Cum gasim cei mai buni mecanici in reparatii cutii automate in Bucuresti?

Astazi piata auto din Romania a devenit tot mai diversificata. Tot mai multe autoturisme care functioneaza pe cutie de viteze automata se regasesc pe drumurile noastre. Modelele de astfel de autoturisme sunt foarte diverse, fiecare brand important de autoturisme avand modele pe cutie automata. In functie de tehnologiile folosite exista diferite tipuri de astfel de cutii de viteze automate.

Printre aceste tipuri de cutii de viteze automate putem aminti S-tronic, tiptronic, multitronic, G-tronic sau Continuously Variable Transmission. Datorita principiului de realizare a cutiilor automate de viteze, acestea sunt cu mult mai complexe comparativ cu acele cutii manuale de viteze. Prin urmare, soferii care aleg astfel de cutii automate trebuie sa stie ca atunci cand au probleme cu functionarea cutiei de viteze trebuie sa se adreseze unor specialisti in reparatii cutii automate.

Alege profesionistii in reparatii cutii automate

Daca in cazul cutiilor manuale de viteze cei mai multi soferi au invatat sa rezolve unele defectiuni pe cont propriu sau apeland la diferiti prieteni pasionati de mecanica auto, atunci cand vorbim despre cutiile automate acest lucru nu este recomandat. Orice interventie din partea unor persoane neautorizate poate cauza avarii mai mari. Implicit vorbim despre costuri mai mari cu repararea cutiei de viteze.

Pentru a te asigura ca faci alegerea cea mai buna atunci cand ai nevoie de reparatii cutii automate in Bucuresti este important sa ai in vedere cateva criterii. Primul criteriu este functionarea legala pentru astfel de servicii. Experienta in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze este un alt element de avut in vedere. Pregatirea mecanicilor care urmeaza sa se ocupe de cutia de viteze a autoturismului tau trebuie sa fie un alt criteriu de care sa tii cont.

Diversitatea serviciilor oferite in cadrul unitatii de service auto pe care o alegi reprezinta desigur un aspect foarte important. Doar astfel poti avea certitudinea ca nu va trebui sa faci numeroase drumuri intre mai multe service-uri auto. Rapiditatea cu care defectiunea cutiei automate de viteze va fi rezolvata este un aspect esential in alegerea unui service specializat in reparatii cutii automate. Nu in ultimul rand tarifele practicate de service-ul auto caruia urmeaza sa te adresezi reprezinta un aspect foarte important.

Automatic Gearbox – numarul 1 in service cutii automate

Toate aspectele mai sus amintite te vor ajuta sa faci alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de un service auto pentru rezolvarea problemelor aparute in cazul cutiei automate de viteze. Un service auto care bifeaza cu succes toate aceste criterii este Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.

Acest service auto a fost printre primele care s-au specializat in reparatii cutii automate anticipand cresterea numarului de autoturisme pe cutie automata.Pentru a oferi clientilor calitate si profesionalism toti mecanicii au beneficiat de specializari in reparatii cutii automate in Germania si Olanda. In consecinta intreaga echipa de mecanici este autorizata RAR, oferind astfel garantia serviciilor prestate.

La Automatic Gearbox orice sofer va beneficia de rapiditate prin faptul ca nu este nevoie de programare pentru diagnoza, aceste servicii fiind gratuite. Iar in cel mult 48 de ore masina este din nou la drum.


Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Felinar cimitir cu un aspect elegant si o insemnatate aparte

Echipa Casa Funerara Eva se remarca prin profesionalism si incredere si va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii. Daca sunteti in cautarea…

De ce aspecte tii cont cand alegi o camasa

Suntem ferm convinsi ca cel putin o data ti-ai pus problema alegerii unei camasi barbati. Unii aleg la intamplare, altii se orienteaza dupa model si/sau…

Placarea cu lemn, noua tendinta in renovarea scarilor interioare din beton

Datorita faptului ca in urma cu decenii betonul era materialul recomandat ca fiind cel mai sigur si rezistent, foarte multe dintre casele cu etaj construite…

Baloane folie- destinate tuturor evenimentelor importante

Fiecare motiv de petrecere merita sa fie insotit de un party pe cinste iar decoratiunile cu baloane folie reprezinta o idée inspirata de décor. Aniversarea…

Noua colectie 2020 de pantaloni pentru barbati

Daca vrei sa achizitionezi cateva articole vestimentare noi pentru zilele de vara, nouamoda.com este aici pentru a te ajuta sa alegi produsele ideale. De exemplu,…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL