Chestionare DRPCIV oficiale pe noul site www.I-drpciv.ro

In urma introducerii sistemului de testare pe baza de examen computerizat la sala in vederea obtinerii carnetului de conducere, chestionarele auto online au devenit cea mai eficienta modalitate de studiu pentru viitorii soferi.

Site-ul nou lansat i-drpciv.ro vine in ajutorul acestora cu chestionare oficiale, corecte si informatii relevante.

Lansat in 2013, i-drpciv.ro este un site dedicat rezolvarii de chestionare auto online fara ca utilizatorii sa fie distrasi de elemente nefolositoare. Designul minimalist este gandit exact cu scopul de a simplifica intreaga experienta de navigare si a face accesul la chestionare cat mai rapid.

Chestionarele disponibile pe i-drpciv.ro sunt chestionare cu raspunsuri corecte, aprobate oficial de Directia Regim Permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, astfel ca viitorii soferi nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu invatarea unor raspunsuri deja gresite asa cum era cazul unor publicatii sau site-uri mai vechi de acelasi tip.

I-drpciv.ro pune accent pe calitatea testelor si a informatiei disponibile pe site, concentrandu-se pe scopul sau ca site de chestionare drpciv online, motiv pentru care a fost evitata introducerea unor meniuri complexe ce pot induce utilizatorii in confuzie. Testele pot fi accesate direct de pe pagina principala printr-un simplu click.

La ce folosesc chestionarele drpciv?

Scopul completarii acestor chestionare este pregatirea pentru examenul de sala in vederea obtinerii carnetului de soferi. Pe langa invatarea teoriei si a legislatiei auto in vigoare, completarea acestor tipuri de teste auto online este cea mai eficienta si la indemana metoda de a verifica nivelul de pregatire al viitorului sofer si in acelasi timp a obisnui persoana care urmeaza sa sustina examenul de sala in noul sau format cu tipul de teste pe care le va intalni si modalitatea de completare a acestora. Ca si testele din examenul propriu-zis, chestionarele disponibile pe i-drpciv.ro sunt contra timp, cu raspunsuri tip grila, iar intrebarile sunt strict alese din cele care intra in examenul scris pentru obtinerea carnetului auto.

O medie de trecere la completarea chestionarelor auto de acasa inseamna sanse mult mai mari in timpul examenului de sala.

Ce altceva ofera noul site i-drpciv.ro?

Pe langa aplicatia de teste si chestionare drpciv, site-ul ofera si o serie de informatii necesare noilor soferi. Informatiile sunt atent alese in functie de relevanta, fara pasaje de umplutura sau nenecesare. Ca si in restul site-ului, ideea din spatele sectiunii informative este eficienta. Site-ul urmareste sa informeze viitorii soferi cat mai simplu si la obiect despre detaliile ce au legatura cu tipurile de examene ce pot fi sustinute si ce fel de vehicul poate fi condus cu fiecare litera obtinuta in plus pe permisul de conducere.

Sunt de asemenea disponibile informatii utile in legatura cu noul tip de permis intrat de curand in vigoare si penalizarile aplicate in timpul examenului de traseu pentru fiecare greseala in parte.

Toate acestea sunt informatii necesare viitorilor soferi, iar impreuna cu numeroasele chestionare drpciv pe care le pune la dispozitie, noul site i-drpciv.ro incearca sa devina o resursa importanta in vederea pregatirii examenelor sustinute pentru obtinerea carnetului de conducere.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
chestionare auto


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Black Friday - momentul optim pentru a cumpara mobila

Black Friday este perioada perfecta pentru chilipiruri! La aceste eveniment de mega reduceri iau parte din ce in ce mai multe magazine, iar gama de…

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400
Vezi profilul Pro Intersoft 2010