Cele mai ieftine parcari din Otopeni

Daca te-ai intrebat unde iti poti lasa masina in timp ce calatoresti cu avionul in strainatate sau in tara, atunci raspunsul il vei afla in continuare.

Ideea este ca nu trebuie sa faci prea mult efort, ci doar sa ai resursele financiare.

In ultima perioada, s-au infiintat numeroase firme de parcari auto. Cu toate acestea, parcarea din cadrul aeroportului Henri Coanda are un avantaj mare fata de celelalte, si anume, confortul sporit. Cu siguranta este mai comod si mai confortabil sa stii ca poti cobori din avion, iar la cativa pasi sa poti reintra in posesia masinii personale. Multi aleg aceasta varianta, mai ales familiile cu multi copii.

Exista mai multe zone de parcare in aeroportul Henri Coanda. Terminalele plecari si sosiri au parcari speciale, amenajate pentru stationarea scurta a autoturismelor. Astfel, pentru 30 de minute de parcare vei plati 3 lei. Parcare otopeni pe termen lung are conditii mai stricte. Poti lasa masina timp de maxim 30 de zile. Accesul se face cu ajutorul unor jetoane pe care le poti achizitiona de la tonetele din parcare.
Prima zi de stationare te va costa 40 de lei. Pretul depinde si de numarul de zile de parcare. Astfel, daca doresti sa stationezi timp de 7 zile, suma totala de platit va fi de 150 de lei. Daca detii un microbuz sau un autocar, ai de achitat un pic mai mult. Pe fiecare accces in parcare, vei plati cate 100 de lei. Exista si o zona de parcat microbuze fara remorca, pentru care tariful este similar cu cel al autoturismelor pe termen lung.

Una dintre firmele cu preturi mici este ParcareOtopeni24. Aceasta ofera un parc auto cu 210 de locuri, localizat la doar 3 minute de aeroport. Intreaga zona este iluminata corespunzator cu stalpi reflectorizanti. Securitatea este asigurata prin intermediul camerelor video. Clientii au avantajul de a putea accesa, de oriunde s-ar afla si in orice moment din zi, monitorizarea video cu propriile automobile. Firma ofera siguranta masinilor pe o perioda lunga sau scurta de timp. Taxa pe prima zi este de 18 lei. Tariful scade cu cat se mareste numarul de zile de stationare. Astfel, pe o saptamana vei avea de platit aproximativ 100 de lei.
O alta optiune de parcare ieftina este oferita de catre firma Parcare365. Avantajul cel mai mare este ca timpul maxim de stationare este de 90 de zile. Parcarea auto este localizata la 5 minute de aeroportul Henri Coanda. Transferul persoanelor si a bagajelor este dus-intors si gratuit. Zona este supravegheata permanent. In plus, firma detine un service auto si o spalatorie la care poti apela in caz ca ai nevoie.
Este foarte important sa iti stii masina in siguranta cat timp esti plecat. De aceea, alege zona de parcare pe placul tau si bucura-te de o calatorie fara griji.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Comunicat publicat de: login promotion (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de login promotion

Vrei o baterie sanitara de calitate? Iata cum s-o alegi!

Cand doresti sa achizitionezi noi produse pentru casa, ti se va lua o pata de pe inima stiind ca o parte dintre ele le poti…

Cum sa-ti gasesti cel mai bun partener de afaceri

Cel mai bun partener de afaceri se poate transforma cu usurinta in cel mai bun prieten al tau. Dar alegerea necorespunzatoare a unui partener de…

Cum sa te promovezi cu succes

In zilele noastre modul in care iti promovezi afacerea si/sau pagina te poate ajuta fie sa stagnezi la acelasi nivel la care esti acum, fie…

Brazi artificiali vs brazi naturali

Recent, a fost finalizat un studiu cu o prima analiza a ciclului de viata a brazilor de Craciun

Parfumuri: psihologia mirosurilor placute

Parfumurile vorbesc cel mai mult la nivel subliminal. Exista o intreaga stiinta bazata pe parfumuri.
Vezi profilul login promotion