Crédit Agricole Bank Romania lanseaza o oferta unica pentru agricultura

Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei noi linii de business destinata segmentului agricol, precum si un nou portofoliu “all inclusive” de produse si servicii. Oferta CA Romania este o noutate pentru piata financiara autohtona, reprezentand raportul perfect dintre nevoie si oferta de creditare, abordare care, cu siguranta, o va transforma intr-un punct de referinta pentru sectorul agricol.

Oferta financiara de la CA Romania se adreseaza fermierilor profesionisti si raspunde necesitatilor lor intr-un mod global, echilibrand nevoile lor de finantare cu perioada de creditare, tipul garantiilor si costurile lunare.

Bazandu-ne pe experienta de peste 130 de ani a Grupului Crédit Agricole in finantarea fermierilor, oferta noastra este unica prin faptul ca este singura care a fost gandita plecand de la ciclul agricol. Prin urmare portofoliul nostru de zece produse ofera solutia potrivita la momentul potrivit, aceasta coordonare fiind esentiala pentru succesul programului de productie.

Prin accesarea uneia dintre solutiile noastre financiare pe termen scurt, mediu sau lung, fermierii pot sa-si finanteze la timp achizitia de seminte, pesticide, ingrasaminte etc sau pot sa-si procure echipamente sau masini, sa cumpere teren sau sa-si prefinanteze subventiile APIA.

“Avantajele pe care le prezinta oferta noastra sunt evidente, aducandu-le fermierilor costuri mai mici, solutii de creditare personalizate, finantare pe perioade mai lungi de timp si un nivel redus de presiune financiara. Am testat deja potentialul ofertei noastre de finantare pentru agricultura si am fost incantati sa vedem entuziasmul si mai ales interesul fermierilor fata de produsele noastre.” a declarat Luc Beiso, CEO Crédit Agricole Romania.Comunicat publicat de: Crédit Agricole Bank Romania (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Crédit Agricole Bank Romania

Crédit Agricole Romania lanseaza Platinum Mastercard, primul card contactless in valute multiple de pe piata locala

• Consumatorii pot efectua plati in EUR, USD sau Lei fara taxa de conversie valutara • Cardul ofera acces gratuit la saloanele Mastercard in aeroporturi,…

Crédit Agricole Romania ofera Creditul Facile cu cea mai mare suma imprumutata pentru nevoi personale

Credit de nevoi personale de pana la 130.000 lei cu DAE* 8,5%! Crédit Agricole Romania anunta lansarea unei oferte pentru creditul de nevoi personale “Credit…
Vezi profilul Crédit Agricole Bank Romania