BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna martie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna martie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon/ Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify/ Atos, Gigaset, Panasonic, 3DS Dassault Systemes/ Exalead, Ericsson, LANCOM Systems si Snom.

BEIA a instalat cu succes un sistem de telemetrie la “Mircea Motoc”, un centru de cercetare si dezvoltare pentru combaterea eroziunii solului din Perieni, judetul Vaslui. Statia este echipata cu senzorul Pluvio² de la OTT Hydromet pentru masurarea cantitatii de precipitatii. De asemenea, compania a participat la evenimente precum Startup Europe Summit 2019, Cybersecurity Forum, European Robotics Forum 2019, Critical Infrastructure Protection Forum si Capability-Driven Defense Research and Innovation Conference.

BEIA Consult a fost evaluata in doua proiecte: PAPUD si OPTIMUM. Ambele verificari au fost un succes. De asemenea, partenerii de proiect au profitat de aceasta ocazie pentru a organiza intalniri fata in fata, pregatindu-se pentru review si discutand obiectivele viitoare.

 

Lufft GmbH (parte a companiei OTT Hydromet), a anuntat senzorul inteligent de vreme pentru masurarea temperaturii, umiditatii relative, presiunii aerului, vitezei/ directiei vantului, cantitatii/ intensitatii precipitatiilor, UV index, directiei soarelui, luminozitatii si radiatiei globale. De asemenea, prezinta WS100 Radar Sensor, o solutie ce nu necesita mententanta si este folosit pentru masurarea rapida a tipului de precipitatii si intensitatea acestora.

 

Siemens AG va fi partenerul de integrare pentru Volkswagen Industrial Cloud. Siemens va juca un rol cheie in asigurarea faptului ca masinile si echipamentele diferitilor fabricanti de la cele 122 de centrale Volkswagen sunt conectate eficient la retea. Transparenta si analiza rezultatelor obtinute vor pune bazele tehnologice pentru imbunatatirea productivitatii la fabricele Volkswagen.

 

Gigaset a primit premiul special marca traditionala germana pentru “Consistency of Corporate Values”. Juriul PLUS X AWARD recunoaste companii care au ramas fidele Germaniei ca locatie de afaceri, care si-au asumat zeci de responsabilitati pentru clienti, angajari si parteneri pentru zeci de ani si care exercita o mare influenta pozitiva asupra industriei lor, cu valoare stabila.

 

Panasonic Corporation a anuntat ca IEEE Standards Association a aprobat, la 21 martie 2019, la sediul din München, Germania, noua tehnologie de comunicatii in broadband prin intermediul retelei electrice (BPL) pentru Internet of Things ca standard IEEE 1901a. Compania a propus aceasta tehnologie 1901a Working Group2 organizatiei IEEE in Iunie 2018. Acest standard indeplineste in mod flexibil diferitele cereri pentru servicii legate de IoT.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, va furniza companiei Alstom platforma 3DEXPERIENCE pentru accelerarea livrarii a 150 de trenuri personalizate catre clientul sau, Trenitalia, operatorul feroviar national italian si o parte din Ferrovie dello Stato, introducand o experienta noua – virtuala – de produs in industria feroviara.

 

Ericsson si SK Telecom fac echipa pentru nucleu 5G nativ in cloud: Un “Memorandum of Understanding” (MoU) intre companii se axeaza pe posibilele imbunatatiri si optimizari posibile permise de catre principiile de micro-servicii bazate nativ in cloud.

 

Producatorul german LANCOM Systems isi extinde gama de solutii cu o selectie noua de firewall-uri pentru intreprinderi mici si mijlocii. Firewall-urile LANCOM R&S sunt solutii puternice pentru securitatea informatica eficienta: de la Unified Threat Management conventional, la tehnologiile de securitate cibernetica de ultima generatie, cum ar fi sandboxing-ul si machine learning.

 

Snom, un pionier german si producator de frunte de telefoane IP profesionale si TELES, producatorul platformei europene UCaaS (Unified Comunications as a Service), au format un nou perteneriat tehnologic. Acest parteneriat include efortul combinat al ambelor companii pentru a asigura iteroperabilitatea si integrarea solutiilor lor respective de comunicatii unificate.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiaro.eu pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.beiaro.eu / www.beia-telemetrie.ro


Alte comunicate publicate de Beia Consult International

BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna noiembrie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna noiembrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon, Siemens…

BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna octombrie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna octombrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon, Siemens…

Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna septembrie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna septembrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon…

Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna august

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna august, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon…

Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iulie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta stirile din luna aprilie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon…
Vezi profilul Beia Consult International