Beneficiile blogului si ale bloggingului

Acum 20 de ani, blogurile nu existau. Astăzi, există peste 150 de milioane.

Totuși, exista o multime de oameni care nu cred că un blog este cel mai important lucru pe care o afacere, cauză sau persoană îl poate face pentru a avansa online. Chiar dacă blogging-ul are un impact mare, majoritatea oamenilor nu obțin ceea ce face ca blogging-ul să fie atât de puternic, de util și de benefic.

Pentru a pune capăt acestui lucru, am compilat o listă cu beneficiile majore ale unui blog, si le-am dezbatut mai jos. Dacă sunteți printre cei neinițiați, pregătiți-vă să fiți luminați. Dacă ați început deja un blog propriu, atunci puteți considera acest lucru o afirmație a motivului pentru care faceți ceea ce faceți – și un loc bun pentru a îndruma oameni care încă mai cred că un blog este doar un jurnal public inutil. Există multe avantaje de a avea un blog, după cum veți vedea.

Beneficii majore ale unui blog si beneficiile bloggerilor

1.Obțineți un loc de muncă mai bun

Potrivit MediaBistro, nouă din zece companii au profiluri online înainte de a face o nouă închiriere. Angajatorii doresc să angajeze persoane care au o puternică influență online:

„Determinarea influenței este atât de importantă pentru branduri, deoarece aceasta este ceea ce conduce validarea cuvântului – de obicei cea mai puternică și mai eficientă metodă de marketing disponibilă”, Mark Schaefer, afirma intr-un interviu pe Inc.com

Pur și simplu, angajatorii preferă să angajeze oameni cu o influență pozitivă online și blogging-ul este cel mai bun mod de a realiza acest lucru, aceasta modalitate reprezantand unul din beneficiile blogului.

2.Începeți o nouă afacere

Uneori, un blog începe ca un hobby doar pentru a deveni o afacere cu normă întreagă, insa exista si alte beneficii ale unui blog.

Asta s-a întâmplat cu Pat Flynn,  un blogger american, care a creat un blog numit Academia Exam, pur și simplu pentru a-și împărtăși gândurile și perspectivele asupra arhitecturii. Când Flynn a fost concediat de la slujba sa, el a decis să-și ia blogul puțin mai serios și, aproximativ un an mai târziu, blogul a devenit o afacere de 100.000 de dolari pe an. Un adevarat beneficiu al bloggingului !

Acest tip de creștere nu este tipic. Dar povestea lui Flynn este un exemplu excelent despre modul în care un blog simplu poate fi fundamentul unei afaceri înfloritoare dacă sunteți dispus să vă angajati.

3.Obțineți mai mulți clienți pentru afacerea dvs. existentă

Site-urile web statice nu atrag mulți clienți noi. Dar un blog actualizat în mod regulat poate produce un flux constant de vizualizari din întreaga lume.

Când publicați mesaje pe blog, care ajută potențialii clienți să-și rezolve problemele, acestia vor ajunge sa vă respecte ca expert în domeniu. Dacă doresc mai mult ajutor decât o postare de pe blog, poate vor fi interesați de angajarea afacerii dvs., acest lucru reprezentand un alt beneficiu al bloggingului.

4.Deveniți un scriitor mai bun

Singura modalitate de a deveni un scriitor mai bun este să scrieți – pagini și pagini, zi după zi.

Desigur, acesta este exact ceea ce un blogger activ își petrece timpul. Cu cat blogul dvs. va avea impact mai mult, cu atat veti scrie mai mult – si asa veti deveni cel mai bun scriitor.

5.Deveniți un autor publicat

Afacerile de publicare nu mai sunt ceea ce au fost inainte, iar posibilitatea ca editorii să ia locul unui autor necunoscut e mai mica decât oricând.

Ei ar prefera mai degrabă un contract de autor cu o audiență încorporată de cititori. Insa, păstrarea unui blog nu este doar o modalitate bună de a deveni un scriitor mai bun,  ci poate fi cea mai rapid cale de a deveni scriitor publicat, reprezentand un alt beneficiu al bloggingului.

Comunicat publicat de: BLOOMBERG IT SRL (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Servicii funerare Bucuresti-alaturi de dumneavoastra!

Ca cineva care are vasta experienta in domeniul serviciilor funerare noi cei de la servicii funerare Bucuresti, am văzut că plata pentru o înmormântare este…

Nisip Iasi-procesul tehnologic in obtinerea nisipului !

Firma Nisip Iasi va pune la dispozitie materiale de constructii cum ar fi: nisip, ciment si agregate de balastiera: balast, balastru margaritar, pietris.

Service laptopuri sector 2 – cea mai buna alegere !

Există un număr mare de companii de service-uri de laptopuri în Bucuresti și în imprejurimi, dar nici una dintre ele nu este atat de performanta…

Usi de garaj Brasov – avantajele oferite de usile de garaj pentru casa dumneavoastra !

Cu cât ușa de garaj este mai veche, cu atât este mai probabil să pierzi bani pe costurile cu energia. Un garaj atașat scade factura…

Usi termopane Timisoara – oricand pentru casa ta !

Respectul acordat neconditionat clientilor şi adaptarea rapida la cerinţele pietei, reprezinta aspecte ce caracterizeaza modul de lucru in cadrul companiei.
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL