Charisma HCM, software complet dedicat managementului capitalului uman

In companiile moderne, resursele umane sunt strategice, devenind o componenta cheie in maximizarea performantelor organizatiei. In zilele noastre, acestea au devenit o parte foarte importanta in atingerea obiectivelor de business ale unei companii, alaturi de capitalul financiar.
Pentru ca mediul concurential este in continua schimbare, orice companie are nevoie de un soft de salarizare si resurse umane care sa ii ajute pe directorii de HR si managerii de companie sa isi mentina angajatii si sa ii loializeze, pentru a se putea detasa de competitie. La toate aceste preocupari ale companiilor moderne raspunde softul de salarizare si resurse umane Charisma HCM.

Charisma HCM, softul de salarizare si resurse umane ce raspunde eficient la toate nevoile companiei

In primul rand, Charisma HCM este un soft salarizare si resurse umane adaptat legislatiei in vigoare si care acopera eficient zone critice de salarizare, administrare de personal si investitii in dezvoltarea capitalului uman.

Acest soft de salarizare si resurse umane se diferentiaza de alte solutii software prin complexitatea functiilor avansate de analiza a performantelor angajatilor, de management al competentelor, de planificare la cursuri si programe de training si urmarirea evolutiei carierei acestora in cadrul companiei.

De alta parte, Charisma HCM este alcatuit din module ce rezolva in mod eficient diferite probleme de resurse umane, care pot functiona de sine statator, dar si integrat. Practic, prin modularitatea acestui tip de solutie software, apar avantaje de lunga durata cu privire la adaptabilitatea la nevoile specifice ale unei companii, indiferent de dimensiune, complexitate, domeniul de activitate etc.

Charisma HCM este un soft de salarizare si resurse umane preferat de peste 600 de companii, nationale si multinationale, care gestioneaza salariile a peste 10% din forta de munca activa a Romaniei si calculeaza 25% din salarii externalizate in Romania.

Beneficiile implementarii softului de salarizare si resurse umane Charisma HCM

1. Conformitate cu legislatia in vigoare;

2. Structura organizationala centralizata, cu roluri, functii, responsabilitati si informatii critice legate de personal, accesibile doar persoanelor autorizate;

3. Flexibilitate in calculul salarial – pot fi facute modificarile necesare in functie de politica interna a organizatiei;

4. Ofera suportul strategic necesar in deciziile manageriale – precum scenarii si previziuni pentru a calibra corect investitiile salariale sau in dezvoltarea capitalului uman;

5. Confidentialitate garantata a datelor – prin 7 niveluri de securitate avansate;

6. Transfer de date rapid cu alte sisteme informatice financiar-contabile sau aplicatii interne. Softul de salarizare si resurse umane de tipul Charisma HCM permite si exportul datelor din aplicatie sub forma de documente de tipul DBF, XML, XLS, TXT, CSV, PDF, DOC, VSD, JPEG, Open Office;

7. Evidenta clara a cheltuielilor per centre de cost – permit urmarirea executiei bugetare pe diverse componente pentru ajustarea eforturilor in zonele cu impact maxim in dezvoltarea companiei;

8. Rapoarte statice sau dinamice complexe, complet configurabile;

9. Acest soft de salarizare si resurse umane emite alerte si notificari in avans – in functie de evenimentele de interes pentru organizatie;

10. Configurari multiple, simultan – softul de salarizare si resurse umane Charisma HCM include un mecanism de validare a introducerii datelor, care nu permite operarea eronata in sistem;

11. Reducerea timpului de lucru si optimizarea activitatilor de rutina;

12. Reducerea semnificativa a numarului de documente in format fizic in departamentul de HR;

13. Realizarea de operatiuni per seturi de angajati – pontaje, bonusuri, indexari;

14. Extragerea automata a contractelor individuale de munca, a actelor aditionale sau a diverselor adeverinte;

15. Acest soft de salarizare si resurse umane permite generarea automata a actelor aditionale in functie de perioada de amortizare a scolarizarilor oferite de companie pentru angajati.

Afla mai multe informatii si care sunt beneficiile implementarii acestui soft de salarizare si resurse umane 100% romanesc, de pe site.

Nume: Charisma
Functie: Charisma
Email: charismaerp@yahoo.com

soft salarizare si resurse umane, charisma erp, erp salarizare