CEC Bank reduce dobanzile aferente creditelor ipotecare in lei pentru achizitia sau construirea de locuinte in Bucuresti, judetul Ilfov, orasele resedinte de judet, precum si in alte localitati din Romania. Lista completa a oraselor eligibile este disponibila pe site-ul de internet al bancii, www.cec.ro.

Astfel, pentru creditele ipotecare destinate achizitionarii/construirii imobilelor situate in aceste localitati, clientii bancii beneficiaza de o dobanda avantajoasa, compusa din ROBOR 6M* + 2,40% p.a. (in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M* + 2,50% (fara achizitionarea impreuna cu credit prin card). Pentru avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobanzii va fi ROBOR 6M* + 2,15% p.a. (in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M* + 2,25% p.a. (fara achizitionarea impreuna cu credit prin card). Avansul minim este de 15% iar perioada de creditare este de maximum 35 ani.

„Ne dorim ca prin acest demers sa venim in intampinarea clientilor nostri care intentioneaza sa-si cumpere sau sa-si construiasca o locuinta, oferindu-le cele mai potrivite solutii de finantare, perfect adaptate nevoilor acestora”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Informatii suplimentare despre gama de produse CEC Bank destinate persoanelor fizice pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.

*Rata de dobanda este stabilita in functie de indicele ROBOR 6M, actualizabil semestrial in prima zi lucratoare a semestrului; valoarea indicelui incepand cu data de 3 ianuarie 2017 este de 1,11%.

Exemple de calcul
In conditiile unui avans de minimum 15%:
– DAE 4,12%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 154.000 lei cu rambursare in 289 de luni, cu o dobanda de 3,51%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 6M + marja fixa de 2,40 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, comision de administrare 0,04% aplicabil lunar la soldul curent al creditului, comision de analiza dosar de 500 lei si comision evaluare 350 lei. Rata lunara va fi de 851,87 lei, iar valoarea totala platibila de 238.557,38 lei.
– DAE 4,22%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 154.000 lei cu rambursare in 289 de luni, cu o dobanda de 3,61%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 6M + marja fixa de 2,50 p.p. (fara achizitionarea unui credit prin card), comision de administrare 0,04% aplicabil lunar la soldul curent al creditului, comision de analiza dosar de 500 lei si comision evaluare 350 lei. Rata lunara va fi de 860,10 lei, iar valoarea totala platibila de 240.969,23 lei.

In conditiile unui avans mai mare de 30%:
– DAE 3,86%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 154.000 lei cu rambursare in 289 de luni, cu o dobanda de 3,26%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 6M + marja fixa de 2,15 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, comision lunar de administrare 0,04% aplicabil lunar la soldul curent al creditului, comision de analiza dosar de 500 lei si comision evaluare 350 lei. Rata lunara va fi de 831,51 lei, iar valoarea totala platibila de 232.587,08 lei.
– DAE 3,96%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 154.000 lei cu rambursare in 289 de luni, cu o dobanda de 3,36%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 6M + marja fixa de 2,25 p.p.(fara achizitionarea unui credit prin card), comision lunar de administrare 0,04% aplicabil lunar la soldul curent al creditului, comision de analiza dosar de 500 lei si comision evaluare 350 lei. Rata lunara va fi de 839,62 lei, iar valoarea totala platibila de 234.964,48 lei.

CEC, CEC Bank, credite ipotecare

Comunicat publicat de: CEC Bank (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CEC Bank

Peste 550 de IMM-uri au beneficiat de finantari cu garantie COSME in baza parteneriatului dintre CEC Bank si Fondul European de Investitii

CEC Bank a finantat, in ultimele sase luni, peste 550 de IMM-uri din Romania in cadrul programului COSME – Facilitatea de Garantare a Creditelor. Valoarea…

CEC Bank lanseaza Contul de economii

CEC Bank lanseaza Contul de economii, un nou produs de economisire destinat clientilor persoane fizice.

CEC Bank finanteaza Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico

CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 mil. euro, avand ca scop refinantarea…

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor in lei

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate clientilor persoane fizice si juridice.

CEC Bank, campanie promotionala aferenta Liniei de credit

CEC Bank deruleaza o campanie promotionala aferenta Liniei de credit, pana la data de 31 decembrie 2019. In cadrul campaniei, clientii beneficiaza de o durata…
Vezi profilul CEC Bank