Biano îţi face viaţa mai uşoară

Noul trend al achiziționării de piese de mobilier și decorațiuni cu ajutorul internetului a deschis posibilitatea apariției e-shopurilor. Ce poate fi mai comod și ușor decât să îți alegi din intimitatea casei noul mobilier, diferite decorațiuni și multe altele? Fără ore pierdute pe drum, în magazine diferite în căutarea unor produse perfecte. Exista o singură piedică: e-shopurile diferitelor magazine erau la fel de individualizate ca și magazinele propriu-zise. Altfel spus, nu pierdeai ore în șir prin magazine căutând mobilă, ci pierdeai ore în șir pe internet, încercând să îți aduci aminte cum se numea magazinul ăla unde ai văzut patul acela superb.

 

E-shopul – instrumentul viitorului

Totul s-a schimbat atunci când a apărut ideea inovatoare la baza căruia stă și Biano.cz. Magazine on-line cu ajutorul cărora puteai sa cauți exclusiv piesele de mobilier sau decorațiunile care te interesau și care îți făceau automat redirecționare către magazinul de unde puteai achiziționa respectiva piesă. Wow! Dintr-o dată, orele pierdute prin diferite magazine on-line s-au transformat în minute pierdute. Canapele, etajere, comode TV, paturi matrimoniale, biblioteci, perne, covoare, decorațiuni, tapet și câte altele, mai pe scurt totul pentru casa ta, la distanța unui singur click. Fără să trebuiască să mai ții minte cum se numea magazinul ăla unde ai văzut cine știe de piesă interesantă, fără bilețele cu diferite nume și adrese de unde puteai cumpăra fie una, fie alta, fără ore pierdute și fără timp irosit. Fără să trebuiască să acoperi prin prețul plătit pentru un obiect o parte din chiria magazinului, o parte din experiența și salariul pe care îl primește angajatul respectiv pentru a-ți da un sfat.

Biano.cz – cine suntem noi

Noi, cei de la Biano, punem mare accent pe deviza “ Totul pentru casa ta”. Folosind magazinul nostru on-line puteți găsi și alege dintre mii de produse de mobilier, decorațiuni și nu numai, pentru casă și grădină, din peste 70 de magazine de încredere. Dacă nu știți încă ce căutați, puteți selecta o categorie generală și noi vă vom arăta toate produsele, în speranța că veți găsi ceea ce vă doriții. Puteți căuta și în funcție de camera pe care doriți să o mobilați. Fie că este vorba de baie, living, dormitor sau chiar, de ce nu, de hol, noi vă vom ajuta să găsiți ceea ce căutați. Găsiți de asemenea și o mulțime de produse la reducere, puteți beneficia de diferitele promoții dar și inspirații și sugestii în ceea ce privește decorarea.

Puteți de asemenea beneficia și de comparatorul nostru de prețuri. Atunci când aveți de ales între mai mult produse, de ce să nu stiți dinainte care este cel mai ieftin preț? Comparatorul de prețuri vă ajută să faceți cea mai bună alegere, alegere pentru care în mod normal ar fi trebuit să umblați ore în șir prin magazine.

Punem de asemenea preț și pe părerile și ideile dumneavoastră. Ne interesează atât recomandările dumneavoastră despre magazine cu care putem colabora cât și ideile dumneavoastră de decorare. Puteți chiar deveni decorator și puteți face parte din echipa noastră!

Pentru noi, părerea dumneavoastră este importantă și acționăm în așa manieră încât să fiți mulțumit de alegerea făcută. Puteți avea încredere în noi!

 

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Biano, canapea ieftina, comoda, etajera, pat domitor


Comunicat publicat de: Biano (click pentru a vizualiza profilul)