Francisca a intrat la dietă

Sosită recent din luna de miere pe care a petrecut-o în Mexic, un loc exotic și cu o istorie aparte, artista Francisca s-a pus pe dat kilogramele pe care le-a acumult în vacanță.

Cum a există o perioadă în care a cântărit cu 20 de kilograme mai mult, aceasta nu și-a dorit să ajungă din nou în acel punct și a apelat la terapeutul specializat în tratamente faciale și corporale, dar și un promotor al stilului de viață sănătos, Carmen Barcan.

Am fost mereu binecuvântată cu oameni valoroși, cu oameni inspirați, ambițioși care aleg să evolueze frumos și să semene ceva bun în fiecare zi, în fiecare suflet! Carmen Barcan este un suflet frumos și o femeie specială! Pe lângă rezultatele excepționale pe care le obține constant cu toți cei care doresc sa slăbească, această frumoasă doamnă are grijă să pună motivația la locul ei, ca eu să plec cu bateriile încărcate, cu tenul curat și luminos!  Eu am spus ‚DA’ provocării și am toată încrederea că sunt pe mâini bune! ‚Viața este făcută din alegeri!’, așa îmi spune mereu, iar eu aleg să fiu fericită!”, povestește încântată Francisca.

Artista a slăbit 5 kg în 10 zile!

În plus, Carmen Barcan consideră că, prin practicarea terapiilor de redare a echilibrului emoțional, a înfrumusețării sufletului și chipului, punând accent pe naturalețe, oamenii pot fi pe deplin fericiți.

Daca nu ne place cum arătăm, atunci este momentul să trecem peste aceste piedici și să ne facem bine astfel încât să funcționeze lucrurile! Informația circulă, specialiștii există, ce mai așteptați? Totul se poate! Totul se rezolvă! La treabă!”, a conchis terapeutul Carmen Barcan.

În ultima vreme tot mai multe vedete, atât din România, cât și de peste granițe, s-au decis să dea jos kilogramele în plus, iar dieta adoptată de Francisca este una aflată în echilibru cu sufletul, nu doar cu fizicul său de invidiat. Nu va fi ușor, însă rezultatele merită toate eforturile depuse. Facem tot ce putem pentru a ne simți în armonie cu trupul și mintea.

Carmen Barcan poate fi gasită pe:

  • Facebook: @Carmen Barcan
  • Instagram: @Carmen_Barcan.ro
Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Hainele sustenabile- Viitorul modei

În ultimii ani, unul dintre subiectele principale de îngrijorare pentru oamenii de știință l-au constituit schimbările climatice.

PVH Corp. susține eforturile de ameliorare a situației create de COVID-19

Ideea de a oferi a fost înscrisă în cultura PVH Corp. [NYSE:PVH] de-a lungul istoriei noastre de aproape 140 de ani și face parte din…

Cand moda devine functionala

Istoria modei ne poartă departe în timp, în vremuri ale începutului omenirii. Dacă în ultimele secole moda a devenit tot mai mult despre statut și…

Cum își petrec vedetele timpul cu copii lor, in perioada de autoizolare

Traversam o perioada foarte dificila și din păcate trebuie sa ne adaptam. Grija pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri este pe primul loc. Dacă…

reIMAGINE.ro, platforma unde #impreuna ne readaptăm de Pandorra Story Style

Agenția full service Pandorra Story Style a lansat platforma www.reimagine.ro – un manifest creativ & pozitiv – prin care ne îndeamnă ca în vreme de…
Vezi profilul Ioana Marinescu