Cum poti sa inveti SEO in 2018

Optimizarea unui site pentru motoarele de cautare (SEO) poate parea coplesitoare. Sunt o multime de lucruri pe care trebuie sa le intelegi. Insa, cu siguranta, sa inveti totul despre SEO este un target realizabil in timp.

Pentru a pleca de la nivelul de incepator in SEO si a ajunge la nivelul unui specialist, doar prin intermediul unui articol pe care l-ai gasit pe Google sau in newsfeed-ul de pe Facebook, este un task imposibil.

De aceea, Creative Business Management si Agentia re7consulting Romania vin in sprijinul tau cu un curs de 2 zile, in perioada 16 – 17 Iunie. In cadrul cursului  Totul despre SEO vei beneficia de toate resursele si informatiile necesare pentru a putea obtine rezultate SEO vizibile, pe cont propriu.

Daca esti nou in industria SEO, probabil ca te gandesti la urmatoarele aspecte:

  • Cat va dura sa invat SEO?
  • Trebuie sa fiu tehnic pentru a obtine rezultate?
  • Care sunt pasi cei mai importanti in implementarea unei campanii SEO?
  • Cum fac analiza cuvintelor cheie?
  • Care este rolul continutului in SEO?
  • Cum stabilesc strategia de SEO Off-Page?

SEO este un proces care evolueaza constant. John Muller, Webmaster Trends Analyst la Google, a spus ca motorul de cautare al gigantului american isi actualizeaza aproape in fiecare zi algoritmii, situatie ce forteaza si evolutia industriei SEO.

Cu toate acestea, fundamentele raman neschimbate, dar apar mereu lucruri noi de invatat si testat. Drept urmare, daca doresti sa inveti SEO, trebuie sa fii dedicat constant acestui proces.

Mai exact, va trebui sa urmaresti non-stop actualizarile Google, noutatile pe care motorul de cautare le testeaza in tari precum US si UK, tips&tricks-urile sau studiile de caz realizate de companiile mari de SEO, precum: Ahrefs, Moz, Majestic, etc.

SEO se poate invata cel mai usor si repede atunci cand este practicat constant.

Acest lucru poate fi realizat prin crearea unui site propriu, prin intermediul caruia iti poti practica si perfectiona skill-urile de SEO. De asemenea, realizarea unui site propriu te va ajuta sa te familiarizezi cu elementele de baza ale dezvoltarii unei strategii de content marketing si SEO Off-Page.

In acelasi timp, insa, optimizarea unui site pentru motoarele de cautare consta si in realizarea sau implementarea anumitor aspecte tehnice.

Toate aceste aspecte iti vor fi explicate si exemplificate in cadrul cursului de SEO pe care Stoian Ciprian (SEO Manager re7consulting) si Daniel Puisor (Content Manager) il vor sustine in perioada 16 -17 iunie.

Ce alte informatii vei gasi in acest curs?

Dupa asimilarea informatiilor tehnice, vei afla care sunt pasi cei mai importanti in implementarea unei campanii SEO.

Ce inseamna acest lucru mai exact pentru tine?

Vei intelege cum poti sa iti alegi eficient numele de domeniu si hosting-ul site-ului, ce tipuri de site-uri poti realiza, cum se realizeaza structura interna a site-ului, ce este securizarea SSL si in ce consta optimizarea site-ului pentru mobile, dar si de ce este importanta pentru afacerea ta.

De asemenea, in cadrul cursului dezvoltat de Creative Business Management impreuna cu Agentia re7consulting, vei descoperi importanta analizei cuvintelor cheie si a competitorilor, dar si modul in care aceste analize sunt utilizate intr-o campanie SEO.

Urmatorul aspect pe care cursul il va aborda este importanta continutului de pe site intr-o campanie SEO. Acest subiect va fi sustinut de Daniel, care va explica aspecte precum: ce este continutul duplicat, care sunt diferentele dintre comunicatele de presa – native ads – advertoriale, ce este guest posting-ul si out reach-ul.

In acelasi timp, Daniel va prezenta si cateva platforme importante pentru realizarea continutului de tip text, foto si video.

Proiectul final al cursului consta in realizarea de catre fiecare cursant a unei strategii SEO pe baza aspectelor pe care acestia le vor invata in cele doua zile.

Strategiile de SEO devin tot mai complexe, odata cu schimbarile pe care Google le impune in motorul de cautare. Un singur aspect ramane, insa, la fel de important: SEO ramane un proces-cheie pentru afacerile care vor sa se dezvolte in mediul online. Iar succesul unei afaceri in online depinde in mod fundamental de calitatea strategiilor SEO realizate.


Alte comunicate publicate de Creative Business Management

Cel mai complex program de training în domeniul floristicii obține recunoașterea AIFFR

Viitorii absolvenți ai cursurilor de florist organizate de agenția Creative Business Management și florăria Floridelux.ro vor avea recunoașterea Asociației Interprofesionale a Floriștilor și Floricultorilor din…

”Ascensiunea”, jurnal de drumeție pentru familiile pasionate de munte

”Ascensiunea” este primul jurnal de drumeție dedicat familiilor cu copii, care va fi lansat la începutul acestei luni și este realizat de hotel Carmen în…

Ela Crăciun, în grila de vară a Itsy Bitsy FM

Mama blogger Ela Crăciun va intra, în această vară, în familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcină”.…

4 zile de comunicare strategică organizate de International School of Communication la București

Cea de-a patra ediție a Strategic Communication Training, organizată de International School of Communication (ISOC) în parteneriat cu Creative Business Management, s-a încheiat ieri. Timp…

Scutim de TVA cursurile de copywriting

În prezent conținutul este indispensabil pentru succesul unei afaceri, fie că ne referim la pagini de vânzare, bloguri, cataloage de produse, aplicații mobile, bannere sau…
Vezi profilul Creative Business Management