Cum sa castigi bani fara efort, prin cea mai sigura investitie

Vanzarea unor imobile, apartamente sau terenuri necesita atentie si analiza prealabila, fiind una dintre cele mai importante decizii pe care un proprietar le poate lua. Indiferent ca proprietarul este legat sufleteste de imobilul pe care isi doreste sa il vanda (poate fi vorba despre casa in care locuit in copilarie, sau de un alt imobil care ii ofera amintiri de suflet) sau, dimpotriva, imobilul nu reprezinta un loc care sa trezeasca emotie proprietarului, scopul final al tranzactiei este acela de a obtine cel mai bun pret. Intr-un astfel de context, cea mai buna solutie s-a dovedit a fi colaborarea cu o firma care ofera servicii de reprezentare proprietari.

Potrivit expertilor de la Imobilis.ro, avantajele pe care un proprietar care decide sa inchirieze un spatiu sau sa il vanda sunt de departe net superioare celor pe care le-ar obtine facand demersurile necesare singur. O companie care doar cu astfel de activitati se ocupa, are expertiza si experienta necesare pentru a derula un proces impecabil si pentru a identifica cele mai bune solutii pentru proprietar care, in final, va putea sa constate ca a facut o investitie sigura in compania care i-a obtinut cel mai bun pret pentru imobilul pe care il vinde sau il inchiriaza.

Avantajele obtinute prin colaborarea cu specialisti in reprezentare proprietari

Desi sunt numeroase, aceste avantaje au ca punct culminant obtinerea unui pret bun. Poate ca multi gandesc ca s-ar putea descurca si singuri, insa lucrurile nu stau chiar asa – in ideea in care este posibil sa actioneze optim, dar nu in mod similar cu experti care doar cu astfel de servicii se ocupa. O firma, precum Imobilis, pune la dispozitia clientilor sai logistica si resurse eficiente, indiferent de tipul proprietatii care intra in discutie – poate fi o vila, un apartament, birouri sau cu alte functiuni.

Prin faptul ca administreaza, intretin, eficientizeaza si modernizeaza imobilele care fac obiectul contractului cu proprietarul, specialistii in reprezentari imobiliare urmaresc sa creasca valoarea acestora, pentru ca, in final, sa se obtina un pret pe masura asteptarilor. Expunerea proprietatii este urmarita cu prioritate de expert, in acest context sintagma “cu cat mai mult, cu atat mai bine” fiind fundamentala, pentru ca actiunea are ca rezultat un numar mai mare de cereri de oferte.

Un alt avantaj pe care doar un expert il poate asigura consta in obiectivitatea cu care va face prezentarea proprietatii. Daca un proprietar tinde sa fie subiectiv, abordare care poate trezi suspiciuni potentialului client, chiar daca nu ar fi cazul, un specialist va prezenta obiectiv imobilul, asigurand un plus de incredere potentialului cumparator (chirias, dupa caz).

De asemenea, un specialist are drept scop atragerea acelor potentiali cumparatori care dispun de bugetul necesar pentru investitia in proprietatea respectiva. Practic, se evita expunerea inutila a proprietatii. Mai mult de atat, precautiile se justifica inclusiv prin faptul ca vizitatorii sunt identificati cu BI – aceasta masura de siguranta fiind deosebit de importanta pentru eliminarea unor riscuri majore, precum furtul.

Un alt avantaj important al colaborarii cu un expert, tine de suportul pe care acesta il ofera pana la finalul tranzactiei. Presupunand ca in urma discutiilor se identifica un cumparator sau un chirias care ofera pretul urmarit de proprietar, insa pana la realizarea concreta a tranzactiei se razgandeste, experul va oferi in continuare suport clientului sau (in speta, proprietarul imobilului), pana la efectuarea concreta a vanzarii sau inchirierii.

In concluzie, obiectivele specialistilor in reprezentari proprietari sunt similare cu ale celor care vor sa vanda sau sa inchirieze o proprietate, iar scopul final al ambelor parti, comun, de astfel, consta in obtinerea celui mai bun pret pentru proprietatea in cauza. Nu va fi necesar ca proprietarul sa faca eforturi pentru a-si vinde sau pentru a-si inchiria imobilul, tot procesul fiind derulat de catre experti, in cele mai bune conditii.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Administram imobile inchiriate, administrare apartamente Bucuresti, imobilis.ro, reprezentare proprietari, promovare imobiliara


Comunicat publicat de: Imobilis Premium Suport SRL (click pentru a vizualiza profilul)