Comanda de cabluri si accesorii si primesti livrare gratuita

In perioada 15 Martie 2019 – 15 Iunie 2019, pentru plasarea oricarei comenzi de cabluri si accesorii de cabluri mai mare de 200 de euro din produsele aflate in portofoliul LAPP Romania livrarea este gratuita.

In plus, pentru prima comanda cu o valoare mai mica de 200 de euro, in baza unui voucher, livrarea este, de asemenea, gratuita.

Campania este valabila in perioada 15.03.2019 – 15.06.2019, doar pe teritoriul Romaniei. Campania se aplica astfel:

  • Se acorda livrare gratuita tuturor comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 – 15.06.2019 cu valoarea mai mare de 200 de euro. Oferta va fi confirmata in urma plasarii comenzii de departamentul de vanzari LAPP ROMANIA
  • Se acorda livrare gratuita comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 – 15.06.2019 cu valoarea mai mica de 200 de euro, numai pentru prima comanda pe baza unui voucher. Pentru a intra in posesia voucherului, participantii pot contacta compania pe e-mail, chat, telefon sau folosind formularul de contact.

Detalii despre produsele din portofoliul LAPP

Grupul LAPP se ocupa cu dezvoltarea de produse si solutii pentru toate tipurile de medii industriale, asigurand functionarea si rezistenta optima in procese. Produsele LAPP se ridica la cele mai inalte standarde, impuse de conditii extreme, oferind niveluri ridicate de rezistenta la vibratii, temperatura, ulei, apa, coroziune si spalari. Solutiile de conectica ale grupului LAPP includ o suita robusta de conectori de putere, control si conectivitate standard, personalizate. Produsele LAPP se regasesc intr-o multitudine de industrii, inclusiv in nenumarate aplicatii industriale de fabricatie, deoarece LAPP intelege provocarile unice intalnite in mediul industrial. De ce ar trebui sa alegeti produsele LAPP. Atunci cand alegeti LAPP, va conectati la o organizatie globala care are un istoric bogat de a ajuta clientii sa obtina o productivitate optima si un succes mai mare in afaceri. LAPP va ofera peste 40.000 de produse, inclusiv cabluri, conectori si accesorii, cu un timp mai mare de functionare. Va conectati cu o companie care combina capacitatile internationale cu productia interna, asigurand calitatea si disponibilitatea produselor.

Despre compania LAPP

Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii ’50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industrial si accesorii pentru cabluri, precum si sisteme de cabluri complet asamblate si gata de instalare.

LAPP a evoluat de la un jucator ambitios la lider mondial. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 4.000 de angajati in intreaga lume – portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Indiferent daca vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau pesteri subacvatice, instalatii de biogas sau evenimente sportive, in gheata sau zapada, in aplicatii de peste tot din lume se gasesc produse LAPP. LAPP va furnizeaza expertiza tehnica specializata, local, dezvoltand proiectul alături de dvs, conform nevoilor dvs.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cabluri, accesorii, lapp, lapp romania


Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Presetupele LAPP, cele mai eficiente sisteme de etanșare pentru cablurile electrice

Etanșarea cablurilor la trecerea prin peretele unui dispozitiv electric ar părea la prima vedere uşor de rezolvat, fiind relativ intuitivă. Dacă însă analizăm toate aspectele…

Cablurile si accesoriile LAPP Romania, folosite in aplicatii speciale in Europa si in lume

Cand o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri si accesorii, trebuie sa tina cont atat de expertiza, cat si de inovatie, calitatea fara…

Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice si robuste sisteme, care sa…

Promotie LAPP Romania la 6 kituri Etherline pentru comunicatii industriale

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industrie, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a…

[Știri e-commerce] Primul motor de căutare e-fashion din România lansează noi funcții pentru moda sustenabilă

Ca urmare a studiului GLAMI Fashion (Re)search, disponibil pe www.fashion-research.ro, GLAMI România lansează un ghid al materialelor, incluzând materialele sustenabile, disponibil pe platforma online.
Vezi profilul Sag Media Communications