Cele mai bune slot-uri bazate pe culturi diferite

Interesul oamenilor pentru diferite culturi din diferite părți ale lumii este colosal. De la piramidele egiptene până la spiridușii irlandezi, toate aceste simboluri ale diferitor culturi sunt ceea ce atrage sute și mii de oameni pentru a juca slot-uri.

Design-urile și capacitatea jocurilor de a te scufunda în poveștile acestor mituri sunt principalele cauze ale popularității slot-urilor, nu și companiile publicitare cum ar fi Ice Casino 50 de rotiri gratuite.

Studio-urile de iGaming aleg de regulă culturile care se asociază cel mai des cu bogăția și banii. De la Wild West la triburile Maia, toate aceste culturi sunt însoțite de povești despre munți de aur și bogății nelimitate. Acestea sunt strunele pe care joacă studio-urile de iGaming. Iată o listă de cele mai populare și interesante slot-uri bazate pe culturi diferite.

Larry the Leprechaun

Spiridușii sunt cele mai interesante și magice creaturi ale culturii irlandeze. Aceștia sunt știuți ca aducători de bani și de aur, ceea ce și simbolizează apariția lui Larry în slot-ul Larry the Leprechaun. Acesta menește jucătorii spre a miza și câștiga adevărate bogății.

Deși animațiile și sunetul nu sunt cele mai importante caracteristici al unui slot, este foarte plăcut să te scufunzi în acea atmosferă magică a culturii irlandeze. De aceea, studio-ul Wazdan, developer-ul acestui slot, a adăugat grafici de înaltă rezoluție și diferite coloane sonore cât se poate de plăcute la acest slot.

Larry the Leprechaun este unul dintre cele mai premiate slot-uri din industria de iGaming. Acesta este format din 16 câmpuri de role care, în loc de linii de plată, sunt separate. Câștigurile, la rândul lor, sunt date pentru obținerea a cel puțin 8 simboluri identice. Simbolurile pot fi, de asemenea, blocate de jucător pentru a crea o combinație mai profitabilă.

În afară de simbolul Wild, există monedele de argint și de aur. Acestea sunt simbolurile care activează rotirile gratuite și rotirile bonus, fiecare dintre acestea având propriile reguli. Pe lângă acestea mai este prezent și simbolul Sack care activează bonusul Magic Sack. Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale acestui slot.

Ankh of Anubis

De la câmpiile irlandeze la Egiptul Antic, am ajuns la slot-ul Ankh of Anubis, joc marca Play n’ Go. Jocul se bazează pe personalitatea atotputernicului Anubis, zeul al îmbălsămării și al morților, personaj principal în mitologia egipteană antică. Acesta este înzestrat cu puterea de a oferi bogăție eternă atotputernicului său Ankh.

Design-ul acestui slot este încununat de prezența diferitor simboluri egiptene antice. De la regalii A,K,Q și J până la diferite brățări, bijuterii și cruci ankh. Toate aceste simboluri au ca semnificație o combinație de care jucătorul se poate bucura. Slot-ul este de tip grilă cu o formație de 3x4x4x4x3 și are circa 576 de moduri de a câștiga. Combinațiile câștigătoare sunt formate de simboluri, 3 sau mai multe care se potrivesc de la stânga la dreapta.

Crucile ankh sunt cele mai satisfăcătoare simboluri din acest slot. În dependență de cantitatea pe care o vei vedea pe ecran, poți câștiga de la 1 la 5 ori miza pe care ai pus-o. Simbolul Wild este înlocuit de atotputernicul Anubis iar, dacă îl vei primi, vei putea câștiga de la 2 până la 10 ori miza pe care ai pus-o.

Rotirile gratuite sunt de asemenea o caracteristică interesantă a acestui slot. Acestea sunt activate de o coeziune a 3 sau mai multe piramide magice și, în dependență de cantitatea acestora, poți primi de la 10 până la 20 de rotiri gratuite.

Western Jack

Western Jack, slot-ul de la Gamomat, este bazat pe cultura americană și în special, pe trend-ul Wild West. Acesta este dotat cu un RTP de 96.06%. Pe lângă asta, acesta are o variație medie, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la câștiguri de diferite mărimi cu o frecvență medie.

Western Jack are unele dintre cele mai atractive și bine definite simboluri din întreg catalogul de jocuri Gamomat. Iată o listă de cele mai importante simboluri ale acestui joc:

  • Western Jack
  • Femeia fugară
  • O pereche de pistoale
  • O sticlă de lichior și un pahar
  • O pungă plină cu monede de aur
  • O insignă de stea a șerifului

Western Jack este în totalitate inspirat din tematica Wild West, ceea ce face slot-ul unul dintre cele mai populare jocuri ale companiei Gamomat. Acesta este dotat cu rotirile gratuite ce sunt activate de 3 sau mai multe simboluri de insignă de stea a șerifului. În dependență de câte insigne strângi, poți câștiga de la 1 la 10 rotiri gratuite.

Cea mai mică miză pe care o poți paria la acest slot este de 0.10 și cea mai mare este de 100. Cel mai mari potențial câștig este de x1000. Jocul este echipat cu 5 role și 3 rânduri cu 10 linii de plată active care merg de la stânga la dreapta.Cuvinte cheie:
slot-uri


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Rolul influencerilor și streamerilor în promovarea cazinourilor online

Marketingul online a luat avânt odată cu expansiunea rapidă a internetului. Metodele clasice de promovare au fost înlocuite de altele mai inovative și implicit mai…

Scurtă recenzie a aplicației Mr Bit

În mediul online, jocurile de noroc au reușit să atingă un nou nivel în dezvoltare și accesibilitate. Tehnologia a oferit un potențial uriaș de avans…

Cele mai user-friendly site-uri de jocuri

Industria jocurilor online crește rapid, cu jocuri noi și interesante, grafică mai avansată și povești mai complexe, produse în fiecare zi. Și, pe măsură ce…

Implanturile dentare: rolul esențial în restabilirea funcției de masticație și îmbunătățirea calității vieții

În domeniul dentar, tehnologia și inovația se îmbină pentru a crea soluții revolutionare și să ofere oamenilor o calitate a vieții îmbunătățită. O astfel de…

Dezinsecție profesională: compania DDD® - Partenerul Dvs. de încredere

Prezența insectelor în spațiile noastre de locuit sau de lucru poate fi extrem de deranjantă și, uneori, chiar periculoasă pentru sănătatea noastră. Gândacii, furnicile, țânțarii…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL