Beneficiile paginii business de pe Facebook

Aveti nevoie de o pagina Facebook pentru afacerea dvs.? Aceasta este o intrebare retorica, deoarece raspunsul evident este DA. Tot mai multi oameni care folosesc medii sociale obisnuiesc sa vada marketingul, publicitatea si chiar sa faca achizitii direct pe platformele sociale media … in special de pe Facebook.

Este posibil sa fiti deja angajat intr-un anumit tip de campanie social media – chiar si una informala – pentru a va atinge obiectivele. Probabil ca aveti deja un profil personal, dar daca nu aveti o pagina oficiala de afaceri, atunci este momentul sa incepeti cu una si sa accesati cea mai puternica platforma social media de pe internet.

Si vestea minunata este, la fel ca profilul dvs. personal, crearea unei pagini de afaceri pe Facebook este complet gratuita. Daca nu sunteti cea mai tehnica persoana din lume, Facebookul va arata ca este extrem de simplu sa va stabiliti o prezenta oficiala a afacerii pe Facebook.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cateva spatii, sa raspundeti la cateva intrebari legate de afacerea dvs. si veti avea o pagina business pe Facebook in cel mai scurt timp.

Acest lucru se poate face literalmente in mai putin de 15 minute. Suntei prea ocupat sa va implicati in mediile sociale? Sigur, este posibil sa va concentrati asupra altor aspecte ale afacerii dvs.: contabilitate, inventar, flux de numerar etc.

Cu toate acestea, marketingul de afaceri pe Facebook realizat bine este din ce in ce mai recunoscut ca una dintre cele mai bune modalitati de a ajunge la publicul potential, in afacerea dvs., astfel crescand numarul de vanzari si client vanzarile.

Printre cele mai importante motive pentru care Facebook este un instrument valoros pentru afacerea pe care o detii, se numara:

Fiind cel mai mare site de socializare din lume, Facebook a fost mult timp folosit pentru a obtine ultimele stiri, posta fotografii si pentru a vedea ce spun prietenii.

Cu toate acestea, oamenii se indreapta, de asemenea, spre Facebook pentru a cerceta produse noi, pentru a gasi companii locale si pentru a obtine recomandari despre furnizorii de servicii si de produse.

Cautarea imbunatatita pentru alte site-uri web. Dupa ce ati accesat optiunea „Alegeti o categorie” pentru a va pozitiona corect afacerea, utilizati urmatoarele optiuni pentru a ajuta publicul vizat sa gaseasca pagina business de Facebook atunci cand au nevoie de serviciile pe care le oferiti.

Descrieti perspectiva ideala prin reducerea la zero a criteriilor demografice cele mai potrivite pentru afacerea dvs.

Antetul paginii Facebook: Veti dori sa aveti o grafica de acoperire buna pentru pagina dvs. de pe Facebook pentru a va diferentia pagina si pentru a o face deosebita. Din nou, ajutorul unui designer grafic este esential.

Construirea unui public de afaceri precis. Prin separarea paginii dvs. de companie de paginile personale (sau alte pagini ale companiei), va puteti adapta mai bine imaginile, postarile si actualizarile pentru a atrage o piata pentru serviciile dvs.

Exploatati Facebook Insights care este un instrument analitic ce permite analizarea performantei paginii si numarul de utilizatori activi.Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Cum sa gandesti ca un marketer?

Multi oameni spun ca urasc marketingul. Aceast lucru se intampla de obicei pentru ca ei cred ca marketingul se refera doar la publicitate si vanzari.

Sfaturi pentru a va ajuta sa va indepliniti dorintele

Desi mai sunt cateva saptamani din acest an, decembrie se simte intotdeauna ca inceputul unei noi etape, plina de speranta si anticipare. Si cu un…

Ilfovenii se pot bucura acum de serviciile companiei Mouse Instal

Compania Mouse Instal isi extinde activitatea si in judetul Ilfov. Din dorinta de a satisface nevoile tuturor clientilor, compania beneficiaza de o echipa de instalatori…

GojiBioBrasov – de la pepinieră la plantație de goji în România

București, 27.11.2018. GojiBioBrasov este una dintre puținele plantații de goji din România care oferă o gamă largă de plante goji bio, dar și de consultanță…

Posturi vacante la Enjoy Studios pentru tinerele din Bacău și Piatra Neamț

Primul job trezește o suită de așteptări indiferent de domeniu sau pregătire profesională. Lucrurile sunt cu atât mai pregnante astăzi, când tinerele absolvente mizează pe…
Vezi profilul Webdesk