Banda cu LED, ideala pentru afacerea ta eco. Iata de ce!

Banda cu LED, solutia pentru afacerea ta eco. Banda cu LED a crescut foarte mult ca popularitate in randul afacerilor cu cafenele, restaurante sau cluburi.

Solutiile de iluminare cu tehnologia LED (precum banda cu LED) reprezinta un pas urias inainte din foarte multe motive.

Trecerea de la becuri cu incandescenta la becuri economice, care a avut loc in anul 2010, si mai apoi la tehnologia LED, a adus beneficii extraordinare prin eficienta acestora, mai ales din punct de vedere financiar.

banda led

Beneficiile tehnologiei LED au reprezentat un pas urias pentru protejarea mediului, in primul rand pentru ca gradul de poluare este mult mai mic decat in cazul tehnologiilor precedente (becul cu incandescenta si becul economic), dar si datorita consumului semnificativ mai mic, dar si a duratei de viata mult mai mare.

Diferitele solutii de iluminat cu LED au o durata de viata de sase pana la zece ori mai mare decat vechile solutii de iluminat.

Din ce este formata o banda cu LED?

O banda LED este alcatuita dintr-o banda autoadeziva si un substrat pe care LED-urile sunt asezate. Acestea, din momentul in care sunt alimentate cu energie electrica, lumineaza toata lungimea benzii si produc o lumina inainte.

Banda cu LED este una dintre cele mai abordate solutii de iluminat ecologic, indeosebi de catre oameni de afaceri care conduc localuri cu un program de activitate foarte mare sau chiar non-stop. Aici este vorba de baruri, cluburi, restaurante, cafenele, etc.

Fiind nevoiti sa mentina in functiune surse de iluminat pentru o perioada foarte lunga de timp, sau chiar in permanenta, antreprenorii sunt nevoiti sa caute solutii economice pentru ca facturile la electricitate sa nu devina o problema.

Astfel banda cu LED a crescut foarte mult ca popularitate in randul acestor afaceri. Noua tehnologie se impune treptat dar sigur ca inlocuitor pentru iluminatul incandescent si economic in spatiile publice cu program foarte mare, fiind superioara din mai multe puncte de vedere.

De ce banda cu LED este solutia ideala pentru afacerea ta?

  1. Au un consum de electricitate mai redus cu 40%
  2. Au o durata de viata de sase pana la zece ori mai mare decat becurile cu incandescenta sau cele economice
  3. Protejeaza mai bine mediu, deoarece acest tip nou de tehnologie nu contine mercur, precum tehnologia precedenta, becurile economice.

Banda LED este de mai multe tipuri, In functie de tipul de local (spatiu comercial, bar, restaurant, cafenea, club, etc.):

  1. Banda cu LED-uri multicolore pentru spatii avangardiste

Acest tip de iluminat cu LED este potrivit spatiilor care vor sa transmita un aer futuristic, preferat in principal de oamenii tineri. Aceasta banda cu LED multicolora este potrivita barurilor sau cluburilor de noapte.

  1. Banda LED cu lumina alba, rece

Banda cu LED care emite o culoare alba, rece, este potrivita locurilor in care lumina nu trebuie sa faca parte din experienta vizuala a clientilor. Acest tip de iluminat este potrivit spatiilor comerciale.

  1. Banda LED care transmite o lumina alba, calda de aceasta data

Acest tip de iluminat este potrivit spatiilor in care vrei ca oamenii care iti trec pragul sa aiba o experienta vizuala cat mai confortabila, una care sa nu oboseasca ochii. Banda cu LED care transmite lumina alba, calda, este potrivit restaurantelor sau cafenelelor.

Unde poate fi amplasata banda LED?

led eco banda cu led
Datorita faptului ca sunt flexibile si versatile, becurile LED pot fi amplasate aproape oriunde, atat in spatiile interioare cat si in exterior.

Asadar, banda cu LED poate fi amplasata pe panouri si plinte, pe usi, ferestre, pe tavan, pe pereti, pe bar (in cazul cafenelelor, barurilor si cluburilor de noapte), pe dulapuri, casete de afisare, etc. Practic posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia ta. 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
banda led, tehnologia led, banda cu led, iluminat cu led, iluminat ecologic


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2348 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2348 AND validat = "da" ) ' at line 14