CONCEPT BUSINESS & INOVATION SRL în parteneriat cu IRARDI CONSULTING SRL. organizează evenimentul "COPYRIGHT ȘI PROPRIETATE INDUSTRIALĂ ÎN DOMENIUL MĂRCILOR NAȚIONALE ȘI COMUNITARE".

CONCEPT BUSINESS & INOVATION SRL în parteneriat cu IRARDI CONSULTING SRL. vă invită la evenimentul „COPYRIGHT ȘI PROPRIETATE INDUSTRIALĂ ÎN DOMENIUL MĂRCILOR NAȚIONALE ȘI COMUNITARE”.

Evenimentul se va desfasura în data de 24 mai 2017, începand cu ora 16:00 la Hotel Golden Tulip Times (Bulevardul Decebal nr. 19), Sala Club.
Un eveniment dedicat atât proprietății industriale, cât și drepturilor de autor, cu o abordare diferită, integrată, a tuturor etapelor necesare unei idei să devină o marca de succes.
Un eveniment la care trebuie să fii prezent, organizat de profesioniști cu o experiență semnificativă, de peste 32 de ani, atât în domeniul proprietății industriale, cât și al drepturilor de autor.
Evenimentul va aborda tematica referitoare la mărci, atât naționale cât și comunitare, din perspectiva drepturilor de autor și a traseului înregistrării naționale și comunitare a unei marci.

 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, înscriere și plată: http://www.conceptbi.ro/eveniment-copyright-si-proprietate-industriala/#inregistrare,  tel: 0723 69 11 35 si office@conceptbi.ro.