Babyneeds.ro îți lansează blog cu articole scrise de medici specialiști

Baby Needs, platforma online complet aprovizionată cu articole destinate bebelușilor, dar și părinților, își dorește să transforme secțiunea de blog într-o sursă corectă de informații pentru tinerii părinți. Astfel, cei care vor accesa blogul Baby Needs vor putea citi articole scrise de medici specialiști din domenii precum neuro- pediatrie, kinetoterapie, stomatatologie pediatrică și multe altele.

Inițiativa a pornit din dorința de a oferi părinților o sursă corectă de informații din domeniul puericulturii. Prin articolele scrise de medicii specialiști, vizitatorii blogului au la dispoziție sfaturi din partea unor persoane cu studii medicale. Astfel, subiecte sensibile, care necesită o bună documentare și cunoștințe medicale, sunt abordate dintr-o perspectivă profesionistă, avizată.

Încă de la început, s-a dorit ca Baby Needs să fie un nume de referință în materie de produse destinate îngrijirii copilului. Astăzi este mai mult de atât, o comunitate unită și o sursă sigură de unde părinții pot afla informații utile.

Din pacate libertatea de exprimare din mediul online a dus în timp și la existența mutor site-uri cu informații eronate, care promovează idei incorecte despre sănătatea copiilor și care le pot pune viața în pericol. Părinții sunt induși în eroare și de cele mai multe ori ajung șă acceseze informații de la pseudo doctori. Dincolo de faptul Baby Needs este o platfomă de produse și accesorii necesare creșterii copiilor, ne simțim cumva datori să contribuim și la promovarea unui mediu online sănătos, prin care părinții să beneficieze de informatii corecte din punct de vedere medical”, a declarat Paul Mihalache, General Manager.

 

Cine sunt specialiștii care scriu pe blogul Baby Needs?

 

Dr. Maria Lupu, Neurolog Pediatru

Maria Lupu este medic rezident neurolog pediatru în cadrul Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu” București. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitate de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, din Cluj-Napoca iar în prezent este doctorand al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, din București. A participat ca voluntar în cadrul mai multor organizații non-profit în acțiuni de strângere de fonduri, târguri caritabile pentru copii cu suferințe neurologice și în organizarea de conferințe medicale. După ce a devenit mamă, Dr. Maria Lupu a decis să împartă și cu alți părinți informațiile și cunoștințele acumulate în tot acest timp. Motiv pentru care în prezent, cei interesați îi pot urmări sfaturile și online, pe conturile de socializare „neuro_ped”.

 

Kinetoterapeut Vasile Simona

Vasile Simona este absolventă a Facultății de Kinetoterapie din cadrul ANEFS. Pregătirea profesională și dobândirea abilităților au însemnat ani de studiu, precum și participarea la numeroase conferințe și traininguri pe tematică medicală. A practicat kinetoterapia în diverse clinici, acumulând în timp o vastă experiență în reabilitarea pacienților după accidente, leziuni și accidente vasculare cerebrale, gimnastică pre și post natală, fizioterapie cu pacienți răniți și / sau post-traumatici.

 

Medic stomatolog pediatru Eliza Stan

Eliza Stan este medic stomatolog pediatru pentru copiii de toate varstele si mama unui baietel de 6 ani. Este absolventa a U.M.F. Carol Davila-Bucuresti, promotia 2011, iar de aproape 5 ani lucrează exclusiv cu copiii, atât în cadrul Clinicilor Dr. Leahu din Bucuresti cat si ca medic voluntar al cabinetului mobil de stomatologie „Zana Merciluta”. Crede ca misiunea ei in cabinetul de stomatologie este aceea de a-i ajuta pe cei mici sa aiba un zambet sanatos (pana la urechi) si sa-i determine pe viitorii adulti sa vina la dentist cu placere, fara a simti anxietatea specifica vizitei la medicul stomatolog. Eliza se axeaza întotdeauna pe bunăstarea fizică și emoțională a pacienților ei , empatizand cu ei si creand prietenii care, crede ea, vor dura o viata.

 

 

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
babyneeds, blog puericultura, medici, blog beblusi, blog parinti, magazin articole copii, magazin articole bebelusi, accesorii bebelusi


Comunicat publicat de: Baby Needs (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Baby Needs

Baby Needs anunță lansarea noului site

Baby Needs, magazinul online, complet aprovizionat cu articole destinate bebelușilor, dar și părinților, a lansat nouă versiune a site-ului, mult mai intuitivă și dinamică.

Babyneeds.ro a implementat o soluție inovatoare de îmbunătățire a serviciilor de livrare

Baby Needs, magazinul online, complet aprovizionat cu articole destinate bebelusilor, dar si parintilor, a implementat de curând o soluție inovatoare de creștere a calității serviciilor…
Vezi profilul Baby Needs