CEC Bank lanseaza doua depozite aniversare destinate persoanelor fizice

Cu prilejul aniversarii Centenarului Romaniei si Zilei Mondiale a Economisirii (31 Octombrie), CEC Bank lanseaza doua produse de economisire din categoria depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii.

Astfel, in cadrul unei campanii promotionale derulate in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2018, CEC Bank pune la dispozitia clientilor persoane fizice urmatoarele produse de economisire:
– Depozitul aniversar 100 zile, cu o rata de dobanda de 1% p.a.;
– Depozitul aniversar 100 saptamani, cu o rata de dobanda de 2% p.a.

Rata anuala a dobanzii este fixa pe perioada de constituire a depozitelor iar pentru retragerile de sume in numerar provenite din depozite la termen nu se percepe comision in ziua scadentei. Sumele depuse sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.

Depozitele aniversare pot fi constituite in oricare din cele peste 1.000 de unitati teritoriale ale Bancii, precum si prin intermediul serviciilor de Internet Banking, Mobile Banking sau Phone Banking. Suma minima de constituire este de 500 lei.

„Prin lansarea acestei campanii promotionale ne dorim sa venim in intampinarea clientilor persoane fizice cu doua noi produse de economisire, oferite in conditii avantajoase. CEC Bank continua astfel traditia de peste 150 de ani, reafirmandu-se drept un sustinator activ al unui comportament responsabil de economisire”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de internet www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC BankCuvinte cheie:
CEC, CEC Bank


Comunicat publicat de: CEC Bank (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CEC Bank

Peste 550 de IMM-uri au beneficiat de finantari cu garantie COSME in baza parteneriatului dintre CEC Bank si Fondul European de Investitii

CEC Bank a finantat, in ultimele sase luni, peste 550 de IMM-uri din Romania in cadrul programului COSME – Facilitatea de Garantare a Creditelor. Valoarea…

CEC Bank lanseaza Contul de economii

CEC Bank lanseaza Contul de economii, un nou produs de economisire destinat clientilor persoane fizice.

CEC Bank finanteaza Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico

CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 mil. euro, avand ca scop refinantarea…

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor in lei

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate clientilor persoane fizice si juridice.

CEC Bank, campanie promotionala aferenta Liniei de credit

CEC Bank deruleaza o campanie promotionala aferenta Liniei de credit, pana la data de 31 decembrie 2019. In cadrul campaniei, clientii beneficiaza de o durata…
Vezi profilul CEC Bank