Cum creste interesul elevilor la ore cu ajutorul unui panou de pluta?

Un panou de pluta este un accesoriu indispensabil oricarui birou, agentii, clase pentru a lasa mesaje sub forma de poze, documente sau grafice.

De ce tot mai multi profesori aleg sa utilizeze un panou de pluta la ora lor?

Utilizarea la orele de curs a unui panou de pluta creste gradul de implicae al elevilor. Astfel, prea des, profesorii se evalueaza reciproc prin cat de creative sunt avizele lor, in special la inceputul anului scolar. Multi profesori se scufunda in buzunarele proprii si cumpara panouri de pluta deja facute, dar formatele handmade ofera mai multe oportunitati pentru:

  • Afisarea activitatii/lucrarilor elevilor/studentilor (ca modele de produse scolare acceptabile sau de buna calitate);
  • Instructiuni de asistenta;
  • A intari comportamentele dorite.

panou de pluta

Afisarea lucrarilor

Afisarea lucrarilor studentilor ofera doua efecte importante asupra managementului clasei:

  • Consolidarea si motivarea studentilor prin recunoasterea celor mai bune lucrari.
  • Modeleaza felul de lucru pe care vrei sa-l aibe elevii.

Munca studentilor „Star”: O sectiune dedicata a comisiei pentru a posta o munca de buna calitate in fiecare saptamana poate ajuta la motivarea studentilor.

Consiliul de proiect: Invatarea bazata pe proiecte este o modalitate de a-i incuraja pe copii sa invete si sa se implice pe deplin. In cadrul programelor de sine statatoare, incercati sa treceti de la subiect la subiect: dupa un proiect de lectura mare, incepeti un proiect mare de stiinta sau un mare proiect inter-subiect, cum ar fi planificarea unei case sau a unei calatorii, inclusiv crearea unui buget (matematica) un zbor (cercetare) si redactarea unui jurnal imaginar (arte lingvistice.) Acestea pot fi asezate pe un panou de pluta, in fata clasei, pentru a fi vizibl pentru orice student.

Sustinerea invatarii

Pereti de cuvinte: de la gradinita pana la absolvire, un perete cu cuvinte / termeni importanti de invatat ar trebui sa faca parte din instructiunile obisnuite. Pentru studii sociale, poate doriti sa revizuiti noii termeni atat pe masura ce apar, cat si pe masura ce faceti o examinare pentru evaluare. Puteti implica elevii in crearea tablou de pluta (primul nostru va folosi o tema submarina cu pictura cu burete.)

Cuvintele de inalta frecventa ar trebui sa faca parte, de asemenea, din peretii cuvintelor, in special in cazul cititorilor in dificultate. Poate doriti sa aglomerati cuvinte cu terminatii similare sau cu aceeasi neregularitate.

Asadar, un panou de pluta reprezinta un sistem de afisaj ideal l pentru organizarea spatiului si activitatilor din diverse spatii. Un panou de pluta este un accesoriu indispensabil oricarui birou, agentii, clase pentru a lasa mesaje sub forma de poze, documente sau grafice.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
panou de pluta


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Daca vrei sa dormi bine alege lenjerii de pat bumbac satinat!

Lenjerii de pat bumbac satinat sunt cele care iti garanteaza un somn adanc pentru ca aceste asternuturi pentru dormitor au o durata de viata extrem…

Tratamentul prin cavitatie elimina celulita adunata in corp!

Tratamentul prin cavitatie ajuta la Indepartarea celulitei si mentinerea aspectului pielii intr-o stare perfecta, fara sa mai fie o problema.

Afla despre computer tomograf cu substanta de contrast

Daca in trecut aveai motive de ingrijorare cand venea vorba de examinarea cu ajutorul uni computer tomograf, in prezent trebuie sa lasi fricile de-o parte.

Criterii pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei spoturi LED

Acest tip de spoturi LED prezinta foarte multe avantaje, in special cele deja consacrate oferite de noua tehnologie pe baza de LED.

Realizeaza stalpi pentru garduri cu teava patrata de la Mesteru Manole!

Teava patrata este un material metalic ce a inceput sa capete din ce in ce mai multe popularite in utilizare atat in randul specialistilor in…
Vezi profilul Suits Advertising