor: Unde au apărut pentru prima dată?

Pasiunea oamenilor pentru frumos a existat dintotdeauna, motiv pentru care foarte multe descoperiri arheologice au constat în diferite tipuri de bijuterii, ele fiind realizate din…

Irigarea prin picurare – ce beneficii aduce agriculturii?

Unul dintre cele mai apreciate sisteme de irigatii agricole este sistemul de irigatii prin picurare care are potentialul de a transforma viata a milioane de…

De ce sa investesti in achizitionarea unui tractor?

O economie ferma puternica, impreuna cu unele scutiri de taxe pentru intreprinderi, a permis unor fermieri sa achizitioneze echipamente noi scumpe in fiecare an.

De ce merita sa folosesti uleiuri esentiale doTERRA?

Doar produsele 100% pure si cu efecte terapeutice dovedite pot ca sa ne aduca binefacerile pe care le asteptam de la aceste esente concentrate in…
Vezi profilul Digital x