Care sunt principalele beneficii ale montarii de podele suspendate?

Privelistea oferita de spatiile in care echipamentele tehnice de tot felul, retele de cabluri electrice, de telefonie, elemente de instalatii sanitare sunt raspandite peste tot sau ascunse ineficient prin improvizatii de amator este pentru fiecare dintre noi una cu adevarat dezolanta.

Si daca esti nevoit sa lucrezi  zi de zi intr-o cladire cu birouri, o arhiva, laborator, depozit sau orice alt spatiu unde nu s-a adoptat inca o solutie inteligenta care sa elimine acest inconvenient major, situatia este cu mult mai dificila si nu se poate reduce doar la o simpla impresie de dezordine care te deranjeaza pe moment.

Pentru ca tehnologiile sunt intr-o permanenta expansiune, aduc performanta continuu  si isi fac loc in viata noastra in mod benefic in toate domeniile, si la acest capitol exista o solutie eficienta, moderna si care devine indispensabila in ceea ce priveste bunul management al spatiului. Este vorba despre montarea de podele suspendate in locuri in care sunt necesare echipamente, sisteme si retele de distributie indispensabile pentru specificul activitatii desfasurate in acestea, care ocupa in mod normal mult spatiu, ceea ce impune mascarea sau mai bine spus ascunderea acestora. Si nu este vorba doar despre  aspectul estetic, de eliminarea supraincarcarii unui spatiu, ci si de o serie intreaga de avantaje certe care vin odata cu montarea de podele suspendate.

Astfel, aceste podele suspendate sunt alcatuite din panouri modulare realizate din materiale extrem de rezistente, care se monteaza  usor si in timp scurt pe pardoseala initiala si vor acoperi toate cablurile si echipamentele tehnice care incarcau pana atunci spatiul.

Ori de cate ori va fi nevoie de o reparatie, de o modificare, de o ajustare a acestor instalatii de sub podeaua suspendata, accesul se va face usor, fara a se face stricaciuni. Aceste sisteme sunt izolate termic, au efect antistatic, ignifug, utilizarea acestora este una de durata indelungata, suporta foarte bine traficul mediu, dar si cel intens.

De asemenea, poate fi realizat orice tip de design ales dupa montarea podelei suspendate, fie ca se opteaza pentru parchet, gresie sau alt material. Acest sistem modern, flexibil si extrem de performant in gestionarea spatiului nu produce noxe, deci nu are efecte negative asupra sanatatii celor care lucreaza in aceste spatii, iar in ceea ce priveste cheltuielile de intretinere, costurile sunt reduse semnificativ.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

De la Ms-DOS la Windows sau cum a devenit Microsoft una dintre cele mai valoroase companii de pe pamant

In anii in care existau doar masini de scris, ideea de a avea un computer pe fiecare birou era ceva science-fiction. Dar co-fondatorii Microsoft, Bill…

Cele mai importante avantaje ale laptului praf Topfer

Laptele matern reprezinta alimentul ideal pentru un bebelus.

Cum gatesti cele mai gustoase parjoale de pui?

Din ce in ce mai multe gospodine aleg sa pregateasca membrilor familiei mancare de pui, pentru ca este foarte sanatoasa, nu contine prea multe calorii,…

In ce situatii sunt necesare cele mai bune sisteme de alarma?

Un sistem de alarma se va dovedi util in toate incercarile de patrundere prin efractie sau vandalism, si ajuta la protejarea bunurilor persoanele sau a…

De ce ai nevoie de pompe submersibile si de hidrofoare?

O pompa submersibila, ca orice alta pompa, este utilizata pentru a deplasa fluidele dintr-un punct in altul. 
Vezi profilul Digital x