Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 186

DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se implice activ in promovarea unei limbi romane vorbite si scrise corect.

Cu ajutorul widget-ul DexOnline.net webmasterii pot afisa dictionarul limbii romane pe propriul site

Widget-ul lansat de DexOnline.net poate fi preluat de catre webmasteri si aplicat pe orice site oferind astfel o solutie inteligenta pentru imbogatirea vocabularului vizitatorilor. Aceasta campanie este gandita pentru a implica un numar cat mai mare de administratori de site-uri in promovarea limbii romane vorbite corect.

Widget-ul pune la dispozitia vizitatorilor pe site oportunitatea de a consulta 3 dictionare diferite fara a fi nevoiti sa paraseasca pagina pe care se afla:

• Dictionar de sinonime;
  • Dictionar de rime;
  • Dictionarul explicativ al limbii romane.

Special conceput pentru a se incadra perfect in design-ul oricarui site, widget-ul are mai multe campuri ce pot fi personalizate cu usurinta. Dupa finalizarea personalizarii widget-ului, implementarea se face cu ajutorul unui cod generat automat oferit gratuit de DexOnline.net.

Campania „Salvati Limba Romana” aduce in atentia webmasterilor declinul limbii romane folosita online

Nivelul de cunostinte de limba romana a utilizatorilor este o problema tot mai greu de ignorat in mediul online al ultimilor ani. Regulile de gramatica nu se mai respecta si apar din ce in ce mai des tot mai multe prescurtari neacceptate in DEX.

Pentru a combate acest fenomen care capata tot mai multa amploare, Dexonline.net aduce in atentia webmasterilor o solutie simpla de imbunatatire a limbii romane folosita online.

‘’Procesul de deteriorare al limbii romane nu este ceva nou. Este vorba de un proces treptat care a inceput lent si a capatat din ce in ce mai multa viteza. In mediul online se intampla tot mai rar sa intalnesti comentarii scrise absolut corect din punct de vedere gramatical sau al punctuatiei. Dex. Online.net lanseaza campania ‘’Salvati Limba Romana’’ impreuna cu widget-ul pentru webmasteri in incercarea de a atrage implicarea activa in procesul de reeducare al vorbitorilor tineri de limba romana. Pentru a vedea cu adevarat rezultate este nevoie de un efort colectiv sustinut, iar acest widget este doar primul pas’’ a declarat administratorul DexOnline.net, Juhasz Sebastian.

Despre dexonline.net

Dexonline.net este un site care pune la dispozitia vizitatorilor online dictionare explicative, dictionare de rime si dictionare de sinonime. Administratorii dexonline.net se implica activa in educarea utilizatorilor si cauta sa imbunatateasca nivelul limbii romane folosite in scris.

Campania “Salvati Limba Romana” incurajeaza implicare in acest proiect a tuturor webmasterilor si persoanelor influente in blogosfera romana.

Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824