CEC Bank introduce noul indice de referinta in oferta de creditare si lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare

Ca urmare a intrarii in vigoare, in data de 2 mai 2019, a prevederilor OUG nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative, CEC Bank a actualizat oferta de creditare prin introducerea noului indice IRCC (indice de referinta pentru creditele consumatorilor) in modul de calcul al dobanzilor aferente creditelor supuse prevederilor OUG nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. Banca mentine neschimbata marja fixa aplicata creditelor cu dobanda variabila, transferand catre clienti avantajul reducerii valorii indicelui de referinta.

De asemenea, in perioada 10 mai – 31 iulie 2019, CEC Bank desfasoara o campanie promotionala aferenta creditului de refinantare credite de consum, in cadrul careia clientii persoane fizice pot accesa credite cu o marja de dobanda redusa cu 0,5 p.p. fata de valoarea standard.

Astfel, clientii persoane fizice beneficiaza in cadrul campaniei de urmatoarele avantaje:
– dobanda compusa din IRCC (in prezent, 2,36%) + marja fixa de 5 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, respectiv IRCC + 6 p.p., fara achizitionarea unui credit prin card;
– durata de creditare de maximum 5 ani;
– valoare de creditare extinsa la 90.000 lei;
– perioada de gratie de pana la 12 luni;
– fara comision de analiza dosar;
– posibilitatea de refinantare a creditelor in lei sau in alte valute;
– pentru determinarea venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale familiei;
– posibilitatea utilizarii serviciilor Internet Banking CEConline si CEC Bank Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (soldul creditului, data scadentei, valoarea ratei scadente), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite etc.).

„Prin lansarea acestei campanii promotionale, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice si de stimulare a creditarii pe acest segment. Banca vine in intampinarea consumatorilor cu un produs de creditare acordat in conditii avantajoase, utilizand noul indice de referinta pentru creditele consumatorilor. Astfel, clientii nostri isi pot optimiza cheltuielile, avand posibilitatea refinantarii integrale a creditelor aflate in derulare, precum si posibilitatea suplimentarii sumei acordate”, a declarat domnul Laurentiu Mitrache, Director general – Presedinte al Comitetului de Directie al CEC Bank.

Exemple de calcul
– DAE 9,44%, calculata in ipoteza unui credit de refinantare credit de consum in valoare de 24.500 lei cu rambursare in 54 de luni, cu o dobanda de 7,36%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de IRCC + marja fixa de 5,00 p.p in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 554,36 lei, iar valoarea totala platibila de 29.934,98 lei.
– DAE 10,51%, calculata in ipoteza unui credit de refinantare credit de consum in valoare de 24.500 lei cu rambursare in 54 de luni, cu o dobanda de 8,36%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de IRCC + marja fixa de 6,00 p.p. (fara achizitionarea unui credit prin card), comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 565,95 lei, iar valoarea totala platibila de 30.560,82 lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

CEC, CEC Bank, IRCC, campanie, refinantare

Comunicat publicat de: CEC Bank (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de CEC Bank

Peste 550 de IMM-uri au beneficiat de finantari cu garantie COSME in baza parteneriatului dintre CEC Bank si Fondul European de Investitii

CEC Bank a finantat, in ultimele sase luni, peste 550 de IMM-uri din Romania in cadrul programului COSME – Facilitatea de Garantare a Creditelor. Valoarea…

CEC Bank lanseaza Contul de economii

CEC Bank lanseaza Contul de economii, un nou produs de economisire destinat clientilor persoane fizice.

CEC Bank finanteaza Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico

CEC Bank si Grupul Aaylex, proprietarul brandului Coco Rico, au semnat un contract de finantare in valoare de 25 mil. euro, avand ca scop refinantarea…

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor in lei

CEC Bank majoreaza dobanzile aferente depozitelor la termen cu rata fixa a dobanzii, in lei, destinate clientilor persoane fizice si juridice.

CEC Bank, campanie promotionala aferenta Liniei de credit

CEC Bank deruleaza o campanie promotionala aferenta Liniei de credit, pana la data de 31 decembrie 2019. In cadrul campaniei, clientii beneficiaza de o durata…
Vezi profilul CEC Bank