Cum poti avea parte de o promovare SEO mai eficienta

Promovarea SEO implica foarte multa munca si determinare.

Vei reusi sa intelegi in ce consta optimizarea unui site si cum se indexeaza acesta doar daca te vei informa din surse sigure. Nu iti poate optimiza site-ul orice persoana, trebuie sa apelezi la persoane competente pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Poti vedea pe acest site mai multe informatii despre SEO si modul in care te ajuta sa iti promovezi afacerea.

Cum poti avea parte de o promovare SEO eficienta

Creeaza un Meta title atractiv

Meta titlul este practic primul lucru  pe care Google il vede atunci cand iti indexeaza site-ul. Din acest motiv modul in care il creezi trebuie sa fie cat mai atractiv.  Acesta trebuie sa fie scurt, sa includa cuvinte cheie si cat mai multe formulari interesante.

Meta descriere

Meta descriere este practic intro-ul care este afisat sub titlu. Ca sa fie realizat intr-un mod profesional meta descrierea trebuie sa fie un rezumat la ceea ce se regaseste in pagina. In plus trebuie sa includa cuvinte cheie si formulari care sa indemne utilizatorii sa dea click.  Lungimea meta descrierii nu trebuie sa depaseasca mai mult de 158 de caractere sau mai mult de 920 pixels.

Continut

Continutul site-ului tau trebuie sa fie cat mai bine conceput. Pe langa toate acele cuvinte cheie mai trebuie sa stii cum sa aranjezi informatia in pagina. Asa cum poate ai vazut pe internet sunt foarte multe pagini care au parte de continut de aceea este foarte important sa stii sa realizezi un continut calitativ care sa raspunda cerintelor utilizatorilor, care sa fie unic si interesant.

Structura URL-ului

URL- ul paginii are o importanta pe masura. Acesta trebuie sa fie scurt, descriptiv si usor de citit ca sa poata fi indexat in mod corect de motoarele de cautare. Lungimea acestuia nu trebuie sa depaseasca mai mult de 100 de caractere. Mai trebuie sa includa bineinteles cuvintele cheie care descriu ce se regaseste de fapt in acea pagina.

Viteza de incarcare

Un alt factor foarte important este ca site-ul tau sa se incerce rapit. O viteza slaba de incarcate te va face sa iti pierzi pozitia pe motoarele de cautare si iti poate afecta rata de conversie.

Linkuri interne

Ca site-ul tau sa fie optimizat trebuie sa aiba linkuri interne. Toate aceste linkuri trebuie sa trimita catre cele mai importante pagini din site care au un continut similar.

Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cand si cum sa decorezi un brad artificial

Pomul de Craciun este elementul emblematic al serbarilor de la sfarsitul anului. Acesta aduce farmec si magie acasa si ii face si pe tineri si…

Lavinia Parva vorbeste despre viata alaturi de Stafan Banica

Lavinia Parva formeaza un cuplu cu Stefan Banica si sunt foarte fericiti impreuna.

Acer are Notebook-uri si tablete pregatite pentru conditii dure de munca

Acer iti pune la dispozitie cele mai noi notebook-uri si tablete cu care sa poti lucra in conditii grele.

Creditrapid.ro: un site nou care te ajuta sa obtii cele mai bune credite nebancare online

CreditRapid.ro este locul in care utilizatorii pot obtine toate informatiile despre cele mai importante imprumuturi online nebancare.

Afla ce companii sunt mai expuse la frauda

Companiile sunt tot mai des expuse la frauda iar pierderile cauzate sunt tot mai mari.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010