Cartile de vizita, modalitatea ieftina de promovare pentru afacere si pentru brandul personal

Daca ai o afacere si vrei sa o promovezi cat mai simplu si mai eficient sau pur si simplu vrei sa te promovezi in cel mai comod mod poti sa folosesti carti de vizita ieftine realizate de firme cu experienta in domeniu.

Cartile de vizita contin numele si sloganul firmelor, numele si functiile persoanelor care se promoveaza, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa unui site web, daca e cazul. Avantajele cartilor de vizita sunt multiple.

E usor si ieftin sa le produci, poti avea carti de vizita alb-negru, color, printate pe carton de calitate si laminate, firmele producatoare ofera si discounturi in functie de tiraj pentru comenzi care depasesc un anumit numar.

Nu ai nevoie de spatii mari de depozitarea pentru carti de vizita ieftine, le poti tine pe birou, intr-un sertar, in rucsac sau chiar in buzunar, daca sunt mai multe, intr-o mapa, intr-o servieta.

Dimensiunile reduse le fac foarte simplu de luat oriunde mergi, le poti da celor interesati de serviciile si produsele tale si la conferinte sau chiar pe strada, cand se intampla sa te intalnesti din intamplare cu cineva.

Cu o carte de vizita bine realizata, cu un design deosebit si elemente grafice profesionale iti promovezi afacerea si brandul personal simplu, le poti personaliza cum doresti, cartile de vizita se pot imprima pe ambele parti.

Poti folosi spatiile de pe cartile de vizita pentru a lista si principalele servicii pe care le oferi sau date despre firma sau afacerea detinuta.

Iti poti face oricat de multe carti de vizita doresti, tiparirea si realizarea lor dureaza putin, le ai in ce tiraj doresti in cateva ore sau zile, designul se va realiza cu ajutorul unor profesionisti in programe de grafica, care vor transpune orice idee are clientul.

Fiecare carte de vizita va fi verificata inainte de livrare, livrarile sunt rapide de fiecare data, puteti avea cartile de vizita atunci cand aveti mai mare nevoie de ele.

Firmele care le produc au consultanti specialisti cu experienta care va pot da cele mai bune sfaturi pentru personalizare si realizare, dar va pot sugera si idei de design si de alegerea unor fonturi potrivite pentru grafica abordata.

Cartile de vizita moderne au culori diverse, combinatii de nuante, culorile brandului pot sa predomine in grafica realizata, cromatica este foarte usor de obtinut prin procedee moderne de printare.

Tehnologiile folosite la printare sunt de calitate inalta, sunt moderne si rapide, asadar veti avea cartile de vizita dorite in cele mai bune conditii tehnice.

Cei care se ocupa de manevrarea echipamentelor de printare au grija ca orice carte de vizita sa fie cat mai bine pusa in valoare si sa aiba un aspect profesional si cat mai aproape de ceea ce asteapta clientul.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Aronia: de ce este considerat unul dintre cele mai puternice superalimente

Aronia este un super fruct care a intrat pe lista superalimentelor de ceva timp si a castigat destul de repede multi adepti deoarece ajuta la…

Aplicatia care iti schimba modul de lucru- Easy SSM

Firmele, fie ca sunt la inceput de drum sau sunt firme mari, cu multi angajati, au nevoie de gestionarea buna a situatiilor ce tin de…

Centrale termice – Tipuri si principii de ardere

Incalzirea autonoma are multe avantaje, deoarece este independenta de sistemele centralizate. Centrala termica este direct in casa, iar tu vei putea controla incalzirea.

Citeste carti de spiritualitate si invata sa te accepti si sa devii mai eficient

Una dintre cele mai eficiente metode de stimulare a imaginatiei si de dezvoltare a gandirii consta in parcurgerea unor carti de spiritualitate. Acestea ii ajuta…

Avantajele caselor construite pe structura metalica

Odata cu trecerea anilor, cerintele in domeniul constructiilor de case cresc, dorindu-se calitate, eleganta, limitarea la un anumit spatiu, durabilitate si rezistenta in fata conditiilor…
Vezi profilul Digital x