Criterii de alegere a unei firme de intermediere asigurari

LiderAsig, broker binecunoscut pe piata asigurarilor, cu o activitate inceputa cu multa vreme in urma, tocmai in 2004, ii ajuta pe proprietarii de vehicule ce isi doresc o asigurare RCA avantajoasa, sa o gaseasca pe aceea potrivita pentru ei din punctul de vedere al costului, dar mai ales al sigurantei ca asiguratorul ales este unul foarte serios, care va plati prompt despagubirile, in cazul nedorit al producerii unuia sa mai multora dintre riscurile asigurate.

Brokerul de asigurari este acel intermediar care ofera clientilor mai multe oferte pentru acelasi tip de asigurare obligatorie sau facultativa.

Criterii de selectie a unei companii de intermediere asigurari

Profesionalismul este cel mai important aspect pe care un client ar trebui ca sa il aiba in vedere cand isi alege un broker cu care sa lucreze in vederea incheierii unui contract de asigurare avantajos, in conditiile in care legislatia romaneasca si europeana in acest domeniu este tot mai stufoasa, mereu in modificare si completare, chiar si daca o persoana doreste ca sa încheie o asigurare RCA, adica de raspundere civila obligatorie.

Pentru acest lucru trebuie verificate principalele societati de asigurari cu care lucreaza compania de intermediere selectata. Un broker de asigurari serios colaboreaza cu parteneri la fel de seriosi.

In situatia in care cautati pentru prima oara un intermediar de asigurari pe net, informati-va daca acesta isi desfasoara activitatea legal, daca prezinta online date complete despre identitatea sa profesionala. In plus, interesati-va pe retelele de socializare si pe platformele de specialitate ce opinii au clientii care deja au apelat la serviciile lor de brokeraj pentru incheierea de polite de asigurare de diverse tipuri.

In asigurari increderea este o valoare esentiala. De aceea apelati intotdeauna la acel intermediar (preferabil persoana juridica) recomandat sau despre care ati aflat din surse sigure ca are servicii orientate spre clienti si un personal foarte amabil, ce raspunde prompt, precis, empatic, in extenso, la toate intrebarile pe care le puneti, chiar daca unele par puerile.

Un broker bun reuseste, avand o buna cunoastere a jucatorilor din piata de asigurari, ca sa il ajute eficient pe clientul sau, indiferent ca este persoana fizica sau juridica, ca faca o alegere corecta, sa opteze pentru cel mai avantajos contract de asigurari.

Exista in cazul asigurarilor facultative posibilitatea de a intocmi contracte de asigurare personalizate pentru clienti, care sa fie in masura a le satisface in totalitate cerintele.

LiderAsig, dupa cum ii spune si numele, indeplineste toate aceste criterii de selectie, pe care un broker de asigurari trebuie ca sa le posede in mod necesar, incepand cu un profesionalism desavarsit, stabilirea unor raporturi empatice cu beneficiarii serviciilor de intermediere pe care le ofera, cunoasterea in profunzime a pietei asigurarilor obligatorii si facultative si abilitatea speciala de a inova permanent in acest domeniu atat de sensibil.

Daca aveti nevoie de un contract de asigurari personalizat sau chiar de un RCA ieftin, LiderAsig reprezinta optiunea cea mai buna!

Alte comunicate publicate de Digital x

De ce avem nevoie de tratamente pentru unghii?

Exista tratamente pentru par, pentru ten, pentru piele, pentru corp, dar te-ai gandit ca si unghiile tale au nevoie de tratamente speciale?

Ce rochii de mireasa ti s-ar potrivi in 2018, cateva exemple

In ziua nuntii personajul principal este cu siguranta mireasa. Ea va atrage toate privirile si va fi in centrul atentiei pe tot parcursul zilei.

Avantajele tuburilor cu LED

Iluminatul cu LED este foarte popular si la noi in tara. Si de ce nu ar fi? Economisim energie si bani in fiecare luna, corpurile…

Cele mai importante avantaje ale sistemului ERP

Un termen relativ nou pentru Romania, sistemul ERP este benefic si esential pentru dezvoltarea companiilor si pentru realizarea obiectivelor de afaceri.

De ce este importanta colaborarea cu o firma de protectia muncii

Inainte ca un angajat sa inceapa in mod activ sa isi desfasoare activitate la un nou loc de munca, acesta trebuie sa primeasca un instructaj…
Vezi profilul Digital x