Cum creste interesul elevilor la ore cu ajutorul unui panou de pluta?

Un panou de pluta este un accesoriu indispensabil oricarui birou, agentii, clase pentru a lasa mesaje sub forma de poze, documente sau grafice.

De ce tot mai multi profesori aleg sa utilizeze un panou de pluta la ora lor?

Utilizarea la orele de curs a unui panou de pluta creste gradul de implicae al elevilor. Astfel, prea des, profesorii se evalueaza reciproc prin cat de creative sunt avizele lor, in special la inceputul anului scolar. Multi profesori se scufunda in buzunarele proprii si cumpara panouri de pluta deja facute, dar formatele handmade ofera mai multe oportunitati pentru:

  • Afisarea activitatii/lucrarilor elevilor/studentilor (ca modele de produse scolare acceptabile sau de buna calitate);
  • Instructiuni de asistenta;
  • A intari comportamentele dorite.

panou de pluta

Afisarea lucrarilor

Afisarea lucrarilor studentilor ofera doua efecte importante asupra managementului clasei:

  • Consolidarea si motivarea studentilor prin recunoasterea celor mai bune lucrari.
  • Modeleaza felul de lucru pe care vrei sa-l aibe elevii.

Munca studentilor „Star”: O sectiune dedicata a comisiei pentru a posta o munca de buna calitate in fiecare saptamana poate ajuta la motivarea studentilor.

Consiliul de proiect: Invatarea bazata pe proiecte este o modalitate de a-i incuraja pe copii sa invete si sa se implice pe deplin. In cadrul programelor de sine statatoare, incercati sa treceti de la subiect la subiect: dupa un proiect de lectura mare, incepeti un proiect mare de stiinta sau un mare proiect inter-subiect, cum ar fi planificarea unei case sau a unei calatorii, inclusiv crearea unui buget (matematica) un zbor (cercetare) si redactarea unui jurnal imaginar (arte lingvistice.) Acestea pot fi asezate pe un panou de pluta, in fata clasei, pentru a fi vizibl pentru orice student.

Sustinerea invatarii

Pereti de cuvinte: de la gradinita pana la absolvire, un perete cu cuvinte / termeni importanti de invatat ar trebui sa faca parte din instructiunile obisnuite. Pentru studii sociale, poate doriti sa revizuiti noii termeni atat pe masura ce apar, cat si pe masura ce faceti o examinare pentru evaluare. Puteti implica elevii in crearea tablou de pluta (primul nostru va folosi o tema submarina cu pictura cu burete.)

Cuvintele de inalta frecventa ar trebui sa faca parte, de asemenea, din peretii cuvintelor, in special in cazul cititorilor in dificultate. Poate doriti sa aglomerati cuvinte cu terminatii similare sau cu aceeasi neregularitate.

Asadar, un panou de pluta reprezinta un sistem de afisaj ideal l pentru organizarea spatiului si activitatilor din diverse spatii. Un panou de pluta este un accesoriu indispensabil oricarui birou, agentii, clase pentru a lasa mesaje sub forma de poze, documente sau grafice.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
panou de pluta


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Acceseaza ACUM site-ul de la Patone pentru lenjerii uni

Principalul avantaj al acestor lenjerii UNI este faptul ca acestea vin cu doua fete! Fapt ce le difera de lenjeriile obisnuite care se gasec.

In 2020 decoreaza-ti casa cu spoturi LED de la LED Concept!

Folosind niste spoturi LED in apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural…

Un cabinet oftalmologic in Bucuresti specializat AICI!

Problemele cu care un pacient se poate prezenta la un cabinet oftalmologic sunt extrem de diverse. Vorbim atat de persoane care au probleme de vedere.

Vata minerala deVata minerala de la Mesteru Manole este in TOP 1! la Mesteru Manole este in TOP 1!

Printre optiunile care exista pe piata se numara si vata minerala material ce poate sa fie folosit pentru izolarea suprafetelor.

Cei de la Patone isi maresc stocul pentru lenjerii de pat 1+1 gratis

Oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis este una dintre ofertele preferate ale persoanelor care isi doresc sa isi redecoreze camera.
Vezi profilul Suits Advertising