Ce înseamnă să faci videochat?

Nu este atât de ușor să fii model de videochat, și asta nu o spunem noi, ci o spun chiar persoanele care lucrează în acest domeniu. „Nu frumusețea este principalul criteriu după care angajăm o fată nouă la Ok Studio. Trebuie să arate plăcut, da, dar nu asta e cea mai importantă calitate.” A declarat managerul de la Ok Studio.

Nu este atât de ușor să fii model de videochat, și asta nu o spunem noi, ci o spun chiar persoanele care lucrează în acest domeniu. „Nu frumusețea este principalul criteriu după care angajăm o fată nouă la Ok Studio. Trebuie să arate plăcut, da, dar nu asta e cea mai importantă calitate.” A declarat managerul de la Ok Studio.

Așadar, ce presupune acest domeniu al videochatului? Ce calități ar trebui să aibă un model și ce înseamnă să faci videochat?

„Un model de videochat ar trebui să fie, în primul rând, serios. Dacă nu ești perseverent și serios nu ai cum să reușești în niciun domeniu. Nimeni nu caută să angajeze persoane delăsătoare, persoane care se plictisesc după o săptămână de muncă, persoane care după prima lună vor deja un salariu mai mare sau persoane care nu încearcă să se dezvolte deloc și refuză absolut orice sfat.”

Așadar, conform spuselor atât managerului Ok Studio cât și modelelor acestora, nu este atât de ușor pe cât pare. Ok studio le pune la dispoziție modelelor noi venite o grmadă de cursuri la care să participe pentru a le introduce oarecum în aceatsă lume necunoscută. Fetele angajate de echipa de aici trebuie să fie muncitoare și dispuse să accepte sfaturile celor din jur, dispuse să se adapteze în funcție de cerințe și dispuse la inovație!

Ok Studio este un studio bucureștean de top, unde calitatea și munca modelelor se vede cu adevărat. Studioul este foarte bine amenajat, dotat cu tot ce au nevoie modelele pentru a desfășura o activitate cât mai impecabilă,  personal calificat și dispuse să le ajute pe acestea indiferent de problemele pe care le întâmpină.

„Asta numim noi profesionalsim! Când avem foarte mulți clienți mulțumiți de serviciile pe care noi le oferim, când avem modele dispuse să se adapteze în funcție de cerințe și tendințe, când primim premii care să reflecte efortul depus de noi!”

Se câștigă bine din acest domeniu, dar ăsta să fie oare singurul beneficiu pe care îl are videochatul? Firește că nu! Modelele spun că s-au dezvoltat mult pe plan personal de când lucrează aici și că și-au descoperit calități ascunse, calități pe care nu și-ar fi imaginat vreodată că le au.

„Dacă ar fi să dau timpul înapoi, probabil că aș lua aceași decizie de fiecare dată, fără nici cea mai mică urmă de îndoială. Nu numai că m-am autodepășit pe mine lucrând la Ok Studio, dar am dat și de un colectiv plăcut care m-a ajutat să învăț multe despre oameni și despre mine.”

Videochatul nu este o meserie ușoară! Necesită perseverență, muncă și dorință, la fel ca orice altă meserie, dacă vrem ca să ne iasă bine. În niciun domeniu nu poți excela dacă nu te implici, e simplu! Iar dacă o faci, e posibil ca rezultatele să întreacă cu mult așteptările.

Videochatul este o meserie în care ai mult de câștigat, nu numai pe plan material, dar și pe plan spiritual, atâta timp cât e de calitate și videochatul de calitate se face la Ok Studio!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
videochat, OkStudio, Ok Studio, videochat bucuresti, model videochat


Comunicat publicat de: Marta Gabriel (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marta Gabriel

Videochatul este meseria viitorului

Videochatul este o meserie ce pare sa evolueze de la an la an, numeroase studiori se intrec in calitatea serviciilor oferite si tot mai multe…

Magazine online preferate de romani

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca romanii cumpara orice, oricand si ca au deosebita grija sa faca cele mai bune alegeri. In…

Funerare Alexandru, o firmă mereu acolo pentru tine

Se intampla ca, in viata, sa trecem si prin momente mai putin placute. Prin momente care sa ne faca sa plangem si sa ne simtim…

Arta Mobilei – ghidul alegerii mobilierului perfect

Atunci cand vorbim despre decoratiuni si amenajari interioare, specialistii in design interior considera ca una dintre cele mai importante decizii in ceea ce priveste definirea…

Cum să-ți protejezi eficient gospodăria

În funcție de mediul în care alegem să locuim: urban sau rural respectiv apartament sau casă, putem întâmpina diferite probleme. Firește că, fiecare loc are…
Vezi profilul Marta Gabriel