Cele mai inspirate căni personalizate online se găsesc la StarGift.ro

StarGift, magazinul online cu peste 200 de cadouri personalizate în stoc, le oferă clienților dornici de găsirea unor cadouri inspirate pentru cei dragi zeci de modele de căni personalizate cu poze și text. Fiecare dintre aceste modele este unic și poate fi transformat de către utilizatorul site-ului StarGift.ro într-un cadou original pentru o persoană pentru care vrea să facă mai mult decât un gest de curtoazie.

Cadourile personalizate ale magazinului StarGift sunt întotdeauna pregătite pentru a fi transformate de către utilizatori din simple obiecte în daruri special concepute pentru cei dragi. În cazul cănilor personalizate online, de exemplu, acestea pot fi transformate în foarte multe moduri, păstrând doar design-ul de bază, specific fiecărei căni în parte. Despre acești factori de personalizare puși la dispoziție de magazinul online StarGift.ro vom discuta în continuare.

Cum pot fi personalizate online cănile de la StarGift.ro?

Pentru a personaliza o cană online de la StarGift, un utilizator al platformei web nu trebuie decât să urmeze câțiva pași simpli, pe care îi poate face oricine în doar câteva minute, până la finalizarea propriu-zisă a comenzii. Iată pașii pe care îi propune echipa acestui magazin online:

1. Se alege cana ce urmează să fie personalizată în funcție de persoana pe care utilizatorul o are în minte, în așa fel încât aceasta să se potrivească ideal cu personalitatea acestuia, precum și cu ocazia cu care este oferită
  2. Dacă este o cană personalizată cu poze, se acționează butonul de personalizare și se introduc pozele direct din device-ul folosit (smartphone, tabletă sau computer), aranjându-se cât mai bine în design-ul pre-existent al cănii
  3. Dacă este o cană personalizată cu mesaj, se completează câmpurile dedicate personalizării din dreapta produsului. Pentru a vedea exact modul în care textul va apărea pe cadoul final, există butonul de Previzualizare, care pune imediat textul în design-ul cănii
  4. Se selectează culoarea cănii (pentru toartă și interior) și tipul cănii (simplă sau termosensibilă). În cazul alegerii cănii personalizate termosensibile, efectul se va putea observa în momentul în care este introdus un lichid fierbinte în cană
  5. Se finalizează comanda în mod clasic, prin introducerea datelor personale și prin selectarea opțiunii de achiziționare (card sau ramburs) și de livrare (curierat rapid sau ridicare de la sediu)

Aceștia sunt pașii care trebuie parcurși în cazul oricărei căni de personalizat online pe site-ul StarGift.ro, operațiune care nu durează mai multe decât câteva minute pentru utilizator.

Ce preț au cănile personalizate online pe StarGift.ro?

În majoritatea cazurilor, prețul unei căni personalizate online pe StarGift.ro este de 25 de lei. Cu toate acestea, prețul poate să difere de la caz la caz, în funcție de opțiunile utilizatorului, însă per total din acest magazin online pot fi achiziționate căni personalizate ieftine, care se pot încadra cu ușurință într-un buget mai puțin generos pentru un cadou.

Diferența de preț în cazul cănilor personalizate cu poze sau cu mesaje specifice este datorată de cele mai multe ori tipului de cană. În cazul în care clientul StarGift selectează cana personalizată termosensibilă pentru modelul de cană dorit, atunci de regulă plătește puțin mai multe pentru materialul special din care este construită o astfel de cană.

StarGift.ro își așteaptă clienții cu o selecție de căni personalizate ieftine care să se încadreze atât în bugetul acordat unui cadou special, dar și să inspire niște cadouri minunate pentru cei dragi.

Comunicat publicat de: Articole online (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Articole online

Edulce.ro oferă cea mai simplă metodă pentru a crea un tort personalizat: direct pe platforma online!

Magazinul online Edulce.ro este una dintre cele mai cunoscute cofetării online din București, care le oferă potențialilor clienți posibilitatea de achiziționare a torturilor și prăjiturilor…

Medicul estetician dr. Radu Panțuru răspunde la cele mai importante întrebări privind operația de rinoplastie

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 49
Dr. Radu Panțuru este un medic estetician din București care le oferă informații viitorilor săi pacienți prin intermediul platformei sale web drpanturu.ro.

Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună”, ediția a III-a! Biletele și abonamente au 25% reducere până pe 1 iulie 2017

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din…

Agenția de online marketing AdMarks Media și-a lansat website-ul oficial

AdMarks Media, un jucător nou creat de oameni cu experiență din piața de publicitate online și consultanță de marketing, și-a lansat website-ul oficial admarks.ro.

Ghidul ShopeXtrem.ro pentru alegerea costumelor de neopren

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 187
Costumele de neopren sunt special construite pentru a le oferi înotătorilor care au depășit stadiul de amatori un bonus de flexibilitate, flotabilitate și echilibru de…
Vezi profilul Articole online