Concurs de inovație și tehnică IT pentru elevii de gimnaziu și liceu

Concursul „DaVinci” încurajează, promovează și recunoaște talentul în domeniul inovării tehnice și IT-ului și susține anteprenoriatul bazat pe inovare.

Concursul este deschis pentru participare tuturor elevilor din clasele V-VIII și IX-XII din regiunea București – Ilfov – Prahova și cuprinde 3 secțiuni tematice în care lucrările vor fi încadrate și evaluate:

  1. Inteligentă artificială și Software 
  2. Robotică și automatizări industriale
  3. Inginerie creativă (altele decât 1 și 2)

Înscrierile elevilor pot fi făcute completând formularul din pagina http://bucuresti-ilfov.davincicontest.ro, iar proiectele trebuie trimise în format digital pe email la bucuresti@davincicontest.ro, până pe 30 Septembrie 2019.

Etapa Regională se va desfășura în data de 19 Octombrie 2019, la DB Connect din București, nr. 6A, str. Dimitrie Pompeiu, iar Etapa Națională va avea loc în București, pe 02 Noiembrie 2019, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, B-dul Regina Elisabeta, nr.48, sector 5.

În cadrul examinării lucrărilor, prioritate se va acorda inovațiilor care au un impact pozitiv asupra soluționării unor probleme ce țin de necesitățile curente ale societății și contribuie la dezvoltarea acesteia, ținând cont de criteriile de jurizare stabilite în concurs. După finalizarea depunerii tuturor proiectelor, comisia de jurizare va nominaliza să participe la etapa regională București-Ilfov câte 10 inovații pentru cele 3 secțiuni tematice. Detalii privind regulamentul și premiile se pot găsi pe site-ul evenimentului http://bucuresti-ilfov.davincicontest.ro.

Etapa regională a Concursului de Inovație ”DaVinci” este organizată de Rotary Club București Nord.Cuvinte cheie:
educatie, concurs


Comunicat publicat de: ASOCIAŢIA ROTARACT DISTRICT 2241 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ASOCIAŢIA ROTARACT DISTRICT 2241

Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului primește un strop de culoare de la voluntarii Rotaract din București

Voluntarii cluburilor Rotaract din București fac parteneriat cu Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului și împreună pun bazele proiectului ”Culorile Speranței”.

ROTARACT TE TRIMITE ÎN LIBAN LA SIMULAREA NAȚIUNILOR UNITE!

Fii reprezentantul nostru peste hotare! Împreună construim un organism internațional de luare a deciziilor pentru tineri unde vocea tineretului este ascultată pe plan mondial!
Vezi profilul ASOCIAŢIA ROTARACT DISTRICT 2241