Cum ar trebui să arate living-ul ideal?V

Fie că ești un fan al unui stil clasic, elegant, fie că îți dorești ca mobila ta de living să fie extrem de modernă, modul în care percepi acest spațiu este o reflexie a personalității și a stilului tău de viață. Nu există nicio regulă care să îți impună ce mobilă de living este cea mai potrivită pentru casa ta sau care e stilul pe care trebuie să îl adopți.

Bineînțeles, dacă ești un fan al trendurilor moderne, ai multe surse de inspirație și sfaturi pe care poți să le urmezi dar, în principal, această decizie trebuie să pornească mai întâi de la tine.

De ce? Pentru că tu ești singura persoană care cunoaște în mod particular cum te influențează anumite culori, materiale sau tipuri de design. Mobila de living e componenta care își pune cea mai vizibil amprenta asupra ambientului general al camerei și, dacă ești hotărât să faci o investiție serioasă, pe termen lung, asigură-te că alegi ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine.

Care sunt cele mai populare piese de mobilă de living care nu trebuie să îți lipsească, pentru a avea parte de acel confort sporit pe care ți-l dorești?

Canapeaua: fie că optezi pentru una simplă sau una extensibilă, canapeaua este piesa centrală de mobilă pentru living. Pentru maximum de confort în serile în care îți dorești să faci un maraton de filme sau să stai confortabil alături de cei dragi, canapeaua trebuie să fie suficient de încăpătoare, confortabilă și de calitate pentru a putea fi considerată o investiție bună în timp.

Biblioteca: nu trebuie să optezi în mod neapărat pentru o bibliotecă de dimensiuni foarte mari, dacă nu ai cu adevărat nevoie de ea. O mică bibliotecă, cu rafturi, este ideală pentru poziționarea cărților tale preferate și a televizorului. Cel mai probabil, este cea mai impunătoare piesă de mobilă de living. Așadar, încearcă să alegi un model care să fie, în primul rând, practic, să conțină multe spații de depozitare și să se potrivească stilului tău.

O măsuță de cafea și unul sau două fotolii: ideale pentru zilele în care vrei să lucrezi sau să citești și ai nevoie de un mic colț personal; aceste piese de mobilă de living pot să confere un aer chic, cu adevărat autentic al încăperii.

Alături de aceste piese de mobilă pentru living-ul tău, pentru un plus de confort și pentru realizarea acelei atmosferei încântătoare a încăperii, asigură-te că alegi un covor și un set de perdele care să  fie în concordanță, ca stil și culoare, cu restul pieselor de mobilier.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
mobila, mobilier, living, ideal, canapea, canapele, etxensibile


Comunicat publicat de: Dante Int. (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Dante Int.

Cum să-ți alegi mașina de spălat rufe cea mai potrivită pentru nevoile tale

Din ce în ce mai inteligente, cu o capacitate tot mai mare de încărcare, cu un consum de curent electric tot mai mic, cu un…

Cele mai populare laptopuri cu prețuri sub 2000 de lei!

Când vine vorba de laptopuri ieftine, decizia de cumpărare nu este una ușoară. Sunt atât de multe variante pe piață, încât nu știm pe care…

Sfaturi pentru a avea cele mai bune rezultate în folosirea mașinii de spălat vase

Să ai o mașină de spălat vase bună nu este suficient pentru a scoate maximul de randament din folosirea acesteia. E necesar și să urmezi…

Câteva sfaturi utile pentru amenajarea camerelor pentru copii

În ziua de azi, copiii sunt mult mai independenți decât eram noi la vârsta lor. Așadar, au nevoie de la vârste foarte fragede, nevoia de…

Dacă vrei să îți cumperi un laptop, Black Friday vine curând la eMAG!

Acum că vei petrece mai mult timp în casă, probabil că iei în considerare înlocuirea laptop-ului vechi. Oferte sunt destule, la fel și magazine online…
Vezi profilul Dante Int.