Bucura-te vara de confortul pe care il meriti

In acest sfarsit de iarna cei mai multi dintre noi suntem deja cu gandul la zilele frumoase de primavara si vara care vor veni in curand. Vom putea deschide larg ferestrele pentru a ne aerisi casele si a ne bucura de caldura si aerul curat de afara. Insa nu toti dintre noi se gandesc si la dezavantajele pe care le aduce vremea calda. Pentru a ne bucura in liniste de perioada frumoasa de vara, trebuie sa fim prevazatori si sa ne uitam un pic la ce putem face pentru a nu fi deranjati de tot felul de insecte nedorite, precum tantarii, care ne pot perturba somnul sau strica buna dispozitie.

Cea mai eficienta modalitate de a ne proteja este instalarea unor plase antiinsecte atat la ferestrele cat si la usile caselor noastre. Proverbul “Cumpara-ti vara sanie si iarna car” se aplica foarte bine si in acest caz. Mai jos vom enumera mai multe avantaje de care vom beneficia daca ne vom apuca de pe acum sa cautam plase de insecte potrivite pentru casa noastra, decat daca vom astepta pana ce acestea vor deveni o necesitate imediata.

Costuri mai mici

Timpul inseamna bani. Desi aceasta expresie consacrata este folosita de obicei cu alt sens, ea se aplica si in acest caz. Cu cat ne planificam mai din timp achizitia unei plase de insecte, cu atat vom putea studia mai multe oferte si astfel sa o putem alege pe cea mai convenabila din punct de vedere al costului. In plus, datorita cererii reduse din perioada de iarna, putem obtine un pret mai bun decat cel din perioada vanzarilor de varf.

Instalarea rapida

Plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri. Cel mai des intalnite sunt plasele de insecte cu balamale. In cele mai multe cazuri pe acestea le putem instala chiar noi. Insa exista si plase de insecte a caror instalare se recomanda a fi facuta de catre un profesionist. Aici putem aminti plasele de insecte tip rulou, plasele de insecte glisante sau plasele de insecte plisse, una dintre cele mai moderne modalitati de a proteja locuinta impotriva insectelor. Daca asteptam sa le instalam abia la vara, cand vor aparea tantarii, este foarte probabil sa fim nevoiti sa asteptam chiar si cateva saptamani pentru montarea acesteia, datorita numarului foarte mare de solicitari pe care le au comerciantii.

Alegerea corecta

Nu toate casele sunt la fel. Ca sa iti alegi modelul de plase de insecte potrivit iti trebuie timp. Daca esti constrans de imprejurari sa faci o alegere rapida, exista riscul ca aceasta sa fie una nepotrivita, pe care o poti regreta mai tarziu.

In concluzie, cel mai bine este sa incepi de pe acum sa cauti plasa antiinsecte pentru casa ta. Astfel vei avea garantia de a face cea mai buna alegere si sa te bucuri pe timpul verii de confortul pe care il meriti.Cuvinte cheie:
analko, plase de insecte, plase insecte plisse, plase antiinsecte, plase tantari


Comunicat publicat de: Digitalcraft (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digitalcraft

Cateva informatii esenṭiale despre uşile rezistente la foc

Ușile rezistente la foc sunt folosite pentru evitarea răspândirii unui eventual incendiu. Sunt montate obligatoriu pentru centrale termice, depozite de materiale inflamabile, garaje auto şi…
Vezi profilul Digitalcraft