Criterii de alegere a unei firme de intermediere asigurari

LiderAsig, broker binecunoscut pe piata asigurarilor, cu o activitate inceputa cu multa vreme in urma, tocmai in 2004, ii ajuta pe proprietarii de vehicule ce isi doresc o asigurare RCA avantajoasa, sa o gaseasca pe aceea potrivita pentru ei din punctul de vedere al costului, dar mai ales al sigurantei ca asiguratorul ales este unul foarte serios, care va plati prompt despagubirile, in cazul nedorit al producerii unuia sa mai multora dintre riscurile asigurate.

LiderAsig, broker binecunoscut pe piata asigurarilor, cu o activitate inceputa cu multa vreme in urma, tocmai in 2004, ii ajuta pe proprietarii de vehicule ce isi doresc o asigurare RCA avantajoasa, sa o gaseasca pe aceea potrivita pentru ei din punctul de vedere al costului, dar mai ales al sigurantei ca asiguratorul ales este unul foarte serios, care va plati prompt despagubirile, in cazul nedorit al producerii unuia sa mai multora dintre riscurile asigurate.

Brokerul de asigurari este acel intermediar care ofera clientilor mai multe oferte pentru acelasi tip de asigurare obligatorie sau facultativa.

Criterii de selectie a unei companii de intermediere asigurari

Profesionalismul este cel mai important aspect pe care un client ar trebui ca sa il aiba in vedere cand isi alege un broker cu care sa lucreze in vederea incheierii unui contract de asigurare avantajos, in conditiile in care legislatia romaneasca si europeana in acest domeniu este tot mai stufoasa, mereu in modificare si completare, chiar si daca o persoana doreste ca sa încheie o asigurare RCA, adica de raspundere civila obligatorie.

Pentru acest lucru trebuie verificate principalele societati de asigurari cu care lucreaza compania de intermediere selectata. Un broker de asigurari serios colaboreaza cu parteneri la fel de seriosi.

In situatia in care cautati pentru prima oara un intermediar de asigurari pe net, informati-va daca acesta isi desfasoara activitatea legal, daca prezinta online date complete despre identitatea sa profesionala. In plus, interesati-va pe retelele de socializare si pe platformele de specialitate ce opinii au clientii care deja au apelat la serviciile lor de brokeraj pentru incheierea de polite de asigurare de diverse tipuri.

In asigurari increderea este o valoare esentiala. De aceea apelati intotdeauna la acel intermediar (preferabil persoana juridica) recomandat sau despre care ati aflat din surse sigure ca are servicii orientate spre clienti si un personal foarte amabil, ce raspunde prompt, precis, empatic, in extenso, la toate intrebarile pe care le puneti, chiar daca unele par puerile.

Un broker bun reuseste, avand o buna cunoastere a jucatorilor din piata de asigurari, ca sa il ajute eficient pe clientul sau, indiferent ca este persoana fizica sau juridica, ca faca o alegere corecta, sa opteze pentru cel mai avantajos contract de asigurari.

Exista in cazul asigurarilor facultative posibilitatea de a intocmi contracte de asigurare personalizate pentru clienti, care sa fie in masura a le satisface in totalitate cerintele.

LiderAsig, dupa cum ii spune si numele, indeplineste toate aceste criterii de selectie, pe care un broker de asigurari trebuie ca sa le posede in mod necesar, incepand cu un profesionalism desavarsit, stabilirea unor raporturi empatice cu beneficiarii serviciilor de intermediere pe care le ofera, cunoasterea in profunzime a pietei asigurarilor obligatorii si facultative si abilitatea speciala de a inova permanent in acest domeniu atat de sensibil.

Daca aveti nevoie de un contract de asigurari personalizat sau chiar de un RCA ieftin, LiderAsig reprezinta optiunea cea mai buna!


Alte comunicate publicate de Digital x

Costume de carnaval jucause pentru petrecerile tematice din familie

Desi au trecut sarbatorile de iarna si Halloween-ul, asta nu inseamna ca nu ne mai putem costuma si organiza petreceri si carnavale in familie, impreuna…

Cum sa-ti sporesti nivelul confortului la tine acasa?

Cand este vorba despre locuinta noastra, unul dintre cele mai importante aspecte de care ne preocupam in mod deosebit este cel referitor la asigurarea confortului,…

Pantofii de dama, comoditate, eleganta sau placerea de a avea cat mai multe perechi?

Orice femeie care poarta pantofi eleganti cu toc se simte mai increzatoare in fortele proprii, stie ca atrage toate privirile barbatilor si isi pune sex…

De ce femeile au o colectie bogata de ceasuri de dama?

Femeile si moda sunt sinonime. De altfel, ele au reprezentat, dintotdeauna, muzele celor mai importante case de moda, care au creat colectii unice, dedicate femeilor…

3 motive care demonstreaza cat de important este portofelul pentru un barbat

Chiar daca unii le-ar putea considera demodate, portofelele barbatesti sunt nu doar utile, dar si niste accesorii fashion. Iata principalele motive pentru care portofelele raman…
Vezi profilul Digital x