Body Gelée – Secretul pielii tale pentru zilele de vară

Captivating, fascinating, alluring – superlativele unei femei care știe ce vrea, mai ales în zilele călduroase de vară when she really needs to spark. Iar cum micile detalii dictează întotdeauna perfecțiunea, ai nevoie de un aliat de încredere de la Sabon.

Be Supercalifragilistic cu Body Gelée

Bucură-te în această vară de o loţiune de corp delicată şi uşoară, îmbogăţită cu ulei de avocado pentru hrănirea pielii tale şi aloe vera pentru senzaţia de prospeţime şi răcoare. Dedicat ție, Body Gelée, reunește cele 2 ingrediente speciale într-un singur produs, iar tu te bucuri liniștită de zilele cu soare, fie că ești la piscină sau la o terasă cool. Delicat și răcoritor ca o ploaie de vară, Body Gelée este disponibil în cele cinci arome EAU de SABON – Iasomie, Paciuli-Lavandă-Vanilie, Green Rose, Citrus Blossom și Mosc. În fiecare zi îţi doreşti să pleci de acasă, zâmbitoare, purtând o ţinută chic looking like a superstar? Start every single day with Body Gelée and make your day one to remember.

#Skin Food & #DailyRoutine – like a beauty instagrammer

#SkinFood pentru o piele hidratată ce radiază sănătate chiar şi după expunerea la soare. Produsul este ambalat în borcan cu filet și este recomandat a se folosi după curăţarea pielii cu gel, ulei de duş, lapte de baie sau săpun lichid exfoliant. #DailyRoutine, Body Gelée este un produs destinat îngrijirii zilnice, pentru toate tipurile de piele.

#BodyGelée#SkinFood#DailyRoutine#SummerSecret#Sabon#SabonRomania – descoperă întreaga oferta pe www.sabon.ro!

Din Dragoste de artă

Pentru că atunci când vorbești de BodyGelée, te referi și la perfection of art in just an image. Luna aceasta, Burhan Marius, prin lucrarea ”Reality”, inspirată din colecția Sabon, vorbește de atmosfera unui disc ce se aude în surdina unui pick-up, dintr-o cafenea uitată din Lisabona, unde timpul stă întotdeauna în loc. Peisajul, oamenii și istoria te duc, poate pentru o clipă, într-un moment în care cotidianul este doar un detaliu. Un royal passport către fericire.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Stradale si Mitzu, doua branduri Flavours, pregatesc delicii pentru artistii de la Untold

Un eveniment reusit implica intotdeauna muzica de calitate si mancare delicioasa, pentru a asigura energia necesara distractiei.

Calvin Klein Anunță Acordul de Distribuție și de Franciză cu SARKK S.A.

Parteneriatul cu SARKK S.A. privește Grecia, România, Bulgaria, Cipru, Albania și Macedonia de Nord

Moda sustenabila à la Sense

Brandul romanesc, Sense, vine in aceasta vara cu o surpriza excelenta pentru iubitoarele modei care au un spirit sustenabil dezvoltat si care militeaza pentru un…

SensoDays a dat start zilelor cu zâmbete alături de cinci fotografi

Zâmbete, distracție și cei mai cool prieteni! Acesta a fost secretul unor sesiuni de shooting … altfel. Doria Drăgușin, Ionela Stoica, Magdalena Gheorghe, Sorin Stana…

Pau Gasol a purtat o tinuta Tommy Hilfiger la nunta sa cu Catherine McDonnell

Pau Gasol a purtat un costum din trei piese, realizat din lână albastru-regal și mohair, împreună cu o cămașă albă din bumbac și papion negru…
Vezi profilul Ioana Marinescu