Cum a reusit sa reuseasca Dorian Schwartz cu clinica Romgermed

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 138

Din 1999 si pana acum, clinica privata Romgermed a investit foarte mult in tehnologie si a reusit sa faca si cateva campanii prin care a reusit sa sustina persoanele cu posibilitatile reduse.

Din 1999 si pana acum, clinica privata Romgermed a investit foarte mult in tehnologie si a reusit sa faca si cateva campanii prin care a reusit sa sustina persoanele cu posibilitatile reduse.

  • Sustinere financiara pentru tineri care isi doresc sa dea la medicinaDorian Schwartz a sustinut ani la rand tineri nevoiasi care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina.
  • Campania “Conectati la viata” – Romgermed si Dorian Schwartz au sustinut campania pentru asistenta medicala gratuita pentru multe sate izolate geografice.
  • Campanii de educare a tinerilor din licee – Dorian Schwartz a derulat timp de 2 ani campanii de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare, eliminarii violentei din scoli si consumul drogurilor.

Romgermed si Dorian Schwartz

Grupul Medical Romgermed a luat nastere in 1999 din pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si a reusit sa se dezvolte si sa devina un important jucator in domeniul medical. Romgermed a reusit sa furnizeze servicii medicale la standarde inalte de calitate.

Fondatorul Grupului Medical Romgermed este domnul Dorian Schwartz care a facut studiile in Germania si in Statele Unite ale Americii. Parerea extrem de buna pe care Dorian Schwartz o avea si inca o are despre invatamantul romanesc, l-a facut pe Dorian Schwartz sa studieze si in Romania, la facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.

Date de contact:
Nume: Romgermed
Functie: Romgermed
Email: office@clinicaromgermed.ro
Telefon: 0213110072
Cuvinte cheie:
romgermed


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 46
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 18
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”

Inchirieri auto de la DpdRent

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 57
Afla mai multe despre inchirierea auto de la DpdRent
Vezi profilul Suits Advertising