Capodopere muzicale românești la Plaza România, de Ziua Culturii Naţionale

#Divertisment #Bucuresti Vizualizari: 286

Plaza România, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, anunță concertul extraordinar susținut de Orchestra Simfonică București, dirijor Daniel Jinga, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Astfel, pe 15 ianuarie, de la ora 18.00, publicul prezent în incinta mall-ului va putea audia un program muzical special, susținut de soprana Irina Baianț și violonistul Alexandru Marian. Accesul publicului la eveniment este gratuit. Repertoriul va cuprinde lucrări muzicale atent selecționate, capodopere ale compozitorilor români celebri precum George Enescu, Tiberiu Olah, Tiberiu Brediceanu, Bela Bartok, Iosif Ivanovici, Ciprian Porumbescu şi Constantin Dimitrescu.

Din program nu vor lipsi Rapsodiile 1 şi 2 de George Enescu, “Balada” de Ciprian Porumbescu şi cunoscutul vals “Valurile Dunării” de Iosif Ivanovici.

De asemenea, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Culturii Naţionale vor fi recitate creaţii din lirica geniului poeziei româneşti, Mihai Eminescu.

Despre Plaza România

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2005, reprezintă o parte integrantă a comunității rezidențiale. În ultimii doi ani, Plaza România a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare cu scopul de  a revitaliza look-ul și funcționalitatea mall-ului, în linie cu tendințele actuale, cu nevoile comunității, menținând, în același timp, standarde ridicate în produsele și serviciile oferite clienților. în urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, un interior mai luminos, elemente și tipare liniare, o zonă de food court extinsă, terase exterioare și noi spații verzi. Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș. Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.

Despre Grupul Anchor

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Comunicat publicat de: GMP PR (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de GMP PR

Roca, cel mai mare producător de obiecte sanitare și mobilier de baie, sărbătorește 100 de ani de activitate

Începutul și evoluția Roca în decursul a 100 de ani o fac una dintre cele mai interesante companii din industrie.
Vezi profilul GMP PR