Cat poti castiga din videochat

Primim aproape zilnic intrebarea ‘’Cat pot castiga din videochat’’? Chiar daca iti raspundem cu un minim, un maxim si o medie, trebuie sa stii inca de la inceput ca toate castigurile unui model de videochat depind de trainingul de care are parte, de orele petrecute online, de sistemul de lucru si de imaginea afisata online. Pentru a face bani din videochat, este important sa alegi sa lucrezi cu un studio de videochat care te sustine cu adevarat.

Primim aproape zilnic intrebarea ‘’Cat pot castiga din videochat’’? Chiar daca iti raspundem cu un minim, un maxim si o medie, trebuie sa stii inca de la inceput ca toate castigurile unui model de videochat depind de trainingul de care are parte, de orele petrecute online, de sistemul de lucru si de imaginea afisata online. Pentru a face bani din videochat, este important sa alegi sa lucrezi cu un studio de videochat care te sustine cu adevarat.

Spre exemplu, la Dolls Studio ai parte de echipamente profesionale, decoruri de lux, sedinte foto si video care sa iti imbunatateasca profilul pe site-uri. Totodata, ca model angajat in cadrul studioului vei beneficia gratuit de servicii profesionale de infrumusetare inainte de a intra online pe tura. Desigur, exista si posibilitatea de a lucra de acasa, caz in care debutul tau in meseria de model poate fi unul mai anevoios, iar castigurile mai mici comparativ cu cele obtinute in studio. Chiar si asa, Dolls Studio vine in  sprijinul tau in cazul in care doresti sa lucrezi de acasa si iti pune la dispozitie suportul traineritelor noastre.

Castigurile depind foarte mult si de training-ul acordat, mai ales inainte de a incepe sa lucrezi ca model de videochat. Indiferent ca alegi sa faci videochat adult sau videochat non adult, fara training va fi dificil sa ajungi la castiguri mari. La Dolls Studio, o echipa de training iti va oferi suportul din prima zi, te va ajuta sa alegi site-urile pe care vrei sa lucrezi, iti va dezvolta o strategie online in functie de preferintele tale si iti va fi alaturi pe intreg parcursul orelor de lucru.

Cat castigi din videochat ca model incepator, fara limba engleza?

Jobul de model videochat presupune conversatii zilnice cu membrii din diferite colturi ale lumii, astfel ca engleza este o cerinta necesara. Daca la angajare ai engleza la nivel sub-mediu si experienta zero cu calculatoarele, incasarile tale vor fi mai mici pana inveti. Daca nu ai mai avut tangenta cu videochatul, castigurile pot varia, in functie de cat de mult asculti sfaturile trainerilor Dolls Studio, precum si in functie de orele lucrate.

Te poti astepta la sume care pornesc de la 600$, insa, pe masura ce avansezi si te perfectionezi,  castigurile in prima luna se vor situa intre 1000$ si 2000$. Cu cat vei dobandi mai multa experienta, cu atat incasarile vor creste de la o luna la alta, pana la 3.000$ in cazul unui model incepator. Cu toate acestea, tocmai pentru ca sa nu iti faci griji in privinta cheltuielilor si sa te poti concentra cat mai bine pe timpul petrecut online, Dolls Studio iti garanteaza un venit de 2000 RON in prima ta luna de munca.

Cat castiga un model de videochat cu experienta?

In functie de performanta, procentul pe care il primesti din castiguri este de minimum 50% si maximum 80%. Imediat dupa perioada de training, incasarile obtinute din procent  vor ajunge cu lejeritate la un minimum de 2000$ lunar, cu mult peste salariul mediu pe economie. La Dolls Studio nu exista limita de castiguri. Pe masura ce obtii tot mai multa experienta in domeniu, poti opta pentru un program intensiv de training care sa iti aduca rezultate exceptionale.

Atunci cand incepi sa ai deja experienta, poti castiga in videochat fara probleme bani pe care ii obtii intr-un an la un job normal cu un salariu mediu. Castigurile de zeci de mii de dolari se obtin in timp, fiind necesara o doza mare de ambitie si implicare, un training eficient si un program de ore online pe care sa il respecti. Pentru performanta si castiguri, modelele de top sacrifica timp liber si distractii, dar recompensele sunt pe masura, viitorul lor fiind unul diferit fata de cel al modelelor care au ramas in urma cu incasarile din lipsa dorintei de a reusi, ambitiei si puterii de munca.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
studio de videochat


Comunicat publicat de: Ionut Art (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ionut Art

Care este diferenta dintre tester si parfum

In magazinele fizice, alegerea parfumului ideal prin metoda de testare este imposibila, produsele fiind sigilate, iar deschiderea acestora pentru verificare fiind, de asemenea, interzisa.

Ce piese pot fi refolosite de la o masina avariata

Dezmembrarile auto sunt o solutie salvatoare pentru soferii care si-au lovit masina sau au probleme de caroserie. Daca te numeri printre proprietarii unei masini noi…

DASEO Servicii si solutii SEO

Suntem considerati cea mai noua companie SEO din Romania, deoarece oferim servicii de marketing si solutii integrate de optimizare a motoarelor de cautare, adaptate pentru…

Testere parfumuri originale

La Myperfumeshop.ro gasiti doar testere parfum originale, la aceeasi calitate si cantitate ca a parfumurilor obisnuite, si la un pret mai mic. Toate parfumurile tester…
Vezi profilul Ionut Art