Concurs de manuscrise „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”, Ediția a II-a

În urma avalanșei de opere literare primite în ediția anterioară, Dreams Publishing House decide acum să dea startul celei de-a doua ediții a concursului de manuscrise intitulat: „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”.

Toți cei care au curajul de a scrie bine și de a crede în ei înșiși, sunt invitați să participe la concurs!

Pot trimite manuscrise finalizate atât autorii care sunt la început de drum, cât și cei care au deja alte opere publicate, indiferent de vârstă.

Se acceptă manuscrise din categoria dragoste, dezvoltare personală, dezvoltare spirituală, fantasy, Young adult, thriller, poliţiste, aventură, erotice și SF.

Conținutul mail-ului, manuscrisul și sinopsisul atașat, NU vor conține numele concurenților sau orice alte detalii despre aceștia!

*Concurenții care vor ignora această regulă vor fi descalificați din START, iar toate informațiile primite vor fi șterse din baza de date a editurii.

Manuscrisele + sinopsisurile se trimit într-un document, în perioada 01.09.2021 – 01.02.2022, până la ora 23:00, inclusiv, la adresa de email manuscripts@dreamspublishinghouse.co.uk.

Cerinţe de redactare a manuscrisului: să conțină un titlu, diacritice, să se specifice categoria din care face parte, să fie în format Word, Times New Roman și font 12.

La subiectul e-mailului se precizează: Pentru concursul „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”, Ediția a II-a.

Juriul, reprezentat de către Alin Boncea și Andreea Boncea, fondatorii Dreams Publishing House, va anunța, în data de 26 Februarie 2022, cele 5 MANUSCRISE ce vor intra în etapa finală, aceea de VOTARE!

Între 27.02.2022, ora 09:00, şi 23.03.2022, ora 23:00, inclusiv, cititorii vor putea vota atat pe site-ul www.dreamspublishinghouse.co.uk,  cat si pe paginile aferente de Facebook si Instagram, unul dintre cele 5 manuscrise finaliste (sinopsis + 5 pagini).

**Atenție!!! Se vor lua în calcul doar voturile oferite în intervalul calendaristic și orar specificat mai sus.

Manuscrisul cu cele mai multe voturi va fi ales drept câștigător.

În cazul în care va exista egalitate de voturi, ne rezervăm dreptul de a efectua o tragere la sorți LIVE pe pagina de FACEBOOK a Dreams Publishing House.

Manuscrisul CÂȘTIGĂTOR va fi anunţat pe data de 24 Martie 2022.

Premiul va consta în editarea și publicarea manuscrisului, cu toate etapele necesare, în cadrul Dreams Publishing House.

Mult succes tuturor!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
concurs, manuscrise, literatura, carti, fictiune, dezvoltare spirituala, beletristica


Comunicat publicat de: Dreams Publishing House (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Dreams Publishing House

Finala concursului „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE” – Start VOT

Momentul mult așteptat a sosit! Prima ediție a concursului de manuscrise „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE” a ajuns în stadiul de anunțare a celor 5…

Concurs de manuscrise „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”

Cu ocazia ANIVERSĂRII UNUI AN de la înființare, Dreams Publishing House organizează prima ediție a concursului de manuscrise intitulat: „VISURI MĂREȚE AȘTERNUTE PE HÂRTIE”.
Vezi profilul Dreams Publishing House