Care sunt principalele beneficii ale montarii de podele suspendate?

Privelistea oferita de spatiile in care echipamentele tehnice de tot felul, retele de cabluri electrice, de telefonie, elemente de instalatii sanitare sunt raspandite peste tot sau ascunse ineficient prin improvizatii de amator este pentru fiecare dintre noi una cu adevarat dezolanta.

Si daca esti nevoit sa lucrezi  zi de zi intr-o cladire cu birouri, o arhiva, laborator, depozit sau orice alt spatiu unde nu s-a adoptat inca o solutie inteligenta care sa elimine acest inconvenient major, situatia este cu mult mai dificila si nu se poate reduce doar la o simpla impresie de dezordine care te deranjeaza pe moment.

Pentru ca tehnologiile sunt intr-o permanenta expansiune, aduc performanta continuu  si isi fac loc in viata noastra in mod benefic in toate domeniile, si la acest capitol exista o solutie eficienta, moderna si care devine indispensabila in ceea ce priveste bunul management al spatiului. Este vorba despre montarea de podele suspendate in locuri in care sunt necesare echipamente, sisteme si retele de distributie indispensabile pentru specificul activitatii desfasurate in acestea, care ocupa in mod normal mult spatiu, ceea ce impune mascarea sau mai bine spus ascunderea acestora. Si nu este vorba doar despre  aspectul estetic, de eliminarea supraincarcarii unui spatiu, ci si de o serie intreaga de avantaje certe care vin odata cu montarea de podele suspendate.

Astfel, aceste podele suspendate sunt alcatuite din panouri modulare realizate din materiale extrem de rezistente, care se monteaza  usor si in timp scurt pe pardoseala initiala si vor acoperi toate cablurile si echipamentele tehnice care incarcau pana atunci spatiul.

Ori de cate ori va fi nevoie de o reparatie, de o modificare, de o ajustare a acestor instalatii de sub podeaua suspendata, accesul se va face usor, fara a se face stricaciuni. Aceste sisteme sunt izolate termic, au efect antistatic, ignifug, utilizarea acestora este una de durata indelungata, suporta foarte bine traficul mediu, dar si cel intens.

De asemenea, poate fi realizat orice tip de design ales dupa montarea podelei suspendate, fie ca se opteaza pentru parchet, gresie sau alt material. Acest sistem modern, flexibil si extrem de performant in gestionarea spatiului nu produce noxe, deci nu are efecte negative asupra sanatatii celor care lucreaza in aceste spatii, iar in ceea ce priveste cheltuielile de intretinere, costurile sunt reduse semnificativ.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Soluţii pentru dăunătorii din birou

Pe bună dreptate locul de muncă este considerat a doua casă, iar de cele mai multe ori la birou petrecem chiar mai mult timp decât…

Secretul profesioniștilor care trebuie să curețe cartofi

Pentru un restaurant care are un nivel ridicat de activitate sau o cantină, unul dintre acele echipamente HoReCa indispensabile este mașina de curățat cartofi.

Primii pasi catre o viata mai linistita, fara grija datoriilor

In prezent, sunt constatate din ce in ce mai multe cazuri in care datornicii la banci se simt impresurati de conditiile puse de creditori si…

Top 100: Cele mai frumoase citate despre iubire și dragoste

Poeți, filosofi, scriitori și mari gânditori ai lumii au reflectat întotdeauna asupra conceptelor de iubire și dragoste. Datorită misticismului asociat, este greu de surprins întreaga…

Avantajele achizitionarii jucariilor de lemn pentru copii

In momentul actual lumea copiilor este formata in principal din jucariile lor, fiecare dintre ele fiind pentru ei piese foarte importante in cadrul cresterii si…
Vezi profilul Digital x