Chestionare DRPCIV oficiale pe noul site www.I-drpciv.ro

In urma introducerii sistemului de testare pe baza de examen computerizat la sala in vederea obtinerii carnetului de conducere, chestionarele auto online au devenit cea mai eficienta modalitate de studiu pentru viitorii soferi.

Site-ul nou lansat i-drpciv.ro vine in ajutorul acestora cu chestionare oficiale, corecte si informatii relevante.

Lansat in 2013, i-drpciv.ro este un site dedicat rezolvarii de chestionare auto online fara ca utilizatorii sa fie distrasi de elemente nefolositoare. Designul minimalist este gandit exact cu scopul de a simplifica intreaga experienta de navigare si a face accesul la chestionare cat mai rapid.

Chestionarele disponibile pe i-drpciv.ro sunt chestionare cu raspunsuri corecte, aprobate oficial de Directia Regim Permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, astfel ca viitorii soferi nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu invatarea unor raspunsuri deja gresite asa cum era cazul unor publicatii sau site-uri mai vechi de acelasi tip.

I-drpciv.ro pune accent pe calitatea testelor si a informatiei disponibile pe site, concentrandu-se pe scopul sau ca site de chestionare drpciv online, motiv pentru care a fost evitata introducerea unor meniuri complexe ce pot induce utilizatorii in confuzie. Testele pot fi accesate direct de pe pagina principala printr-un simplu click.

La ce folosesc chestionarele drpciv?

Scopul completarii acestor chestionare este pregatirea pentru examenul de sala in vederea obtinerii carnetului de soferi. Pe langa invatarea teoriei si a legislatiei auto in vigoare, completarea acestor tipuri de teste auto online este cea mai eficienta si la indemana metoda de a verifica nivelul de pregatire al viitorului sofer si in acelasi timp a obisnui persoana care urmeaza sa sustina examenul de sala in noul sau format cu tipul de teste pe care le va intalni si modalitatea de completare a acestora. Ca si testele din examenul propriu-zis, chestionarele disponibile pe i-drpciv.ro sunt contra timp, cu raspunsuri tip grila, iar intrebarile sunt strict alese din cele care intra in examenul scris pentru obtinerea carnetului auto.

O medie de trecere la completarea chestionarelor auto de acasa inseamna sanse mult mai mari in timpul examenului de sala.

Ce altceva ofera noul site i-drpciv.ro?

Pe langa aplicatia de teste si chestionare drpciv, site-ul ofera si o serie de informatii necesare noilor soferi. Informatiile sunt atent alese in functie de relevanta, fara pasaje de umplutura sau nenecesare. Ca si in restul site-ului, ideea din spatele sectiunii informative este eficienta. Site-ul urmareste sa informeze viitorii soferi cat mai simplu si la obiect despre detaliile ce au legatura cu tipurile de examene ce pot fi sustinute si ce fel de vehicul poate fi condus cu fiecare litera obtinuta in plus pe permisul de conducere.

Sunt de asemenea disponibile informatii utile in legatura cu noul tip de permis intrat de curand in vigoare si penalizarile aplicate in timpul examenului de traseu pentru fiecare greseala in parte.

Toate acestea sunt informatii necesare viitorilor soferi, iar impreuna cu numeroasele chestionare drpciv pe care le pune la dispozitie, noul site i-drpciv.ro incearca sa devina o resursa importanta in vederea pregatirii examenelor sustinute pentru obtinerea carnetului de conducere.


Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Relansarea Redupedia, Platforma iubitorilor de reduceri online si promotii

Oricine iubeste sa descopere promotii online si sa poata achizitiona produsele sau serviciile preferate la preturi mult mai mici decat cele la care se asteapta.

Specialistii de la Aer Expres recomanda urmatoarele aparate de aer conditionat

Alegerea unui aparat de aer conditionat poate sa fie o uriasa provocare pentru orice om care nu are cunostinte solide in domeniu.

3 Tipuri de materiale naturale ideale pentru hainele pentru copii

Mergand pe ideea in care fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau tot ceea ce este mai bun, indiferent despre ce anume este vorba, simplu…

Odat.ro, sursa numarul 1 de chestionare auto pentru viitorii soferi

La alegerea titlului domeniului, administratorii ODAT.ro au facut uz de acronimul extrem de sugestiv ce rezuma intr-un singur cuvant conceptul din spatele site-ului: Online Driving…

Cat de important e domeniul web pentru afacerea ta?

In urma cu cativa ani se punea foarte mare accent pe domeniile web EMD – acronomul de la exact match domain.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010