CulinaryOn, locul unde te distrezi bucatarind si mancand preparate cool!

Cati dintre voi ati auzit de CulinaryOn, cel mai mare centru de divertisment culinar european?
Se afla in Romania, mai precis in Bucuresti, pe Soseaua Pipera nr.48, sector 2, iar aici oricine poate avea parte de o experienta in materie de gastronomie memorabila.
In primul rand, este locul unde se pot inscrie la un curs de gatit cei interesati la a accede la un nivel superior in pasiunea lor, tot mai raspandita in intreaga tara de vreo cativa ani, datorită, in special, concursurilor televizate.

Accesand adresa http://www.culinaryon.ro o sa observati ca activitatea celor ce lucreaza in acest centru nu se reduce deloc doar la a invata lumea ca sa isi prepare mancarurile preferate din gastronomia autohtona sau straina.

CulinaryOn poate sa fie privit ca un fabulos soi de centru de distractii pentru pasionatii de gatit si gurmanzii de toate varstele.

In nu mai putin decat 1300 de mp, se gasesc doua sali de conferinte, trei studiouri de gatit, o sala perfecta pentru petreceri de pana la 250 de persoane, fiecare cu propria ei statie de gatit si tehnologie ultramoderna.

O lume mirifica in care se pot organiza inclusiv training-uri de afaceri, team building-uri, seri cu prietenii cu adevarat speciale.

Pentru aceia, din fericire din ce in ce mai putini, care considera ca a gati este plicticos, este dificil si de aceea nu merita ca sa-si consume timpul bucatarind, din moment ce se poate cumpara mancare sub forma de semipreparate sau preparate finite din supermarket sau de la restaurant, oamenii de la CulinaryOn afirma raspicat ca nu este asa!

Nu exista nimic mai distractiv decat sa gatesti impreuna cu familia sau cu prietenii, razand cu gura pana la urechi, in timp ce realizezi, sub indrumarea unor bucatari sefi experimentati, niste feluri de mancare gustoase din bucataria romaneasca sau internationala.

Un loc foarte interesant si demn de tinut minte, iata ce este centrul CulinaryOn din Soseaua Pipera, Bucuresti!

Poti ca sa mergi acolo chiar impreuna cu toti colegii de birou, inclusiv cu sefii, deoarece asa, bucatarind, o sa va consolidati relatiile de amicitie, o sa vedeti ca si cei mai scortosi sefi sunt si ei oameni care pot gresi cand taie un morcov sau o rosie, care pot ca sa planga in momentul in care toaca o ceapa marunt-marunt, chiar daca in sedinte, la job, cand va toaca creierii cu vorbele lor ascutite, par a fi niste roboti din otel, ce nu au niciun fel de sentimente umane.

La CulinaryOn este o ocazie rara, una in care toti participantii, sefi si subordonati, pot exclama in cor: „Cooking is fun!!!Comunicat publicat de: Digital x (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

De ce acte ai nevoie pentru schimbarea permisului auto

Cozile interminabile la care suntem obligati sa stam chiar si pentru o simpla informatie sunt o adevarata problema pentru noi toti. De aceea este esential…

Avantajele unui curs de electricieni

Esti pasionat de electrica si te pricepi sa faci instalatii? Obtine acum un certificat valabil in Romania si Europa, care sa iti ofere sansa sa…

Ce este o marmita si la ce foloseste ea?

Pasiunea pentru gatit se pare ca a cuprins in mrejele ei tot mai multi romani, indiferent de varsta si sex.

Cum sa te imbraci pentru a impresiona la interviu

Primesti doar o singura sansa pentru a lasa o prima impresie buna, asa ca tinuta perfecta este foarte importanta pentru un interviu de succes. Daca…

Usa de la intrare, cartea de vizita a unei locuinte

Prima impresia pe care cineva si-o face legat de o casa unde intra pentru intaia oara este determinata de usa de la intrare.
Vezi profilul Digital x