BDM Roof System: valorile echipei au condus la performanță și la un portofoliu vast de clienți care dorm liniștiți sub un Acoperiș Sănătos®

De peste 11 ani, BDM Roof System comercializează țiglă metalică și construiește acoperișuri durabile. Într-un domeniu în care toată lumea se plânge de lipsa meseriașilor, de nerespectarea termenelor limită, de lipsa transparenței, BDM Roof System se distinge din mulțime.

De la evaluarea corectă a costurilor unui acoperiș de calitate, până la transparența totală privind alegerile disponible și montaj profesionist, angajamentul echipei BDM Roof System este excelența: servicii excelente și rezultate excepționale. Astfel, clienții pot beneficia de acoperișuri care rezistă o viață și care au o estetică atemporală.

„În primul rând ne gândim la ce le lăsăm clienților. Prin urmare îi informăm care sunt avantajele și viciile de calitate ale sistemelor de țiglă metalică disponibile pe piață și care sunt secretele unui acoperiș cu cea mai mare durată de viață. Studiem și formăm constant consilierii de vânzări pentru a oferi clienților informații corecte și complete, selectăm cele mai bune produse de pe piață și realizăm montaje ca la carte”  – Mircea Barticel, manager BDM Roof System.

Cheia succesului BDM Roof System: valorile echipei! 

Nu ar fi fost posibil să realizăm în România acoperișuri care să reziste cu adevărat 50 de ani, prin conceptul Acoperiș Sănătos®, nu am fi reușit să maximizăm vânzările de la an la an, fără dezvoltarea unui sistem solid de valori și principii:

  • Responsabilitate – Și nu doar cu vorba. De exemplu, dacă sunt necesare suplimentări de materiale datorate calculului nostru eronat, acestea vor fi suportate material de BDM Roof System, nu de către client.
  • Răbdare și dedicare – De la  răbdarea consilierilor de vânzări care analizează împreună cu clienții toate opțiunile pe care aceștia le au pentru acoperișul casei, în funcție de tipul proiectului, bugetul disponibil, arhitectura casei, până la realizarea unui deviz corect și complet și la dedicarea noastră pentru a realiza un montaj perfect.
  • Integritate – Nu aruncăm promisiuni în vânt. Ceea ce spunem, facem. Și ne garantăm contractual promisiunile.
  • Excelența – Căutarea excelenței este pentru noi un mod de viață. Parteneriatele cu furnizori de materiale sunt alese cu grijă; suntem atenți la modul în care depozitează materiile prime, la tehnologia lor de fabricare, la inovațiile aduse și la aspectul estetic.
  • Profesionalism – Noi ne-am concentrat pe a aduce oameni care nu aveau experiență în această industrie, pentru că viziunea noastră era total opusă mersului pieței. I-am format de la zero:  i-am învățat metode sănătoase, etice, de vânzare și relaționare cu clientul, bazate pe transparență, corectitudine, empatie; le-am oferit informații complete despre produsele noastre, despre modul în care se alege un produs potrivit nevoilor clientului, despre factorii care influențează durata de viață a acoperișului. În continuare angajăm, aducem oameni care să aibă dorința și atitudinea de a fi cei mai buni.

Suntem mândri de echipa noastră, care este dornică să se dezvolte și să învețe constant din fiecare situație, din fiecare interacțiune cu clienții.

Conceptul Acoperiș Sănătos®, care include țigla modulară Budmat, accesorii de înaltă calitate și montaj ca la carte e opțiunea pe termen lung. Clienții au început să înțeleagă faptul că deși vor plăti inițial un preț puțin mai mare, pe termen lung durata de viață va fi de 2 ori mai mare (cel puțin) decât sistemele cu țiglă metalică ieftină. E ușor să iei ochii clientului cu prețul cel mai mic și să faci rabat de la calitate, dar nouă nu ne plac compromisurile, ci provocarea de a oferi cele mai bune produse și sisteme de acoperiș.

 Cuvinte cheie:
tigla metalica, BDM Roof System


Comunicat publicat de: Oseom (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Oseom

Nou! Grădiniță/Centru pentru Copii cu Nevoi Speciale în București: Autism Step by Step

Cu un scop bine definit -„să oferim copiilor și familiilor un cadru unic de susținere, plin de empatie, dăruire, răbdare, în care copiii să înflorească…

Centrul Autism Step by Step - Teste Psihologice diagnosticare Tulburări Spectru Autist și planificare intervenții

Centrele Autism Step by Step din București, specializate în terapii pentru copiii cu Tulburări din Spectrul Autist, își extind lista de servicii oferind Teste și…

Curs Practic REVISAL la doar 139 lei!

Necompletarea corectă și netransmiterea datelor în REVISAL generează amenzi usturătoare. Astfel, dacă ești la început de drum în HR, venim în sprijinul tău cu un…

Asociatia „Spune Da Vietii” deschide un nou Centru de Autism in Bucuresti

La 1 an distanta de la deschiderea primului centru Autism Step by Step, ca urmare a cererii crescute, Asociatia „Spune Da Vietii” inaugureaza un nou…

Orange și sendSMS.ro schimbă felul în care brandurile comunică prin SMS printr-un proiect pilot Chat Messages

Orange România și SendSMS.ro au implementat cu succes prima campanie Chat Messages, care permite brandurilor să trimită clienților SMS-uri interactive cu funcționalități multimedia. Serviciul Chat…
Vezi profilul Oseom