Ce avantaje aduce afacerii tale platforma Dynamics 365?

Orice antreprenor care doreste o aplicatie usor de folosit cu ajutorul careia sa poata administra afacerea in mod eficient si sa isi fidelizeze clientii trebuie sa se orienteze catre aplicatia Dynamics 365.

Aceasta aplicatie permite oricarei companii sa creasca, sa se dezvolte si sa se transforme in mod eficient si inteligent, aducand laolalta avantajele CRM si ERP, furnizand noi aplicatii special proiectate pentru a functiona perfect impreuna. Dynamics 365 permite gestionarea unor functi importante de business din Sales, Marketing, Finance, Commerce, Human Resources, iar lista poate continua.

 

Dynamics 365 transforma orice afacere intr-una de succes pe plan digital

Avantajele instalarii aplicatiei Dynamics 365 sunt numeroase. In primul rand, aceasta aplicatie ajuta la fidelizarea clientilor. Reprezentantii pot crea experiente personalizate pentru toate interactiunile cu clientii, dar pot oferi angajatilor instrumentele importante si informatiile de care au nevoie astfel incat sa lucreze mai bine.

In plus, un asemenea program aduce si avantajul anticiparii si gestionarii cerintelor de business ale companie cu ajutorul unor procese inteligente si orientarii predictive.

 

Dynamics 365 se poate integra cu Office 365

Programul Dynamis 365 poate fi integrat cu Exchange online, Share Point Online, dar si cu Microsoft Teams, in vederea imbunatatirii managementului relatiilor cu clientii. Integrarea Dynamics 365 cu Outlook permite stocarea interactiunilor cu clientii intr-un singur loc, astfel incat oricine sa poata vedea datele relevante despre clienti.

Gratie integrarii Dynamics 365 cu Teams, utilizatorii pot lucra in echipa, comunica mai eficient si adauga aplicatiile preferate pentru a ajuta echipa sa se dezvolte. Nu in ultimul rand, integrarea aplicatiei cu Share Point permite utilizatorilor sa partajeze simplu si sa colaboreze fara limite impuse, iar administratorilor sa comunice usor cu angajatii si sa ramana la curent cu ajutorul noutatilor personalizate din aplicatiile mobile.

 

Dynamics 365 – solutia inteligenta pentru orice afacere

Dynamics 365 reprezinta o solutie la indemana antreprenorilor pentru orice afacere, fie ca este vorba despre o afacere la inceput de drum sau de o afacere cu renume. Gratie acestei aplicatii, clientii vor fi mai usor de informat, antreprenorii vor putea sa le inteleaga mai bine nevoile acestora, sa ii fidelizeze si sa incheie mai multe contracte.

De asemenea, un astfel de program va imbunatati calitatea relatiilor cu clientii, oferind servicii complete in cadrul fiecarui canal iar finantele si  operatiunile vor fi optimizate pentru a stimula cresterea afacerii si pentru a lua decizii in timp real.

Un alt avantaj al acestui program este legata de cresterea satisfactiei clientilor prin programarea inteligenta construita pentru dispozitive mobile, dar si de sustinerea activitatii de la angajare si pana la specializarea resursei. Afacerile bazate pe proiecte sunt mai usor de derulat, in mod productiv printr-o experienta unitara a oamenilor, a proceselor si a tehnologiei de automatizare.

Nu in ultimul rand, Dynamics 365 permite unificarea operatiunilor digitale din magazin si din back office pentru personalizarea implicarii clientilor si pentru cresterea productivitatii angajatilor, fiind una din putinele aplicatii care ajuta comerciantii cu amanuntul sa creeze experiente unice de cumparare.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Statii de incarcare pentru automobile electrice: solutia viitorului pentru posesorii de autoturisme!

Intreaga populatie de pe Glob da dovada de un interes sporit pentru protejarea mediului inconjurator, iar autoritatile din Romania si soferii de aici nu fac…

Aronia: de ce este considerat unul dintre cele mai puternice superalimente

Aronia este un super fruct care a intrat pe lista superalimentelor de ceva timp si a castigat destul de repede multi adepti deoarece ajuta la…

Aplicatia care iti schimba modul de lucru- Easy SSM

Firmele, fie ca sunt la inceput de drum sau sunt firme mari, cu multi angajati, au nevoie de gestionarea buna a situatiilor ce tin de…

Centrale termice – Tipuri si principii de ardere

Incalzirea autonoma are multe avantaje, deoarece este independenta de sistemele centralizate. Centrala termica este direct in casa, iar tu vei putea controla incalzirea.

Citeste carti de spiritualitate si invata sa te accepti si sa devii mai eficient

Una dintre cele mai eficiente metode de stimulare a imaginatiei si de dezvoltare a gandirii consta in parcurgerea unor carti de spiritualitate. Acestea ii ajuta…
Vezi profilul Digital x