BeautyPlay – Importator & Distribuitor Extensii din Par Natural

Cauti un importator / distribuitor de extensii de par ? Detii un coafor si iti doresti o colaborare cu un furnizor de extensii din par natural? Detii un magazin fizic de extensii si ai nevoie de extensii de par profesionale?

BeautyPlay este importator si distribuitor exclusiv in Romania pentru o gama variata de extensii din par natural fabricate in Rusia, de calitate superioara.

Furnizor extensii din par natural

Daca esti hairstylist si/sau daca detii un coafor sau un salon de infrumusetare, noi iti putem furniza o gama variata de extensii din par natural:

  • extensii de par tape-on (banda adeziva),
  • extensii de par cu cheratina,
  • extensii de par cusute,
  • extensii cu microring si nanoring,
  • micro-extensii de par invizibile.

Training Montare Extensii din Par Natural

Oferim si training pentru tehnica de montare a micro-extensiilor de par invizibile. In acest moment, salonul Beauty Play din Bucuresti este singurul din Romania care are specialisti pregatiti in aceasta tehnica de aplicare.

Tehnica de aplicare a Micro-extensiilor din par natural este minutioasa. Se aseamana cu munca unui bijutier. Insa, rezultatele sunt spectaculoare! Practic, aceste extensii de par sunt invizibile! Prin urmare, clientele voastre vor fi extrem de multumite.

Micro-extensiile de par sunt montate folosind un aparat care furnizeaza o rasina naturala si sunt aplicate pe suvite foarte fine de par sau chiar pe cateva fire de par. Prin urmare, aceste tipuri de extensii de par pot fi montate si pe parul foarte rar si scurt.  Micro-extensiile se pot monta si pe o lungime de 1-2 cm. Astfel, acestea sunt recomandate inclusiv femeilor si barbatilor care au probleme cu caderea parului sau care se confrunta cu alopecie.

Vrei mai multe detalii? Vrei sa primesti o lista de preturi?

Contacteaza-ne:

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
importator extensii, distribuitor extensii, furnizori extensii de par


Comunicat publicat de: Oseom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Oseom

SEO On-site – primul pas spre obtinerea de vizitatori cu adevarat interesati de afacerea ta

SEO on-site implica atragerea de vizitatori cu adevarat interesati de produsele tale/serviciile tale. Optimizarile on-site contribuie direct la cresterea vanzarilor sau cererilor de oferta.

American Ballroom Bucuresti - Oferta Revelion 2020

Ce faci de Revelion? Te-ai saturat sa il petreci in fata televizorului sau in Piata Constitutiei? Iei in considerare sa sarbatoresti trecerea dintre ani la…

Spune-mi ce capitala a lumii preferi ca sa iti spun ce salon de nunta sa alegi

Complexul The Best Ballroom Bucuresti cuprinde 6 saloane de nunti, fiecare fiind caracterizat prin arhitectura si finisaje unice. Pentru amenajarea saloanelor ne-am inspirat din farmecul…

Mini-Curs VINCA - Cum sa masori, comanzi, montezi singur blatul de bucatarie

Vrem sa-ti aratam cat de simplu este sa Masori, Alegi Montezi, Tratezi blatul de bucatarie si sa economisesti bani, realizand singur(a) toate aceste etape.

The Best Ballroom – Cea mai noua locatie de nunti, botezuri, evenimente din Bucuresti

Echipa de profesionisti care a dezvoltat cu succes brandurile American Ballroom si Presidential Ballroom lanseaza oficial complexul The Best Ballroom Bucuresti.
Vezi profilul Oseom