Calculatoarele second hand USFF - dimensiuni reduse, performante ridicate

Iti doresti un PC performant, la un pret redus, cu un aspect placut si care sa nu ocupe mult spatiu pe birou? Calculatoarele second hand Fujitsu Esprimo C720 intrunesc toate aceste calitati si reprezinta cea mai buna alegere pentru tine.

Iti doresti un PC performant, la un pret redus, cu un aspect placut si care sa nu ocupe mult spatiu pe birou? Calculatoarele second hand Fujitsu Esprimo C720 intrunesc toate aceste calitati si reprezinta cea mai buna alegere pentru tine.

Aceste PC-uri se remarca prin carcasa de tip USFF (Ultra Small Form Factor), care a fost construita avand in minte sintagma „eficienta maxima” si care reuseste sa integreze toate componentele necesare intr-un spatiu redus. Totodata, Fujitsu Siemens C720 iese in evidenta si datorita aspectului elegant, definit de liniile rosii subtiri si sigla de pe grilajul din fata.

Cantarind doar sase kilograme, aceste calculatoare second hand sunt ideale pentru spatiile mici, deoarece pot fi amplasate atat orizontal, cat si vertical. Dimensiunile exacte ale acestui PC sunt 265 x 315 x 88 mm.

Desi design-ul este unul foarte placut, adevaratele avantaje ale acestor calculatoare second hand decurg din componentele aflate sub carcasa. Tehnologia de care dispune Fujitsu Esprimo C720 asigura un consum scazut de energie, iar procesorul Intel Core i5 garanteaza eficienta si rapiditatea acestui PC.

Deoarece au fost proiectate cu un numar impresionant de porturi USB, aceste calculatoare second hand se pot conecta cu usurinta la orice tip de aparat, facandu-le cu atat mai utile. In total, exista 12 porturi USB (opt USB 2.0, patru USB 3.0), 4 porturi audio, 2 porturi PS/2, dar si cate un port RJ-45, DVI, VGA si Parallel.

Calculatoarele second hand Fujitsu Esprimo C720 sunt dotate cu procesoare Intel Core i5-4570S, cu o memorie cache de 6 MB si o frecventa de 2,9 GHz. Memoria RAM este de tip DDR 3, cu capacitatea de 4 GB, iar spatiul de stocare este de 320 GB, pe un suport HDD cu interfata SATA. Placa video este Intel Graphics 4600, iar placa de sunet – Realtek ALC671.

Daca alegi sa cumperi aceste calculatoare second hand de la Interlink, furnizor IT cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania, le poti imbunatati la preturi reduse, dupa cum urmeaza:

– upgrade software: Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Licenta Kaspersky Antivirus 1 an, Licenta Bitdefender Antivirus 1 an, Licenta Windows 8.1 Pro;

– upgrade hardware: 8 GB DDR III, HDD 500 GB, HDD 1 TB, HDD 2 TB, SSD 120 GB, SSD 240 GB;

– altele: mouse + tastatura cu fir, mouse + tastatura wireless.

In plus, la Interlink ai parte si de urmatoarele beneficii la achizitionarea oricaror calculatoare second hand:

– garantie standard de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garantie;

– transport gratuit la comenzi a caror valoare depaseste suma de 150 de Lei;

– livrare rapida in maximum 48 de ore, in toata tara;

– drept de retur in maximum 60 de zile;

– un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a achizitiona si alte produse de pe site.