Bartera.ro -Un nou concept in promovarea online in Romania

Promovarea oricarui business pe internet este o cerinta aproape obligatorie pentru ca un business sa atinga culmile succesului. Cu toate ca metodele de promovare online sunt foarte numeroase si tot mai multe firme ofera servicii de promovare firma in mediul virtual, echipa ce lucreaza pentru Bartera.ro propune un nou concept pentru promovarea oricarei afaceri pe internet.

Ce trebuie sa stii despre platforma de promovare online Bartera.ro?

Bartera inseamna o plaftorma unde orice firma poate sa isi promoveze brand-ul, produsele sau serviciile intr-o maniera complet inovativa.Astfel, pe langa faptul ca odata ce ti-ai creat un cont pe Bartera.ro poti sa te bucuri de publicitate in mediul online atat pentru compania ta, cat si pentru produsele sau serviciile oferite, pe aceasta platforma de promovare online poti face acest lucru fara niciun cost.

Echipa de la Bartera pune la dispozitia clientilor sai un pachet de servicii standard care este Gratuit si care inseamna un set de servicii minime pentru care nu se percepe niciun cost. Daca consideri ca pentru o promovare online eficienta ai nevoie de servicii mai complexe, atunci poti opta pentru pachete de servicii Premium sau pentru pachete Corporate.

Pe langa diversele optiuni de pachete de servicii, la Bartera.ro vei beneficia si de o echipa de profesionisti in promovare online cu o experienta de peste 10 ani de zile in acest domeniu de activitate. Indiferent daca vorbim despre web design, despre servicii de IT, despre crearea de software sau despre crearea de continut, la Bartera.ro exista un departament specializat pe fiecare dintre aceste servicii astfel incat fiecare client sa aiba certitudinea ca va primi calitate de top.

Cum contribuie Bartera.ro la promovarea firmei tale?

In functie de pachetul de servicii pentru care optezi atunci cand vine vorba despre promovare firma pe internet cu ajutorul echipei de la Bartera vei putea beneficia de diferite servicii. Astfel, daca optezi pentru pachetul standard Gratuit firma ta va beneficia de prezenta in mediul online a unor informatii generale cu privire la business-ul tau, de un logo, de localizarea cu ajutorul Google Maps, de review-uri, dar si de legaturi catre retele sociale.

Pachetul Premium adauga la serviciile standard anterior amintite si posibilitatea de avea o descriere optimizata SEO pentru activitatea firmei, de a exemplica cu ajutorul unei galerii foto activitatea firmei tale, dar si posibilitatea de a beneficia de articole de promovare si de postari pe social media.

Mai mult, pachetul Corporate vine cu servicii in plus de promovare firma precum creare de video sau redactare si publicare de advertoriale pentru promovarea afacerii tale. In cazul in care iti doresti o oferta personalizata, trebuie sa stii ca la Bartera.ro poti beneficia si de un pachet servicii Personalizat.

Daca acest nou concept de promovare firma in mediul online te-a convins sau ti-a starnit curiozitatea, atunci te asteptam pe www.bartera.ro pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile puse la dispozitie de Bartera pentru toti cei care doresc sa beneficieze de o expunere mai buna pe internet si de atragerea unui numar mai mare de clienti. Bartera.ro este solutia ideala pentru afacerile mici si mijlocii care au nevoie de o promovare online eficienta si la costuri cat mai avantajoase.


Alte comunicate publicate de BLOOMBERG IT SRL

Profita de avantajele unui filtru magnetic Fernox TF1

Ai auzit cu siguranta ca sistemele de incalzire centrala pot avea probleme cu timpul datorita impuritatilor care se regasesc in apa care patrunde in aceste…

Modele de cazi de baie moderne pentru toate gusturile si pentru orice baie

Foarte multe persoane adora sa petreaca multe zeci de minute in cada de baie si sa se relaxeze. Pe de alta parte, foarte multe persoane…

C&C Home-lenjerii de pat romanesti de calitate superioara

La C&C Home descoperiti produse de calitate si lucruri extrem de frumoase, care sunt mereu la moda si care tin de design-ul dormitorului.Aceste lenjerii de…

Vreti sa va asigurati ca un electrician sector 6 este un adevarat profesionist?

Daca sunteti in cautarea unui electrician sector 6 autorizat ANRE la Electrocoserv aveti posibilitatea sa colaborati cu un profesionist cu experienta care indeparteaza orice fel…

Vreti sa va achizionati baloane cifre impresionante si rezistente?

Bubuparty va pune la dispozitie o mare varietate de baloane cifre de culori si forme diferite, care sa infrumuseteze intr-un mod inedit spatiul de petrecere.
Vezi profilul BLOOMBERG IT SRL