Buldoexcavatorul – nou sau second hand?

Este posibil ca bugetul alocat pentru investitia in business sa nu va permita intotdeauna sa cumparati utilaje noi. Poate fi si cazul achizitiei unui buldoexcavator de marca, pe care sa il utilizati in companie sau in ferma. Cu toate acestea, aveti nevoie de un astfel de utilaj pentru a va usura munca si pentru a beneficia de o cresetere a cifrei de afaceri. Alternativa cand nu exista resurse pentru achizitionarea unui utilaj nou, este sa apelati la o oferta de buldoexcavatoare second hand.

Buldoexcavatorul second hand
In loc sa cumparati o masina noua, aveti o alta optiune: un buldoexcavator second hand.

Un utilaj folosit va poate ajuta sa economisiti o multime de bani, fiind asadar o adevarata oportunitate, mai ales daca gasiti oferte serioase, cu utilaje de o calitate foarte buna. Nu trebuie decat sa cautati cu atentie si sa luati in calcul cateva aspecte importante.

Iata cateva dintre acestea:

· Scurgeri in jurul motorului. Existenta unei scurgeri nu inseamna neaparat ca exista o problema serioasa la motor. Uneori este suficient sa schimbati o articulatie sau sa strangeti o piulita pentru a remedia problema constatata. Cu toate acestea, in alte cazuri, scurgerile pot fi mai semnificative si sunt rezultatul unei defectiuni majore a motorului. Prin urmare, este mai bine sa evitati vehiculele cu scurgeri.

· Rugina. Verificati rugina, chiar si in cele mai mici si ascunse parti ale utilajului. Daca este prezenta, utilajul poate suferi defectiuni, ceea ce va atrage noi cheltuieli pentru reparatii.

· Testati! Testati buldoexcavatorul pe care va doriti sa il cumparati, pentru a va asigura ca toate comenzile hidraulice sunt fiabile. Asigurati-va ca nu exista fum in timpul functionarii. Chiar daca veti face achizitia online si nu veti putea face acest test, e bine sa stiti ca exista companii care pot efectua aceste teste, contra unei sume de bani. Desigur ca acesta va adauga un plus la costul buldoexcavatorului, insa va va feri de surprize neplacute.

Buldoexcavatorul nou
In primul rand, trebuie sa luati in considerare costul unui buldoexcavator nou. Trebuie sa stiti cat de multi bani doriti sa investiti in acest dispozitiv? Daca aveti un buget de 50.000 €, de exemplu, veti putea accesa o gama larga de utilaje. Dar daca aveti un buget relativ scazut, atunci alegerea va fi putin mai dificila si optiunile disponibile vor fi limitate.

Recomandarea este sa ganditi cu atentie pentru ce anume cumparati un buldoexcavator, astfel incat sa stiti exact pentru ce motorizare veti opta si care vor fi asccesoriile in plus de care veti avea nevoie.

Daca sunteti in cautarea unui buldoexcavator performant, va recomandam sa vizitati site-ul Gradinariu.ro. Acestia comercialieaza noile generatii de buldoexcavatoare Cukurova.Cuvinte cheie:
buldoexcavator, buldoexcavatoare


Comunicat publicat de: Concept24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Amenajarea living-ului pas cu pas

Iti doresti sa te bucuri de un spatiu de relaxare in casa ta, in care sa poti primi oaspetii si sa petreci seri lungi alaturi…

Cum sa alegi gresia si faianta potrivite pentru baia ta

Culorile pot fi punctul forte sau pot strica aspectul unei camere, principiul acesta aplicandu-se pentru oricare incapere din casa; asadar, este important sa alegi culoarea…

Nu-ti ajung banii sa cumperi anvelope noi? Cauta anvelope respate pentru camioane

Un camion trebuie sa fie in stare de functionare oricand ai nevoie de el. Se poate intampla ca de multe ori sa nu ai bani…

Camioanele rulate, o solutie buna cand nu aveti un buget foarte mare

In perioadele in care afacerea nu merge prea bine si totusi aveti nevoie de autovehicule comerciale de transport, o solutie ar fi sa investiti in…

DAF si protectia fata de mediu

DAF este una dintre companiile producatoare de camioane cu cea mai serioasa implicare in politicile eco si care are in vedere permanent imbunatatirea produselor sale…
Vezi profilul Concept24