Cancelarul Germaniei, Dr. Angela Merkel și Prim-Ministrul Suediei Stefan Löfven, prezențe notabile la standul LAPP de la Hannover Messe

Cancelarul german Angela Merkel și premierul suedez Ștefan Löfven au vizitat standul LAPP din sala 11 la expoziția tehnologică de la Hanovra, Hannover Messe 2019, organizată la începutul lunii aprilie 2019. Acolo, vizitatorii de renume au fost impresionați de cele mai noi soluții digitale ale companiei din Stuttgart.

Andreas Lapp, CEO al LAPP Holding AG, cu sediul în Stuttgart, Germania, a profitat de ocazia de a-și prezenta compania în rândul clienților: „Ne bucurăm să spunem că am ajuns la statutul de lider de piață mondială în domeniul tehnologiei de cabluri și conexiuni. Ne lăudăm cu 44 de sedii internaționale de companie și cu un număr de 4.245 de angajați. „LAPP este de asemenea un business foarte reușit în Scandinavia. În Suedia, avem peste 100 de angajați.”
Demonstrație digitală: tambur de cablu smart

Digitalizarea și industria 4.0, rezumate la LAPP sub termenul „Comunicarea datelor industriale”, sunt subiecte foarte importante pentru companie, potrivit CEO-ului.

 

Ca un exemplu al modului în care digitalizarea automatizează și accelerează procesele, el a prezentat un prototip al tamburului inteligent de cabluri, pe care LAPP îl dezvoltă împreună cu Schildknecht.

 

„Cu ajutorul unui senzor electronic cu transmisie radio, inventarul curent de cabluri este determinat și transmis într-un sistem de date tip cloud.

Aceasta deschide o gamă largă de aplicații, de exemplu, poate simplifica în mod semnificativ depozitarea.

Odată ce un nivel minim de stocare predefinit a fost atins pe tamburul de cablu, sistemul declanșează automat o comandă repetată.O altă posibilitate este protecția împotriva furtului: tamburul de cablu poate fi de asemenea echipat cu un modul GPS – dacă o mișcare este înregistrată într-un moment în care nu se lucrează, acest lucru ar putea declanșa automat o alarmă de furt.Pot fi concepute și noi modele de business: LAPP ar putea pune tamburii de cablu la dispoziția clienților săi, îmbunătățind forma plăților pe utilizare, consumului și facturării, conform valorilor determinate prin tehnologia Smart Cable Drum, asigurând în același timp livrarea ulterioară.”În acest fel, oferim clienților noștri o valoare adăugată reală prin digitalizare”, subliniază Andreas Lapp.

 

Despre LAPP:

Cu sediul în Stuttgart, Germania, LAPP este un furnizor de top de soluții integrate și produse de marcă în domeniul tehnologiei de cablu și de conectare. Portofoliul companiei include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali și sisteme de intrare prin cablu, soluții personalizate de sistem, tehnologie de automatizare și soluții de robotică pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a LAPP este în sectorul mașinilor industriale și al ingineriei plantelor. Alte piețe-cheie sunt în industria alimentară, precum și în sectorul energiei și al mobilității.

 

LAPP a rămas o companie de familie încă de la înființarea sa în 1959. În anul fiscal 2017/18, compania a generat venituri de 1,153 milioane de euro. LAPP are în prezent aproximativ 4.245 de angajați în întreaga lume, 18 site-uri de producție și aproximativ 44 de sedii în întreaga lume. De asemenea, lucrează în colaborare cu aproximativ 100 de distribuitori.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cabluri, cabluri electrice, accesorii, lapp, lapp romania


Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Presetupele LAPP, cele mai eficiente sisteme de etanșare pentru cablurile electrice

Etanșarea cablurilor la trecerea prin peretele unui dispozitiv electric ar părea la prima vedere uşor de rezolvat, fiind relativ intuitivă. Dacă însă analizăm toate aspectele…

Cablurile si accesoriile LAPP Romania, folosite in aplicatii speciale in Europa si in lume

Cand o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri si accesorii, trebuie sa tina cont atat de expertiza, cat si de inovatie, calitatea fara…

Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice si robuste sisteme, care sa…

Promotie LAPP Romania la 6 kituri Etherline pentru comunicatii industriale

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industrie, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a…

[Știri e-commerce] Primul motor de căutare e-fashion din România lansează noi funcții pentru moda sustenabilă

Ca urmare a studiului GLAMI Fashion (Re)search, disponibil pe www.fashion-research.ro, GLAMI România lansează un ghid al materialelor, incluzând materialele sustenabile, disponibil pe platforma online.
Vezi profilul Sag Media Communications