Buldoexcavatorul – nou sau second hand?

Este posibil ca bugetul alocat pentru investitia in business sa nu va permita intotdeauna sa cumparati utilaje noi. Poate fi si cazul achizitiei unui buldoexcavator de marca, pe care sa il utilizati in companie sau in ferma. Cu toate acestea, aveti nevoie de un astfel de utilaj pentru a va usura munca si pentru a beneficia de o cresetere a cifrei de afaceri. Alternativa cand nu exista resurse pentru achizitionarea unui utilaj nou, este sa apelati la o oferta de buldoexcavatoare second hand.

Buldoexcavatorul second hand
In loc sa cumparati o masina noua, aveti o alta optiune: un buldoexcavator second hand.

Un utilaj folosit va poate ajuta sa economisiti o multime de bani, fiind asadar o adevarata oportunitate, mai ales daca gasiti oferte serioase, cu utilaje de o calitate foarte buna. Nu trebuie decat sa cautati cu atentie si sa luati in calcul cateva aspecte importante.

Iata cateva dintre acestea:

· Scurgeri in jurul motorului. Existenta unei scurgeri nu inseamna neaparat ca exista o problema serioasa la motor. Uneori este suficient sa schimbati o articulatie sau sa strangeti o piulita pentru a remedia problema constatata. Cu toate acestea, in alte cazuri, scurgerile pot fi mai semnificative si sunt rezultatul unei defectiuni majore a motorului. Prin urmare, este mai bine sa evitati vehiculele cu scurgeri.

· Rugina. Verificati rugina, chiar si in cele mai mici si ascunse parti ale utilajului. Daca este prezenta, utilajul poate suferi defectiuni, ceea ce va atrage noi cheltuieli pentru reparatii.

· Testati! Testati buldoexcavatorul pe care va doriti sa il cumparati, pentru a va asigura ca toate comenzile hidraulice sunt fiabile. Asigurati-va ca nu exista fum in timpul functionarii. Chiar daca veti face achizitia online si nu veti putea face acest test, e bine sa stiti ca exista companii care pot efectua aceste teste, contra unei sume de bani. Desigur ca acesta va adauga un plus la costul buldoexcavatorului, insa va va feri de surprize neplacute.

Buldoexcavatorul nou
In primul rand, trebuie sa luati in considerare costul unui buldoexcavator nou. Trebuie sa stiti cat de multi bani doriti sa investiti in acest dispozitiv? Daca aveti un buget de 50.000 €, de exemplu, veti putea accesa o gama larga de utilaje. Dar daca aveti un buget relativ scazut, atunci alegerea va fi putin mai dificila si optiunile disponibile vor fi limitate.

Recomandarea este sa ganditi cu atentie pentru ce anume cumparati un buldoexcavator, astfel incat sa stiti exact pentru ce motorizare veti opta si care vor fi asccesoriile in plus de care veti avea nevoie.

Daca sunteti in cautarea unui buldoexcavator performant, va recomandam sa vizitati site-ul Gradinariu.ro. Acestia comercialieaza noile generatii de buldoexcavatoare Cukurova.Cuvinte cheie:
buldoexcavator, buldoexcavatoare


Comunicat publicat de: Concept24 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Care este momentul cel mai bun pentru a comanda produse naturiste online?

Sezonul rece a venit la noi cu pasi timizi si fara graba. Mama Natura ne-a dat destul ragaz sa ne pregatim corpul si mintea pentru…

Pasi pentru achizitionarea unui vehicul comercial

Pasii pentru achizitionarea unui vehicul comercial sunt in mare parte aceiasi cu pasii necesari pentru achizitionarea unei masini personale, insa detaliile difera. Iata de ce…

Cat de sigure sunt bijuteriile pentru copii?

Nu este un secret pentru nimeni ca inca de la nastere copiii mici, fetitele cu precedere, primesc bijuterii. Fie ca este vorba despre cerceii primiti…

9 piese de masina pe care oricine ar trebui sa le stie

Chiar daca mecanica nu este tocmai punctul forte al doamnelor si, de cele mai multe ori, cele cateva pagini de teorie pe partea de mecanica…

Transportul cu autocarul – un business in crestere in Romania

Unul dintre mijloacele de transport preferate nu numai de romani, ci si de cetateni europeni in general sunt autocarele. In Europa exista o retea foarte…
Vezi profilul Concept24