Cum poti sa cresti traficul pe site tau? 6 solutii

Exista mai multe modalitati prin care poti sa cresti traficul pe site, iar in continuare discutam despre cateva dintre acestea.

1. Reclama. Iata o solutie foarte evidenta. Cautarea platita, publicitatea in retelele sociale si publicitatea grafica reprezinta toate modalitati foarte bune de atragere a vizitatorilor, de construire a unui brand si de a obtine mai mult trafic pe site. Modeleaza strategiile platite pentru a se potriviti cu obiectivele tale. Care este adevarul – vrei mai mult trafic pe site sau de fapt vrei sa cresti si conversiile? Ideea este ca fiecare canal platit are avantaje si dezavantaje, ceea ce inseamna ca trebuie sa te gandesti cu atentie asupra obiectivelor inainte de a opera cardul de credit.
  2. Implica-te in social media. Nu este suficient sa produci continuturi extraordinare si sa speri ca oamenii o sa dea peste ele pur si simplu – este foarte important sa fii proactiv. Una din cele mai bune modalitati de a creste traficul pe site-ul tau este de a utiliza canalele social media pentru a-ti promova continutul. Twitter este ideal pentru linkuri scurte, rapide, tentante. Daca ai o firma care se adreseaza consumatorilor finali, atunci te poti orienta spre site-uri precum Pinterest si Instagram.
  3. Combina-le. Trebuie sa intelegi ca nu exista o fomula fermecata pentru succesul marketingului de continut, desi unii spun ca ar detine acest secret. In realitate, poti sa modifici lungimea si formatul continutului pentru a-l face cat mai atragator posibil pentru mai multe tipuri de cititori. Creaza postari scurte, bazate pe stiri de pe blog, cu continut de formate lung, materiale video, infografice si date bazate pe date pentru un impact maxim.
  4. Scrie titluri irezistibile.

Titlurile reprezinta una din cele mai importante parti ale continutului creat. Fara un titlu convingator, chiar si cel mai bun post de blog risca sa ramana necitit si ne-distribuit.

1. SEO este important. SEO on-page se refera la optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare si este foarte important. Reprezinta o practica de o valoare incontestabila si extrem de folositoare. Creaza linkuri interne spre continutul nou creat. Ai grija la descrierile meta.
  2. Posteaza anunturi pe linkweb. Aceasta este o platforma cu lista firme, articole si anunturi,unde poti adauga un anunt gratuit ce poate fi vizualizat de foarte multi utilizatori. Poate contine link spre site-ul tau. Indiferent daca vinzi produse (electronice, electrocasnice, telefoane) sau servicii (imobiliare, locuri de munca), poti folosi aceasta platforma de promovare

Alte comunicate publicate de login promotion

Parfumuri: psihologia mirosurilor placute

Parfumurile vorbesc cel mai mult la nivel subliminal. Exista o intreaga stiinta bazata pe parfumuri.

Cum poti avea apa potabila fara sa fi nevoit sa platesti facturi

Apa de la reteaua orasului sau a comunei in care locuiesti devine din ce in ce mai greu de consumat

Oja semipermanenta Neon – cum se aplica, cum se indeparteaza, ce beneficii are

Stiti ce este oja semipermanenta Neon? Daca doriti sa stiti avantajele si dezavantajele sale, nu ratati acest articol!

Galeata cu pop rotativ – un sistem eficient de spalare la domiciliu

Va introducem in noua lume de curatare a casei dvs. cu un – mop rotativ cu pedala – un sistem eficient de spalare la domiciliu.
Vezi profilul login promotion